akalyptos99 Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου 18 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Και τη δέχτηκε;;;;; Απλά δηλαδή αγόρασες π.χ. Τουρκική gift card άνοιξες το vpn στη Τουρκία και το δέχτηκε;;;;; Δεν χρειάζεται vpn για να φορτώσεις gift card 1
Paragontas-x Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Δηλαδή απλά αγοραζεις μια τουρκική gift card και περνάς τον κωδικό χωρίς καν vpn στον ελληνικό λογαριασμό σου στο Netflix και τον δέχεται τοσο απλά;;;;;;; Πάντως διαβάζω ότι πολλοί που κάνανε τουρκικό λογαριασμό μετά από λίγο καιρό τους μπαναρει το Netflix.
akalyptos99 Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου 34 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Δηλαδή απλά αγοραζεις μια τουρκική gift card και περνάς τον κωδικό χωρίς καν vpn στον ελληνικό λογαριασμό σου στο Netflix και τον δέχεται τοσο απλά;;;;;;; Πάντως διαβάζω ότι πολλοί που κάνανε τουρκικό λογαριασμό μετά από λίγο καιρό τους μπαναρει το Netflix. αλλο καταλαβα εγω,εγω μιλαω οτι δεν χρειαζεται vpn για να περασεις τουρκικη gift card σε τουρκικο λογαριασμο οχι σε ελληνικο για αυτο που λες δεν γνωριζω 1
wpgoalkeeper Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου 7 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Δηλαδή απλά αγοραζεις μια τουρκική gift card και περνάς τον κωδικό χωρίς καν vpn στον ελληνικό λογαριασμό σου στο Netflix και τον δέχεται τοσο απλά;;;;;;; Πάντως διαβάζω ότι πολλοί που κάνανε τουρκικό λογαριασμό μετά από λίγο καιρό τους μπαναρει το Netflix. Έχεις δίκιο και έγινε σε αρκετούς όπως και σε μένα. Αλλά τότε πλήρωνα με FUPS. Τώρα που πληρώνω εδώ και καιρό με gift cars , φτου φτου φτου όλα καλά.
pakitis Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου 12 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Και τη δέχτηκε;;;;; Απλά δηλαδή αγόρασες π.χ. Τουρκική gift card άνοιξες το vpn στη Τουρκία και το δέχτηκε;;;;; Αδερφέ συγγνώμη κι όλας. Το θέμα το έχεις διαβάσει καθόλου; Δεν ανακάλυψα την Αμερική. Όσο για την ερώτησή σου, η απάντηση είναι ναι. 1 3
Stelaras1993 Δημοσ. 16 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου Καλημέρα στο τιμ , εχω την εξής απορία . Εχω εναν τσατσοτουρκικο λογαριασμο που τον φορτώνω συνέχεια με 3μηνακια gift cards , σε αυτον βλεπω στο πατρικο στα Β.Π τρεις ξεχωριστοί όροφοι (σπιτι μου- σπιτι αδερφού σπίτι μάνας) - χθες για πρωτη φορά ενω βλεπω χρονια και σε αυτο το σπίτι στο ιλιον αττικης που μενω και εκει και βλεπω μου εβγαλε το μηνυμα οτι δεν ειναι το Main σπιτι που βλεπει αυτος ο λογαριασμός και 1 ειτε να κανω ενημερωση σπιτιου ; Ειτε 2 να παρω ενα προσωρινο κωδικο διοτι βρισκομαι σε ταξιδι. Επαιξα μπαλα ετσι με τον προσωρινό κωδικο . Η ερώτηση ειναι θα μπορω να βλεπω συνεχεια απο εκει με προσωρινο κωδικο; Η θα μου πει κάποια στιγμη εξαντλησες τις φορες που μπορεις; 2) αν κανω ενημερωση σπιτιου μετα θα εχω θεμα με την κυρια διευθυνση του πατρικου και θα βγαζει το ιδιο μηνυμα στους υπολοιπους που βλεπουν απο εκει; Ευχαριστω πολυ!
dimpapilas Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου κανε το ενα σπιτι main και μπες μια δυο φορες με τις συσκευες των αλλων οροφων με το δικτυο του main και ξεμπλεξες
qbalaskas Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου Εκτός από Eneba & Turgame, γνωρίζετε άλλα site για αγορά Gift Cards?
