GREG10ARIS Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 12 ώρες πριν, enterhere είπε Σε ελληνικό λογαριασμό, μπορώ να πάρω ένα προφίλ από ένα φίλο που έχει συνδρομή 4Κ, ή θα μου βγάζει σφάλμα για διαφορετική ΙΡ; Το προφίλ θα το περάσω στην εφαρμογή σε tvbox. Οχι σε tv δε μπορει να γινει διαμοιρασμος, εκτος αν ο φιλος σου δεν το εχει βαλει σε tv κι αυτος. Σε κινητο λαπτοπ κλπ μπορεις κανονικα. 1
enterhere Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 28 λεπτά πριν, GREG10ARIS είπε Οχι σε tv δε μπορει να γινει διαμοιρασμος, εκτος αν ο φιλος σου δεν το εχει βαλει σε tv κι αυτος. Σε κινητο λαπτοπ κλπ μπορεις κανονικα. Δηλαδή αν αυτός το έχει σε TV και εγώ σε tv box δεν παίζει. 11 ώρες πριν, Witcher1st είπε Τι εννοεις ελληνικο λογαριασμο; Το νετφλιξ του φιλου ειναι τουρκικο; Ο λογαριασμός και η συνδρομή έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα.
GREG10ARIS Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 2 ώρες πριν, enterhere είπε Δηλαδή αν αυτός το έχει σε TV και εγώ σε tv box δεν παίζει. Καθε φορα που θα μπαινει ενας στην tv θα πεταει τον αλλο και θα στελνει email verification 1
Witcher1st Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 1 hour ago, GREG10ARIS said: Καθε φορα που θα μπαινει ενας στην tv θα πεταει τον αλλο και θα στελνει email verification Μιλάμε για διαφορετικές ip; Γιατί εγώ στο σπίτι το έχω ταυτόχρονα σε 2 τηλεοράσεις και ένα τα ποστ.
GREG10ARIS Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 5 ώρες πριν, Witcher1st είπε Μιλάμε για διαφορετικές ip; Γιατί εγώ στο σπίτι το έχω ταυτόχρονα σε 2 τηλεοράσεις και ένα τα ποστ. Ε ναι αφου λεει για φιλο του 1
Witcher1st Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 1 hour ago, GREG10ARIS said: Ε ναι αφου λεει για φιλο του Και γιατι ζηταει επιβεβαιωση e-mail μονο οταν συνδεεται ο αλλος με την τηλεοραση; Παλι καλα δλδ, που δεν ζηταει και στα κινητα/ταμπλετ.
GREG10ARIS Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 12 ώρες πριν, Witcher1st είπε Και γιατι ζηταει επιβεβαιωση e-mail μονο οταν συνδεεται ο αλλος με την τηλεοραση; Παλι καλα δλδ, που δεν ζηταει και στα κινητα/ταμπλετ. Ζηταει και στις αλλες συσκευες, αλλα καθε 14 μερες αν θυμαμαι καλα. Εγω το εχω ρυθμισει να κανει αυτοματο forward στα μειλ των αλλων οποτε χρειαστει νεος κωδικος.
Sebu Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Και το απλο 720p παντως μου ηρθε σημερα μεηλ οτι απο Ιουλιο παει στα 189 απο 149. 1
enterhere Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Pricing (Turkish Lira) Basic: 189.99 TRY/month 4,23 Ευρώ Standard: 289.99 TRY/month 6,45 Ευρώ Premium: 379.99 TRY/month 8,45 Ευρώ Επεξ/σία 11 Ιουνίου από enterhere 2
kallair Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Στις 6/6/2025 στις 10:31 ΠΜ, GREG10ARIS είπε Παιδια τα εχουμε πει εδω και καιρο, οσο καθεστε Τουρκια αυτο θα γινεται, δεν ειναι τιποτα χαζοι στο νετφλιξ βλεπουν ποιοι εχουν τουρκικο λογαριασμο και το ανεβαζουν συνεχως.. Αν πηγε 380 λιρες με φορους eneba θα δινετε γυρω στα 9€, Βολιβια με την τωρινη ισοτιμια βγαινει ακριβως 7€ ο μηνας χωρις καθολου προμηθειες απο αμαζον. Φιλε μου καμια απολυτως σχεση. Η τουρκικη λιρα ειναι μονιμα σε συνεχη υποτιμηση με αποτελεσμα να εχουμε back2back αυξησεις.
Paragontas-x Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Αρχικα πως θα κάνεις να δεχτεί το netflix πληρωμή ή κωδικό για το netflix? Επίσης αν το δεχτεί λογικά αν θα βλέπεις με Ελληνική ip θα σε μπαναρει το netflix σωστά? Αν όμως βλέπεις Netflix μέσω vpn που θα το έχεις βάλει σε Τουρκία?
pakitis Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Έκανα μόλις μια ανανέωση σε έναν φίλο. 13,03€ συνολικά για 80 ημέρες ακριβώς. Στις 30 ημέρες δηλαδή 4,88€.
Paragontas-x Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Πως ακριβώς το έκανες και δέχτηκε άλλο region με την ελληνική κάρτα που έκανες πληρωμή;
pakitis Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου 5 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Πως ακριβώς το έκανες και δέχτηκε άλλο region με την ελληνική κάρτα που έκανες πληρωμή; Δεν έχω πληρώσει ποτέ μου με ελληνική κάρτα. Πάντα gift card.
Paragontas-x Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Και τη δέχτηκε;;;;; Απλά δηλαδή αγόρασες π.χ. Τουρκική gift card άνοιξες το vpn στη Τουρκία και το δέχτηκε;;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα