ppaio Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Έχω να σας πληροφορήσω ότι τα ΑΤΜ της Πειραιώς δέχονται πλέον καταθέσεις και το Σαββατοκύριακο...😛
czarjuly Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Ένα σαββατοκύριακο είχαν και οι διαρρηκτες atm να ξεκουραστούν πάει κι αυτο
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Μονο αυτα που πισω τους εχουν και καταστημα Πειραιως. 1
Joshua21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 59 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Μονο αυτα που πισω τους εχουν και καταστημα Πειραιως. Μα τα υπόλοιπα ούτως ή άλλως ποτέ δεν είχαν δυνατότητα κατάθεσης. 1
Haldol Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Μονο αυτα που πισω τους εχουν και καταστημα Πειραιως. Μόνο σ' αυτά μπορείς να κάνεις κατάθεση. Από πάντα. 9 ώρες πριν, ppaio είπε Έχω να σας πληροφορήσω ότι τα ΑΤΜ της Πειραιώς δέχονται πλέον καταθέσεις και το Σαββατοκύριακο...😛 Πως το πάθανε;
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Και για τα ΑΤΜ της Eurobank καατθεση μονο σε αυτα που εχουν καταστημα πισω τους . Κατι καλο στα ΑΤΜ της Eurobank οτι αναγνωριζουν τις καρτες ανεπαφα σε ειδικη θεση χωρις φοβο να στην κρατησουν λογω δικου τους λαθους και να τρεχεις μετα για αλλη .
lyda94 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 λες να εφτιαξαν και τα atm στην περιοχη μου? σαββατο παρα σαββατο κολλανε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις