Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα.Ευχαριατώ πολύ για τις απαντήσεις.

Το λάθος είναι το θέμα που να γίνεται.

Θ αρχίσω να σκαλίζω.

Ευχαριστώ

Edit ...κάτι βρήκα

Επεξ/σία από dvamv
  • Απαντ. 974
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, dvamv είπε

Καλημερα.Ευχαριατώ πολύ για τις απαντήσεις.

Το λάθος είναι το θέμα που να γίνεται.

Θ αρχίσω να σκαλίζω.

Ευχαριστώ

Edit ...κάτι βρήκα

Κάτσε γιατί τώρα έχω απορία εγώ χάχα 

Με την προηγμένη δοκιμή ταχύτητας έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. 

Τι σημαίνει στην πράξη οεο

Screenshot_2024-07-28-19-46-12-650_com.starlink.mobile.jpg

Δημοσ.

Το αριστερο σημαινει οτι η συνδεση σου μεχρι το starlink μπορει να ειναι μεχρι 558, ενω ιντερνετ μεχρι 170.

Δλδ αν ηθελε-μπορουσε, να σου δωσει πανω απο 558, δε θα μπορουσε να το κανει, λογω περιορισμου συνδεσης απο-εως το ρουτερ της starlink.

Δημοσ.

Παιδιά σορυ αν έχει ήδη απαντηθεί, ενδιαφέρομαι να το τοποθετήσω στο εξοχικό αλλά δε θα κάνω χρήση ολόκληρο τον χρόνο, μονάχα 4-5 μήνες. Σε αφήνει να μην πληρώσεις κάποιους μήνες (και να απενεργοποιηθεί) και μετά να το ενεργοποιήσεις ξανά;

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, VPoint είπε

Παιδιά σορυ αν έχει ήδη απαντηθεί, ενδιαφέρομαι να το τοποθετήσω στο εξοχικό αλλά δε θα κάνω χρήση ολόκληρο τον χρόνο, μονάχα 4-5 μήνες. Σε αφήνει να μην πληρώσεις κάποιους μήνες (και να απενεργοποιηθεί) και μετά να το ενεργοποιήσεις ξανά;

Ευχαριστώ 

Οπότε πληρώσεις έχεις ίντερνετ 

Δεν πληρώνεις τον μήνα έχεις ίντερνετ 

Γυρίζεις πάλι μετά από 1 2 5 μήνες  πληρώνεις πάλι έχεις ξανά ίντερνετ 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Antonis_69P είπε

Οπότε πληρώσεις έχεις ίντερνετ 

Δεν πληρώνεις τον μήνα έχεις ίντερνετ 

Γυρίζεις πάλι μετά από 1 2 5 μήνες  πληρώνεις πάλι έχεις ξανά ίντερνετ 

Άρα οι πληρωμές είναι μήνα μήνα και εάν δεν πληρώσεις κόβεται. Όταν ξαναπληρώσεις ενεργοποιείται ξανά για ένα μήνα. Σωστά;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, VPoint είπε

Άρα οι πληρωμές είναι μήνα μήνα και εάν δεν πληρώσεις κόβεται. Όταν ξαναπληρώσεις ενεργοποιείται ξανά για ένα μήνα. Σωστά;

Πολύ σωστά 

Είναι τύπου προπληρωνω μήνα έχω ίντερνετ αυτό 

• Like 1
Δημοσ.

Θεωρητικά τα πάντα παίζουν, αν και για μεγαλύτερους χώρους (ή πάνω από ένα ορόφους) τώρα τελευταία είναι της μόδας ό,τι δημιουργεί mesh ώστε να υπάρχει ένα ενιαίο Wifi στο σπίτι. Τα περισσότερα extenders δεν φτιάχνουν mesh, οπότε αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο θέλει λίγο παραπάνω ψάξιμο, με πρώτη επιλογή μάλλον τα Deco της TP-Link.

Μετά πάει ανάλογα τι απαιτήσεις και τι βαλάντιο έχει ο καθένας, αφού άλλος βάζει ένα απλό repeater TP-Link RE200 των 20 ευρώ και άλλος θέλει ντε και σώνει Ubiquiti extender.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ok καταλαβα ευχαριστώ.Πρεπει το extender να είναι wifi 6 όπως το router της starlink;; Αν δεν είναι θα δουλέψει; η καλύτερα να προτιμήσω wifi 6 extender;

Επεξ/σία από dvamv
Δημοσ.

Αυτό προφανώς με τη λογική ότι θα πάρεις το Starlink Gen3, γιατί το παλιότερο/φθηνότερο Gen2 kit έχει router με Wifi 5.

Εδώ νομίζω πως ισχύει το αξίωμα "Αν είναι να το στήσεις από την αρχή, τότε πάρε extender με Wifi 6 για να είσαι καλύτερα προετοιμασμένος για το μέλλον. Αν έχεις ήδη υποδομή σε Wifi 5, τότε μάλλον δεν έχει πολύ μεγάλο όφελος να τα αναβαθμίσεις όλα".

Οπότε όπως το καταλαβαίνω, καλύτερα να κοιτάξεις για Wifi 6 extender.

Δημοσ.

