Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Xristaras12 Φίλε Χρήστο καλημέρα, σήμερα είπα να βάλω κανένα παιχνίδι να παίξω και πριν ακόμα μπω στα menu να πειράξω settings, η κάρτα έκανε τρελό θόρυβο... Με το ctrl-shift-o πήρα τα παρακάτω αποτελέσματα.

Πως είναι δυνατόν να δουλεύει στο 99%, από τα menu του παιχνιδιού ακόμα?

Να υποθέσω θέλει αλλαγή η πάστα και τα pads? Έχει αλλάξει κανείς pads να μου πει πάχος; Άλλοι λένε για 1 και άλλοι για 1.5mm. Και για το backplate, 2 ή 3mm;

IMG_20220929_115442.jpg

Επεξ/σία από camel555
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 29/9/2022 στις 12:05 ΜΜ, camel555 είπε

@Xristaras12 Φίλε Χρήστο καλημέρα, σήμερα είπα να βάλω κανένα παιχνίδι να παίξω και πριν ακόμα μπω στα menu να πειράξω settings, η κάρτα έκανε τρελό θόρυβο... Με το ctrl-shift-o πήρα τα παρακάτω αποτελέσματα.

Πως είναι δυνατόν να δουλεύει στο 99%, από τα menu του παιχνιδιού ακόμα?

Να υποθέσω θέλει αλλαγή η πάστα και τα pads? Έχει αλλάξει κανείς pads να μου πει πάχος; Άλλοι λένε για 1 και άλλοι για 1.5mm. Και για το backplate, 2 ή 3mm;

IMG_20220929_115442.jpg

Δεν μου είχε έρθει ποτέ ειδοποίηση για αναφορά μου οπότε και δεν το είδα. Λογικά ναι χρειάζεσαι αλλαγή πάστας, αλλά και μόνο που έχει τερματίσει στο μενού σημαίνει οτι άλλα γκάζια δεν εχει να δώσει, εκτός κ αν άνοιξε το παιχνίδι και έκανε default ultra settings με τη μια, οπότε ναι και εκεί πιθανότατα να είναι όλα τερματισμένα.

Είναι λογικό επίσης να κάνει σαν αεροπλάνο με 3000 στροφές.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...