pakitis Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου Στις 16/6/2025 στις 9:51 ΠΜ, qbalaskas είπε Εκτός από Eneba & Turgame, γνωρίζετε άλλα site για αγορά Gift Cards? g2a Στις 16/6/2025 στις 8:12 ΠΜ, dimpapilas είπε κανε το ενα σπιτι main και μπες μια δυο φορες με τις συσκευες των αλλων οροφων με το δικτυο του main και ξεμπλεξες Αν και δεν ρώτησα εγώ, δεν κατάλαβα την απάντηση. Μιλάει για 2 διαφορετικές τοποθεσίες, πώς θα μπει με το δίκτυο του main; 1
kage Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στις 16/6/2025 στις 6:39 ΠΜ, Stelaras1993 είπε προσωρινο κωδικο διοτι βρισκομαι σε ταξιδι. Επαιξα μπαλα ετσι με τον προσωρινό κωδικο . Η ερώτηση ειναι θα μπορω να βλεπω συνεχεια απο εκει με προσωρινο κωδικο; Η θα μου πει κάποια στιγμη εξαντλησες τις φορες που μπορεις; 2) αν κανω ενημερωση σπιτιου μετα θα εχω θεμα με την κυρια διευθυνση του πατρικου και θα βγαζει το ιδιο μηνυμα στους υπολοιπους που βλεπουν απο εκει; Ευχαριστω πολυ! Spoiler Τα portable (κινητα λαπτοπ ταμπλετ καποιa tv box)παραμενουν εκτος block...οποτε τα συνδεεις σε tv με hdmi/mirror screen.. Αν ειναι κοντα οι περιοχες καποια στιγμη σταματαει να ζηταει κωδικο ή προσπαθεις να συνδεσεις της tv μεσω qr αν σταματησει να δινει κωδικους "ταξιδιου" Vpn meshnet ,pi + tailscale ,nikflix extension/householdnomore gia browsers Επεξ/σία 18 Ιουνίου από kage
dimpapilas Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου κανε τον 2ο οροφο κυριως σπιτι συνδεσου με τις συσκευες του 1ου και 3ου οροφου με το δικτυο του 2ου θα δει τις συσκευες οτι ειναι στο ιδιο δικτυο μετεπειτα συνδεσου με το δικτυο του καθε οροφου οπως παλια οι συσκευες θα δουλεουν οπως παλια οποτε χρειαστει το κανεις ξανα και λυνεται το θεμα
pakitis Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 9 ώρες πριν, dimpapilas είπε κανε τον 2ο οροφο κυριως σπιτι συνδεσου με τις συσκευες του 1ου και 3ου οροφου με το δικτυο του 2ου θα δει τις συσκευες οτι ειναι στο ιδιο δικτυο μετεπειτα συνδεσου με το δικτυο του καθε οροφου οπως παλια οι συσκευες θα δουλεουν οπως παλια οποτε χρειαστει το κανεις ξανα και λυνεται το θεμα Ούτε τη δική σου απάντηση κατάλαβα. Ο άνθρωπος μιλάει για 2 διαφορετικές περιοχές. Ή εγώ τρελάθηκα και δεν το έχω καταλάβει ακόμη. :ρ 1
dimpapilas Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου (επεξεργασμένο) για το ιδιο κτηριο αναφερθηκα,αν ειναι διαφορετικο κτηριο ισχυουν τα ιδια με tvboxes ομως οχι τηλεορασεις μπορει να συνδεθει απομακρυσμενα και με το main δικτυο μεσω ιντερνετ με το openvpn ειτε με το meshnet της nordvpn Επεξ/σία 19 Ιουνίου από dimpapilas
pakitis Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 16 ώρες πριν, dimpapilas είπε για το ιδιο κτηριο αναφερθηκα,αν ειναι διαφορετικο κτηριο ισχυουν τα ιδια με tvboxes ομως οχι τηλεορασεις μπορει να συνδεθει απομακρυσμενα και με το main δικτυο μεσω ιντερνετ με το openvpn ειτε με το meshnet της nordvpn Οκ αδερφέ. Δε βλέπω πάντως τον ίδιο να καίγεται. :p
Stelaras1993 Δημοσ. 20 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 13 ώρες πριν, pakitis είπε Οκ αδερφέ. Δε βλέπω πάντως τον ίδιο να καίγεται. 😛 Πολυ σωστα οπως ειπε πιο πανω ο συμφορουμιτης ειναι μια μονοκατοικια με 4 σπιτια οπου βλεπουμε στα 3 οικογενειακως χωρις κανενα προβλημα αλλα μου εμφανισε σε ενα σπιτι μακρυα 25 χλμ. Οπου ειναι της κοπελιας αυτο το μηνυμα και καθως δεν θελω να ξεκινησω δευτερη συνδρομη και για εκει γιαυτο ρωτησα . Προς το παρων ειδα παλι προχθες δεν μου εβγαλε το μηνυμα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα