Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας, 

Πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ και θα ήθελα τις γνώσεις σας μιας και είμαι άσχετη με την τεχνολογία. 

Θέλω να μου προτεινετε ένα κινητό που να βγάζει καλές φωτογραφίες. Δεν με εντιαφερει κάποιο άλλο χαρακτηριστικό μιας και δεν ασχολουμαι ιδιαίτερα ουτε με παιχνιδια, ουτε με τα social. Έγινα προσφατα μαμά και θέλω να βγάζω ωραίες φωτογραφίες τον γιο μου. Αυτό που έχω τώρα βγάζει κακής ποιοτητας (redmi note 8). 

Όποτε θα ήθελα να μου προτεινετε ποιο αξίζει να παρω για αυτό το σκοπό. 

Δημοσ.
Στις 30/9/2022 στις 6:22 ΠΜ, spiros13131313 είπε

Αν βρεις vivo x80 pro καινούργιο και μπορείς να το πάρεις με τιμολόγιο στα 806 ευρώ είσαι άρχοντας!!! 

Αρχόντισσα 😛

• Like 1
Δημοσ.
Στις 25/9/2022 στις 11:44 ΜΜ, sunshine20 είπε

Μέχρι 700-800€ το ανώτατο ποσο

Με 850 μπορεις να εχεις αυτο https://www.bestprice.gr/item/2156453929/samsung-galaxy-s21-ultra-5g-128gb-dual.html?qid=9Tehr0Z5CLu_f84ca&seq=1&qo=galaxy+s21+ultra 
Οι φωτογραφίες του ειναι καλυτερες απο οτι φανταζεσαι. 

Δημοσ.

Κρατήστε μικρό καλάθι για το Χ80 προ, δεν το βλέπω να κυκλοφορεί ξανά καθώς κανένα κατάστημα δεν το έχει διαθέσιμο και στον Κ που ρώτησα δεν ξέρουν ΚΑΝ αν θα φέρουν πάλι.

Λογικά ετοιμάζονται για το Χ90 που ανακοινώθηκε πλαγίως μαζί με το Vivo Fold.

Δημοσ.

Το Vivo X80 Pro έκανε όνομα για τον βασικό του αισθητήρα και τις νυχτερινές του φωτογραφίες. Τίποτα παραπάνω. Ο τηλεφακός του είναι λίαν επιεικώς μέτριος και το βίντεο του είναι πολύ κακό. 

Δημοσ.

Πολύ καλό το realme αλλά όχι για απαιτητικούς (μιας και αυτό έχω τώρα) καμία σχέση σε φωτογραφικές δυνατότητες και όχι μόνο.. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, spiros13131313 είπε

Πολύ καλό το realme αλλά όχι για απαιτητικούς (μιας και αυτό έχω τώρα) καμία σχέση σε φωτογραφικές δυνατότητες και όχι μόνο.. 

Ποιο έχεις και σε έχει απογοητεύσει ; Το gt 2 pro ; Κ σε τι δεν πάει καλά ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...