Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ben3os είπε

Edit: καλώδιο Ethernet θέλουμε με κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές η κάνει το οποιοδήποτε;Sorry για το off topic.

Cat 6 η καλύτερα cat 6e και είσαι καλυμμένος 

• Like 1
  • Απαντ. 958
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το παράγγειλα χθες το βράδυ απο το site τους και σήμερα μου ήρθε ειδοποίηση οτι έφυγε το πακέτο. Ξέρει κανείς από που έρχεται ? Μου λέει εκτιμόμενη ημερομηνία παραλαβής 6-10 Αυγούστου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παλιότερα ερχόταν από Γερμανία. Φαντάζομαι κάτι παρόμοιο θα ισχύει ακόμα, οπότε λογική η εκτίμηση στην ημερομηνία παραλαβής. Με DHL έρχεται; Δεν φαίνεται στο tracking number από που ξεκίνησε;

Καλορίζικο!

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nzeppos είπε

Παλιότερα ερχόταν από Γερμανία. Φαντάζομαι κάτι παρόμοιο θα ισχύει ακόμα, οπότε λογική η εκτίμηση στην ημερομηνία παραλαβής. Με DHL έρχεται; Δεν φαίνεται στο tracking number από που ξεκίνησε;

Καλορίζικο!

Τωρα μου ηρθε το tracking απο Fed Ex

Δημοσ.

Εδώ και κάνα μισάωρο έχουν πέσει τα πάντα. Σίγουρα σε όλη την Ελλάδα, λογικά και στο εξωτερικό. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. 

Update: worldwide λέει τελικά. 

• Sad 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Panos-art είπε

Μάθαμε τι έγινε και ήταν down σε όλο τον κόσμο ?

Επιθεση απο εξωγηινους στους δορυφορους.

• Haha 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,αν είναι σε λάθος thread ας μετακινηθεί παρακαλώ, υπάρχει κίνδυνος προστίμου αν βλέπει κάποιος stremio (μέσω torrentio) μέσω starlink;Ρωτάω γιατί δεν φαίνεται το αφμ μου στον λογαριασμό μέσα στην starlink.Βεβαια σίγουρα αν θέλουν να με ταυτοποιήσουν τρόποι υπάρχουν αλλά είπα μήπως είναι πιο ασφαλές 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προστίμου πιθανότατα όχι, αλλά το ίδιο το Starlink μπορεί να σου στείλει κάποια στιγμή ειδοποίηση και στις 3-4 ειδοποιήσεις κόβει την υπηρεσία.

Αν θέλεις Stremio βάλε VPN ή ακόμα καλύτερα Realdebrid. Δεν είναι δωρεάν αλλά είναι πολύ φτηνό, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις κάτι έξτρα και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο (επιπλέον έχεις και πολλούς περισσότερους seeders).

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.
13 ώρες πριν, nzeppos είπε

Προστίμου πιθανότατα όχι, αλλά το ίδιο το Starlink μπορεί να σου στείλει κάποια στιγμή ειδοποίηση και στις 3-4 ειδοποιήσεις κόβει την υπηρεσία.

Αν θέλεις Stremio βάλε VPN ή ακόμα καλύτερα Realdebrid. Δεν είναι δωρεάν αλλά είναι πολύ φτηνό, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις κάτι έξτρα και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο (επιπλέον έχεις και πολλούς περισσότερους seeders).

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.Και πάλι από ότι κατάλαβα δεν είναι και σίγουρο ότι και το starlink θα στείλει ειδοποίηση σωστά;Realdebrid δεν το εχω ακούσει θα το ψάξω.Απλα τώρα με το starlink η παρακολούθηση μέσω stremio είναι επιτέλους εφικτή και ένας φίλος με φοβησε καθώς δεν είχα καθόλου στα υποψην για τα πρόστιμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι δεν είναι σίγουρο, αλλά σε βάθος χρόνου είναι αρκετά πιθανό. Για τα πρόστιμα κανένας δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα, ειδικά όταν πρόκειται για ξένο πάροχο που δεν εξαρτάται από τους γνωστούς "ελληνικούς" καρτελοπαρόχους (που έχουν ξεκινήσει και όλη τη φασαρία άλλωστε, με τις πλάτες της κυβέρνησης).

Για το RD είναι τρία λεπτά να δεις ένα tutorial στο Youtube και άλλα τόσα να εγγραφείς σε αυτό και να το συνδέσεις με το Stremio. Για το τελευταίο υπάρχουν συγκεκριμένα addon που συνεργάζονται καλύτερα με το RD σε σχέση με άλλα. Ένα γρήγορο ψάξιμο στο reddit αρκεί.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...