Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρει κάποιος ποσό είναι η φορολογία σε αγροτικά εισοδήματα? Όχι κύριο επάγγελμα αγρότης.. 

Επεξ/σία από Raylan
Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος φορολογούνται αυτοτελώς με 22% για ποσά έως 20.000€, και κλιμακωτά η φορολόγηση φτάνει το 45%.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Raylan είπε

Ξέρει κάποιος ποσό είναι η φορολογία σε αγροτικά εισοδήματα? κύριο επάγγελμα όχι αγρότης.. 

Κάνε το λιανα.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Κάνε το λιανα.

Λογικα ειναι καπού υπάλληλος και ο μπαμπάς του ειναι αγρότης, ο ποιος θα του τα μεταβιβάσει ή τα εχει κληρονομήσει 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Λογικα ειναι καπού υπάλληλος και ο μπαμπάς του ειναι αγρότης, ο ποιος θα του τα μεταβιβάσει ή τα εχει κληρονομήσει 

Ναι, αλλά έτσι αόριστα δεν υπάρχει απάντηση.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Ναι, αλλά έτσι αόριστα δεν υπάρχει απάντηση.

Καθόλου αόριστο δεν είναι αυτό που είπε ο φίλος, μίλησε συγκεκριμένα για αγροτικό εισόδημα, και ακόμα πιο συγκεκριμένα για αγροτικό εισόδημα που δηλώνει κάποιος ως μη κύριο επάγγελμα αγρότης δλδ πάνω από το 50% του συνολικού εισοδήματος του ΔΕΝ προέρχεται από αγροτική δραστηριότητα.

Το μόνο αόριστο είναι το "καντο λιανά" που έγραψες εσύ, αν νομίζεις πως κάποια λεπτομέρεια κάνει κάποια διαφορά τότε να την αναφέρεις για να στη διευκρινίσει.

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Καθόλου αόριστο δεν είναι αυτό που είπε ο φίλος, μίλησε συγκεκριμένα για αγροτικό εισόδημα, και ακόμα πιο συγκεκριμένα για αγροτικό εισόδημα που δηλώνει κάποιος ως μη κύριο επάγγελμα αγρότης δλδ πάνω από το 50% του συνολικού εισοδήματος του ΔΕΝ προέρχεται από αγροτική δραστηριότητα.

Το μόνο αόριστο είναι το "καντο λιανά" που έγραψες εσύ, αν νομίζεις πως κάποια λεπτομέρεια κάνει κάποια διαφορά τότε να την αναφέρεις για να στη διευκρινίσει.

Ωραία.

Με βάση αυτό που λες, φορολογείται από το πρώτο € (εσοδα-εξοδα).

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Ωραία.

Με βάση αυτό που λες, φορολογείται από το πρώτο € (εσοδα-εξοδα).

Άρα να υποθέσω πως δεν έχεις υπόψιν κάποια λεπτομέρεια που κάνει κάποια διαφορά?

Απλά ήθελες να γράψεις την εξυπνάδα σου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Άρα να υποθέσω πως δεν έχεις υπόψιν κάποια λεπτομέρεια που κάνει κάποια διαφορά?

Απλά ήθελες να γράψεις την εξυπνάδα σου?

Γνωρίζω ΟΛΕΣ τις λεπτομέρειες γιατί είμαι ακριβώς σε αυτή την κατηγορία.

Το λιανα, που πάει ?????

Είναι μισθωτος η ελεύθερος επαγγελματίας???

15 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Αν δεν κάνω λάθος φορολογούνται αυτοτελώς με 22% για ποσά έως 20.000€, και κλιμακωτά η φορολόγηση φτάνει το 45%.

Αυτό που έγραψες είναι σωστό.

Απλά, δεν το είδα και είπα και εγώ την γνώμη μου.

Επεξ/σία από GREGORYMO
Λαθος
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Γνωρίζω ΟΛΕΣ τις λεπτομέρειες γιατί είμαι ακριβώς σε αυτή την κατηγορία.

Το λιανα, που πάει ?????

Είναι μισθωτος η ελεύθερος επαγγελματίας???

Εσύ έκανες λόγο για "λιανά", οπότε εσύ θα πρέπει να μας πεις τι είναι και που πάει το "λιανά".

Όσο για το εάν είναι μισθωτός ή ελεύθερος επαγγελματίας δεν καταλαβαίνω τι σημασία έχει, το αγροτικό εισόδημα θα φορολογηθεί αυτοτελώς, και η μείωση του φόρου θα είναι αυτή που αναλογεί μόνο στο μέρος του εισοδήματος που προέρχεται από μισθωτή εργασία ή από ελεύθερο επάγγελμα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Εσύ έκανες λόγο για "λιανά", οπότε εσύ θα πρέπει να μας πεις τι είναι και που πάει το "λιανά".

Όσο για το εάν είναι μισθωτός ή ελεύθερος επαγγελματίας δεν καταλαβαίνω τι σημασία έχει, το αγροτικό εισόδημα θα φορολογηθεί αυτοτελώς, και η μείωση του φόρου θα είναι αυτή που αναλογεί μόνο στο μέρος του εισοδήματος που προέρχεται από μισθωτή εργασία ή από ελεύθερο επάγγελμα.

Το ελεύθερο επάγγελμα δεν έχει αφορολογητο.

Σου έγραψα ότι γενικά αυτό που έγραψες είναι σωστό. Απλά, δεν το είδα και είπα την γνώμη μου.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Το ελεύθερο επάγγελμα δεν έχει αφορολογητο.

Αυτό δεν ισχύει για όλα τα ελεύθερα επαγγέλματα.

19 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Σου έγραψα ότι γενικά αυτό που έγραψες είναι σωστό. Απλά, δεν το είδα και είπα την γνώμη μου.

Πριν έγραψες "Γνωρίζω ΟΛΕΣ τις λεπτομέρειες γιατί είμαι ακριβώς σε αυτή την κατηγορία." δλδ ήσουν σίγουρος για το τι ισχύει, τώρα λες πως έγραψες "γνώμη" άρα δεν είσαι σίγουρος...

Ότι να ναι, δεν ασχολούμαι άλλο.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις, κάθε δυο χρόνια τα αλλάζουν, θυμάμαι ότι η φορολογία ήταν 22% και έχει μειωθεί στο 9% για τις πρώτες 10.000€ στα αγροτικά εισοδήματα από το πρώτο ευρώ. Αφορολόγητο έχουν οι αγρότες έως 9.500€

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Raylan είπε

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις, κάθε δυο χρόνια τα αλλάζουν, θυμάμαι ότι η φορολογία ήταν 22% και έχει μειωθεί στο 9% για τις πρώτες 10.000€ στα αγροτικά εισοδήματα από το πρώτο ευρώ. Αφορολόγητο έχουν οι αγρότες έως 9.500€

Υπόψιν αφορολόγητο έχουν οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες, οι μη κατά κύριο επάγγελμα αγρότες πληρώνουν κανονικά τον φόρο που αναλογεί στο αγροτικό τους εισόδημα από το πρώτο κιόλας ευρώ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...