Σε εξοχική κατοικία, όπου η σύνδεση μου στο internet τα τελευταία 2 χρόνια έχει διαρκώς προβλήματα με αποσυνδέσεις και ο παροχος αδυνατεί να βρει και να επιδιορθωσει το πρόβλημα, σκέφτομαι να αλλάξω σε δορυφορικό ιντερνετ με Starlink. 

Η ερώτηση μου είναι, αν στη Starlink έχω τη δυνατότητα να διακόπτω και να ενεργοποιώ ξανά τη συνδρομή μου όποτε θέλω. Επειδή η κατοικία είναι εξοχική, δεν μένουνε εδώ όλο το έτος, αλλά μόνο για 3-4 μήνες το καλοκαίρι και ίσως 1 μηνα αθροιστικά το Πάσχα και τα Χριστούγεννα. Με τη τωρινή σύνδεση, αναγκάζομαι να πληρώνω 27.90€ για 12 μήνες το χρόνο, ενώ πραγματικά το χρειάζομαι μόνο για 5-6 μήνες το πολύ. Συν ότι πολλές απο τις μέρες που το χρειάζομαι, δεν το έχω διαθέσιμο λόγω των αποσυνδέσεων. 

Επομένως, αν και η συνδρομή Starlink είναι ακριβότερη (40€) και υπάρχει και το πάγιο του εξοπλισμού, θεωρώ οτι αν έχω δυνατόητα να το πληρώνω μόνο για τους 5-6 μήνες που χρειάζομαι το internet, οτι θα βγαίνει πιο φθηνά απο τη σταθερή σύνδεση. 

Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει αν έχω αυτή τη δυνατότητα με τη Starlink? 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, thomason993 είπε

Σε εξοχική κατοικία, όπου η σύνδεση μου στο internet τα τελευταία 2 χρόνια έχει διαρκώς προβλήματα με αποσυνδέσεις και ο παροχος αδυνατεί να βρει και να επιδιορθωσει το πρόβλημα, σκέφτομαι να αλλάξω σε δορυφορικό ιντερνετ με Starlink. 

Η ερώτηση μου είναι, αν στη Starlink έχω τη δυνατότητα να διακόπτω και να ενεργοποιώ ξανά τη συνδρομή μου όποτε θέλω. Επειδή η κατοικία είναι εξοχική, δεν μένουνε εδώ όλο το έτος, αλλά μόνο για 3-4 μήνες το καλοκαίρι και ίσως 1 μηνα αθροιστικά το Πάσχα και τα Χριστούγεννα. Με τη τωρινή σύνδεση, αναγκάζομαι να πληρώνω 27.90€ για 12 μήνες το χρόνο, ενώ πραγματικά το χρειάζομαι μόνο για 5-6 μήνες το πολύ. Συν ότι πολλές απο τις μέρες που το χρειάζομαι, δεν το έχω διαθέσιμο λόγω των αποσυνδέσεων. 

Επομένως, αν και η συνδρομή Starlink είναι ακριβότερη (40€) και υπάρχει και το πάγιο του εξοπλισμού, θεωρώ οτι αν έχω δυνατόητα να το πληρώνω μόνο για τους 5-6 μήνες που χρειάζομαι το internet, οτι θα βγαίνει πιο φθηνά απο τη σταθερή σύνδεση. 

Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει αν έχω αυτή τη δυνατότητα με τη Starlink? 

Καλημέρα; φίλε μου. Η starlink λειτουργεί ας πούμε με μέθοδο προπληρωμής (και καλά κάνει για εμένα). Πληρώνεις το 40αρι έχεις ένα μήνα ίντερνετ. Μόλις περάσει ο μήνας πληρώνεις πάλι ( η χειροκίνητα η με αυτόματη εντολή) έχεις ίντερνετ πάλι για ένα μήνα. Αν αποφασίσεις στην επόμενη ανανέωση  να μην πληρώσεις σταματάει η παροχή του  ίντερνετ μέχρι να πληρώσεις πάλι είτε αυτό είναι 1 μέρα είτε 2 3 6 μήνες 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Antonis_69P είπε

Καλημέρα; φίλε μου. Η starlink λειτουργεί ας πούμε με μέθοδο προπληρωμής (και καλά κάνει για εμένα). Πληρώνεις το 40αρι έχεις ένα μήνα ίντερνετ. Μόλις περάσει ο μήνας πληρώνεις πάλι ( η χειροκίνητα η με αυτόματη εντολή) έχεις ίντερνετ πάλι για ένα μήνα. Αν αποφασίσεις στην επόμενη ανανέωση  να μην πληρώσεις σταματάει η παροχή του  ίντερνετ μέχρι να πληρώσεις πάλι είτε αυτό είναι 1 μέρα είτε 2 3 6 μήνες 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. 

Άρα καταλαβαίνω ότι με βολεύει για να κάνω τη χρήση που θέλω (πληρωμή για τους μήνες του καλοκαιριού και μετά διακοπή μέχρι πχ το Πασχα). 

Γνωρίζεις αν υπάρχει κάποιο μέγιστο χρονικό όριο που μπορείς να μη πληρώσεις συνδρομή? Πχ αν πληρώσω Σεπτέμβρη και αποφασίσω να πληρώσω ξανά τον επόμενο Ιουλιο (9 μήνες κενό διάστημα) θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...