Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, xameleon7 είπε

Βοσνία έχω εδώ και 6μηνες από όταν μας πέταξαν από Νιγηρία πληρώνω με ελληνική κάρτα και δουλεύει άψογα 

Με τί τρόπο πληρωμής;

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, JDROGAS είπε

Εγω συνδεομαι Αλβανια βγαζει τιμες uk σε λιρες.

Δεν παιζει να βρεις τουρκικη με 10 ευρω οσες υπαρχουν ειναι πανακριβες.......μην το τολμησεις.

7 ώρες πριν, Sebu είπε

Παντως δοκιμαζοντας μολις τον οδηγο του Σωτου, σε clean browser με καθαρο ιστορικο και cookies, και το Nord επιλεγμενο σε Αλβανια, δεν φορτωνει με τιποτα το /al/ και μου βγαζει τιμες σε δολαρια Αμερικης. Δοκιμασα σε 3 browsers τι στον κορακα

8 ώρες πριν, cyberguy είπε

μπαινω με nordvpn αλβανια με private browser και μου βγαζει τιμες αμερικης, ή εχουν καταγραψει τις γνωστς IP απο vpn ή τα εχει παιξει το geofencing

Δοκιμάστε με το hola vpn. Επίσης διαγράψτε cookies ή μπείτε απο ανώνυμη περιήγηση. 

Όσο δεν σας βγάζει την σωστή τιμή για την χώρα που θέλετε να είστε κάντε refresh.

Πριν μέρες που το έφτιαξα δοκίμασα με πληρωμένα vpn και κατάφερα ποτέ να μπω. Με το hola σαν extension στο chrome δούλεψε με 1_2 refresh 

Δημοσ.
9 hours ago, wpgoalkeeper said:

.

Πλήρωσες ένα μήνα στην Τουρκία με ελληνική κάρτα και πέρασε (αν κατάλαβα καλά τι είπες φίλε μου) ? Και αναμένουμε νεότερο banάρισμα..?

Το account όταν το έφτιαξα είχα βάλει Τουρκία τώρα μετά το reset δεν ξέρω αν ήταν Τουρκία

Θα είχα φλαγκαριστει στην βάση δεδομένων στο νετφλιξ tsatsos=true 

Τώρα είμαι προβλέπε 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πλήρωσα το ελληνικό basic (δοκίμασα με τουρκικό vpn αλλά δεν μου δεχόταν πληρωμή μέσω Revolut) και αναμένουμε οδηγίες από τα τζιμανια του φόρουμ 😜

Μου ζητάει στις ρυθμίσεις του browser mobile verification. Το αφήνω unverified ? 

Σε φίλο μου στην Κύπρο δεν του έχει έρθει ακόμα ….

Επεξ/σία από Lotof
Δημοσ.

Καλημέρα

Μία διευκρίνηση σας παρακαλώ.

Πρέπει και το mail που θα χρησιμοποιηθεί στο netflix, να έχει δημιουργηθεί στη χώρα που θα προσπαθήσω να κάνω λογαριασμό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, yoda73 είπε

Καλημέρα

Μία διευκρίνηση σας παρακαλώ.

Πρέπει και το mail που θα χρησιμοποιηθεί στο netflix, να έχει δημιουργηθεί στη χώρα που θα προσπαθήσω να κάνω λογαριασμό;

Πιστεύω είναι καλύτερα να βλέπει το netflix ότι το gmail είναι αυτό της χώρας που θα κάνεις λογαριασμό. Μπορεί να μην παίζει ρόλο αλλά εγώ για καλυτερα επέλεξα να φτιάξω με vpn gmail της νέας χώρας. Επίσης πλέον θα βλέπω με vpn ώστε να φαινεται ότι όντως είμαι εκεί. Νομίζω θα κρατήσει έτσι περισσότερο καιρό ο λογαριασμός. Μπορεί και για "πάντα".

Επεξ/σία από goregr
Δημοσ.

