Προς το περιεχόμενο

Στροφή 180 μοιρών για τον Elon Musk που τελικά θα εξαγοράσει το Twitter


nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

προφανώς με κάποιον τρόπο βρήκε το μετρητό που χρειάζεται για να κάνει την αγορά. γιατί μάλλον από την αρχή το πρόβλημα αυτό ήταν και προσπαθούσε να πιέσει, γιατί τόσα μετρητά ο τύπος δεν έχει και πρέπει να πουλήσει για να τα βρει. (αυτό είναι μία παραμόρφωση του  πόσο πλούσιος είναι κάποιος γιατί αποτιμούν τις μετοχές και όχι το τι έχει στην τσέπη και το τι μπορεί να αγοράσει άμεσα). βέβαια εάν δεν το αγοράσει, δεν λέμε τίποτα γιατί αύριο μπορεί να αλλάξει πάλι γνώμη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου φαινεται το κεφαλι του κανει ντριγκι ντριγκι, το μυαλο του εγινε κιμας, τα αρχ... μας τσουρεκια και κοβονται τα ποδια του οταν βλέπει οτι θα χασει την δικη. Με αλλα λογια, παιζει να χαζεψε και οι μλκιες πληρωνονται. Σκασε και μπουκ... χμμμμ αγοραζε Ελον ετσι οπως τα εκανες

Επεξ/σία από hant
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως μόνο που τον βλέπεις σε κάνει να νιώθεις σιγουριά αυτός ο άνθρωπος ε?.... Και πως του πάει το παπιγιόν, φοριέται και πάνω από το κεφάλι σαν τον Rayman θα φέρνει και πολλές στροφές πάνω από 360.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

22 ώρες πριν, mourouzis2005 είπε

Εκανε προσφορα να παρει το twitter, μετα ζητησε να του δωσουν στοιχεια για bots και fake accounts, αποσυρθηκε περιμένοντας να καταρρευσει η μετοχη και να επιστρέψει στο τραπέζι σαν ισχυρότερος διαπραγματευτης. Τον στειλανε στα δικαστήρια που θα τον αναγκαζαν να αγορασει το twitter γιατι αλλιως θα ηταν χειραγωγηση της αγορας. Κανει ελιγμο και παλι, για να δουμε.. Καπως πρεπει να αγορασει κατι με μια αξια, αφου στο τέλος η Tesla θα αποδεικτει το μεγαλυτερο Ponzi scheme ολων των εποχων. 

Μα δεν έκανε "προσφορά", συμφώνησε να αγοράσει το Twitter με συγκεκριμένους όρους, χωρίς να κάνει τους απαραίτητους ελέγχους για bots κτλ από πριν (βλ. due diligence). Αργότερα τον έπιασε κρύος ιδρώτας και προφασίζεται ένα σωρό πράγματα για να σπάσει το συμβόλαιο. Προφανώς ενημερώθηκε ότι θα έχανε το δικαστήριο και εκτός από τα 40τόσα δις για την αγορά, ενδεχομένως θα έπρεπε να πληρώσει και ζημιές, οπότε τώρα κάνει μια μεγαλιωδέστατη κωλοτούμπα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μου αρέσει που πάντα σε τέτοια θέματα βγαίνουν οι συνωμοσιολάγνοι και μιλάνε για πειράματα και πυραμίδες.

Οι μόνοι που λείπουν από το πάρτι είναι οι ταλιμπανό-χριστιανοί, να βγουν να πουν "γιατί να ξοδεύουμε τόσα λεφτά για την SpaceX και την εξερεύνηση του διαστήματος;"

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

" Το Twitter αναφέρει ότι λιγότερο από το 5% των καθημερινών ενεργών χρηστών του είτε είναι ψεύτικοι είτε είναι spam"

το μέσο 10χρονο που έχει μπει έστω μια φορά στο twitter ξέρει ότι το ποσοστό αυτό είναι χαλαρά το τετραπλάσιο! Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να το αποδείξει. Αλλά μην τρελαθούμε, το twitter είναι η παιδική χαρά των bot account. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 5/10/2022 στις 10:58 ΠΜ, nickolas είπε

Βασικά μεταξύ του να ξανααγοράσει μετοχές της Τέσλα, προτίμησε το Twitter κατά τη γνώμη μου, που μακροπρόθεσμα φαίνεται να είναι κάτι που θα  υπάρχει "για πάντα" σε αντίθεση με το facebook/insta που η σημασία τους μειώνεται και ίσως καταλήξουν σκιά του εαυτού τους.

Επίσης στην παρούσα φάση οι μετοχές της Τέσλα φαίνονται απίστευτα υπερτιμημένες. Πιθανώς το επόμενο διάστημα η Τέσλα να έχει πρόβλημα να πουλήσει και να πρέπει να ρίξει τις τιμές. Οι αναμονές για τα οχήματά της που μπορεί να ήταν πάνω από έτος τώρα είναι ~1 μήνας.

Για την ιστορία του θέματος, η Τέσλα έριξε τις τιμές στην Κίνα. Το Μodel 3 κάνει εκεί πλέον ~37.000 ευρώ (προ επιδοτήσεων κλπ.) Ενδεικτικά στην Ελλάδα η αντίστοιχη τιμή είναι 55.570.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...