fagoura Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, vagmouk είπε Καλά και Βολιβία που λέτε είναι θέμα χρόνου να πάει στα 9.99 usd όπως πήγε Τζαμαϊκα και σε κάποιες άλλες χώρες εκεί γύρω.Παντου κάνουν αυξήσεις….Οσοι προτιμάτε Τουρκία και Eneba τσεκάρετε οπωσδήποτε το Becharge.com που μπορείς να φορτίζεις δωρεάν το eneba wallet και άρα να αγοράζεις χωρίς καθόλου προμήθειες.Και αν υπάρχει και κάνα κουπόνι βγαίνει αρκετά πιο χαμηλά από την ισοτιμία… Εμπιστο το Becharge? Πολλα χρονια λεει στην αγορα οτι ειναι, review δεν βλεπω και ας εχει trustpilot στην αρχικη του σελιδα..., χωρις ομως το απ'ευθειας λινκ... https://www.trustpilot.com/review/becharge.com Επεξ/σία 6 Ιουνίου από fagoura
vagmouk Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 7 λεπτά πριν, fagoura είπε Εμπιστο το Becharge? Ναι έμπιστο ειναι. 1
prefuse Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου (επεξεργασμένο) On 06/06/2025 at 13:59, GREG10ARIS said: Δεν το λεω μονο για τις αυξησεις αλλα και για τις προμηθειες που δινεις στην καθε eneba, με Βολιβια ή αλλη χωρα σε δολλαρια δεν εχει τετοια. Αν θες να ειρωνευτεις μπορεις να το κανεις, εγω παντως ανεφερα οτι μιλαω για νεο λογαριασμο οχι για μεταφορα που φυσικα αξιζει να δινεις 24€ το χρονο λιγοτερο και να μη μπλεκεις με περιεργα σαιτ οπως eneba. Νιώθετε ότι όποιος έχει διαφορετική άποψη από την δική σάς και επεκτείνει την δική σας λογική σας ειρωνεύεται. επίσης δεν ήσουν σαφής ότι αναφέρεσαι και στις προμήθειες eneba. Η eneba από όσο θυμάμαι είχε 1-3€ προμήθεια για 6-7 μήνες Netflix που είχα βάλει. Αν το κάποιος έκανε πρόσφατα αγορά ας το εξακριβώσει/διορθώσει. Τότε έπαιζε και έκπτωση για Netflix δώρο κάρτες, οπότε βγήκε φθηνότερα η κάθε κάρτα από την συνήθεις τιμή ισοτιμίας €/TR. Νομίζω ήταν 5% φθηνότερα και νομίζω βγάζει συχνά αυτή την μικρή έκπτωση που ουσιαστικά μηδενίζει την προμήθεια της eneba. Κάποιος με μεγαλύτερη εμπειρία στις προμήθειες eneba και εκπτωτικές περιόδους, ας με διορθώσει, Επεξ/σία 7 Ιουνίου από prefuse
michalis412 Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου Στις 6/6/2025 στις 10:08 ΜΜ, vagmouk είπε Καλά και Βολιβία που λέτε είναι θέμα χρόνου να πάει στα 9.99 usd όπως πήγε Τζαμαϊκα και σε κάποιες άλλες χώρες εκεί γύρω.Παντου κάνουν αυξήσεις….Οσοι προτιμάτε Τουρκία και Eneba τσεκάρετε οπωσδήποτε το Becharge.com που μπορείς να φορτίζεις δωρεάν το eneba wallet και άρα να αγοράζεις χωρίς καθόλου προμήθειες.Και αν υπάρχει και κάνα κουπόνι βγαίνει αρκετά πιο χαμηλά από την ισοτιμία… καλημερα πως αγοραζεις απο Becharge.com προσπαθω να κανω αγορα και κολαει στη δημιουργεια λογαριασμου κατι γραφει για σφαλμα για τον κάτοχο ιστοτόπου: Μη έγκυρος τομέας για το κλειδί ιστοτόπου
vagmouk Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου 1 ώρα πριν, michalis412 είπε καλημερα πως αγοραζεις απο Becharge.com προσπαθω να κανω αγορα και κολαει στη δημιουργεια λογαριασμου κατι γραφει για σφαλμα για τον κάτοχο ιστοτόπου: Μη έγκυρος τομέας για το κλειδί ιστοτόπου Δεν έχω φτιάξει account . Βάζω το mail μου μόνο και προχωράω σαν guest.