Καλημέρα! 
τελικά κλείσανε τα τουρκικά οριστικά; 
μου λέει να μου στείλει μέιλ στο τουρκικό account, να το κάνω ή δεν έχει νόημα το μέιλ που στέλνουν; Εννοώ έκλεισε οριστικά; 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Karanikolis είπε

Καλημέρα! 
τελικά κλείσανε τα τουρκικά οριστικά; 
μου λέει να μου στείλει μέιλ στο τουρκικό account, να το κάνω ή δεν έχει νόημα το μέιλ που στέλνουν; Εννοώ έκλεισε οριστικά; 

Μην ασχοληθείς. Κάνε νέο σε άλλη χώρα. 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dimitriscrete είπε

Παιδιά την βοήθεια σας. Έφτιαξα στην Παραγουάη, έβαλα gift car usd 15 αλλά τώρα ζητάει χρεωστική ή πιστωτική για να ενεργοποιηθεί. Τι κάνω ?

IMG_4073.jpeg

Την gift card την έβαλες εδώ 

https://www.netflix.com/redeem ?? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, dimitriscrete είπε

Παιδιά την βοήθεια σας. Έφτιαξα στην Παραγουάη, έβαλα gift car usd 15 αλλά τώρα ζητάει χρεωστική ή πιστωτική για να ενεργοποιηθεί. Τι κάνω ?

IMG_4073.jpeg

Και δώρο κάρτα όταν βάλεις θα σου βγάλει αν θες να βάλεις κάρτα. Δεν βάζεις τίποτα και προχωράς. 

Επεξ/σία από goregr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερουδια

Πρεπει να εχουν πλακωσει ολοι να φτιαξουν νεα accounts και εχει μπουκωσει το συμπαν δεν εξηγειται αλλιως.

Το Nord VPN οπου με συνδεει Αλβανια, ειτε σε ενα whatsmyip με βγαζει με Αλβανια αλλα σε ετερο με Βελγιο ή ΗΠΑ, οποτε μου ανοιγει το σαιτ του Νετφλιξ ως Αμερικανο ή Ευρωπαιο, ενω αν βρει Αλβανια καθαρη αρνειται να φορτωσει το Νετφλιξ, ειτε σκετο ειτε με /al/.

Δοκιμαζω και με Βοσνια τα ιδια, παιρνει ip που δειχνει παντου Βοσνια αλλα το Νετφλιξ δεν φορτωνει "Site cannot be reached".

Ειτε μπουκωσε ειτε το geofencing τους εχει κανει blacklisted τις ip απο VPNs σε αυτες τις χωρες.

Με Hola vpn μεσω του Chrome δεν με αφηνει καθολου, μολις παει να ανοιξει το σαιτ του νετφλιξ το Hola ζηταει credentials και να φτιαξω λογαριασμο επι πληρωμη.

Επεξ/σία από Sebu
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, goregr είπε

Και δώρο κάρτα όταν βάλεις θα σου βγάλει αν θες να βάλεις κάρτα. Δεν βάζεις τίποτα και προχωράς. 

Ευχαριστώ για την απάντηση. Το θέμα είναι οτι δεν προχωράει. Έχω βάλει εννοείται την δώρο κάρτα.

IMG_4074.jpeg

Επεξ/σία από dimitriscrete
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Sebu είπε

Καλημερουδια

Πρεπει να εχουν πλακωσει ολοι να φτιαξουν νεα accounts και εχει μπουκωσει το συμπαν δεν εξηγειται αλλιως.

Το Nord VPN οπου με συνδεει Αλβανια, ειτε σε ενα whatsmyip με βγαζει με Αλβανια αλλα σε ετερο με Βελγιο ή ΗΠΑ, οποτε μου ανοιγει το σαιτ του Νετφλιξ ως Αμερικανο ή Ευρωπαιο, ενω αν βρει Αλβανια καθαρη αρνειται να φορτωσει το Νετφλιξ, ειτε σκετο ειτε με /al/.

Δοκιμαζω και με Βοσνια τα ιδια, παιρνει ip που δειχνει παντου Βοσνια αλλα το Νετφλιξ δεν φορτωνει "Site cannot be reached".

Ειτε μπουκωσε ειτε το geofencing τους εχει κανει blacklisted τις ip απο VPNs σε αυτες τις χώρες. 

Το περίμενα οπότε προνόησα και είχα φτιάξει από παλιά λογαριασμό..... Οπότε περιμένετε να ξεμπουκωσει ή προσπαθήστε αργά την νύχτα 

Επεξ/σία από goregr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...