michalis412 Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, vagmouk είπε Δεν έχω φτιάξει account . Βάζω το mail μου μόνο και προχωράω σαν guest. δεν μου δινει τη δυνατοτητα για guest edit τελικα τα καταφερα με account sto becharge,be Επεξ/σία 8 Ιουνίου από michalis412
akalyptos99 Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου κατι παιζει με το turgame στης 500 λιρες giftcard που βλεπω για netflix βαζει μια προμηθεια service fee 4.48 ευρω και απο οτι βλεπω σε ολες του netflix gift card εχει βαλει μια μεγαλη προμηθεια
Paragontas-x Δημοσ. Δευτέρα στις 03:31 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:31 μμ Τελικά υπάρχει ακόμα τρόπος που να δουλεύει και να μπορούμε να πάρουμε netflix premium μέσω Τουρκίας?
pakitis Δημοσ. Δευτέρα στις 03:44 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:44 μμ 12 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Τελικά υπάρχει ακόμα τρόπος που να δουλεύει και να μπορούμε να πάρουμε netflix premium μέσω Τουρκίας? Αδερφέ εννοείς με καινούργιο λογαριασμό φαντάζομαι. Έχω φάει φόλα κι εγώ τις τελευταίες ημέρες κι όσες τουρκικές ip έχω δοκιμάσει τρώω άκυρο.
Paragontas-x Δημοσ. Δευτέρα στις 03:48 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:48 μμ Με οποιονδήποτε τρόπο. Ακόμα και με νέο λογαριασμό. Γιατί πιστεύω τα έκοψαν πλέον πλέον όλα. Ακόμα και νέο Τούρκικο λογαριασμό να κάνεις ή θα σε μπλοκάρουν ή μελλοντικά θα σε μπαναρουν.
Witcher1st Δημοσ. Δευτέρα στις 09:22 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:22 μμ 10 ευρω εχει παει το Νετφλιξ στη Τουρκια. Σε λιγο θα εχει ιδια τιμη με το Ελληνικο!
enterhere Δημοσ. Δευτέρα στις 09:27 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:27 μμ Σε ελληνικό λογαριασμό, μπορώ να πάρω ένα προφίλ από ένα φίλο που έχει συνδρομή 4Κ, ή θα μου βγάζει σφάλμα για διαφορετική ΙΡ; Το προφίλ θα το περάσω στην εφαρμογή σε tvbox.
Witcher1st Δημοσ. Δευτέρα στις 11:23 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:23 μμ 1 hour ago, enterhere said: Σε ελληνικό λογαριασμό, μπορώ να πάρω ένα προφίλ από ένα φίλο που έχει συνδρομή 4Κ, ή θα μου βγάζει σφάλμα για διαφορετική ΙΡ; Το προφίλ θα το περάσω στην εφαρμογή σε tvbox. Τι εννοεις ελληνικο λογαριασμο; Το νετφλιξ του φιλου ειναι τουρκικο;
akalyptos99 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:25 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:25 μμ 2 ώρες πριν, Witcher1st είπε 10 ευρω εχει παει το Νετφλιξ στη Τουρκια. Σε λιγο θα εχει ιδια τιμη με το Ελληνικο! ε πλεον το μεγαλο στα 8.5 ευρω ελλαδα ειναι 16 παλι συμφερει
Witcher1st Δημοσ. Τρίτη στις 12:02 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:02 πμ 35 minutes ago, akalyptos99 said: ε πλεον το μεγαλο στα 8.5 ευρω ελλαδα ειναι 16 παλι συμφερει Βαλε και τις μικροκρατησεις απο το eneba. Κοντα στα 10. Ενω παλια ηταν ουτε 4. Μετα πηγε 6,5 τωρα 8.5+.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα