Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Και τη δέχτηκε;;;;; 

Απλά δηλαδή αγόρασες π.χ. Τουρκική gift card άνοιξες το vpn στη Τουρκία και το δέχτηκε;;;;; 

Δεν χρειάζεται vpn για να φορτώσεις gift card 

• Like 1
  • Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δηλαδή απλά αγοραζεις μια τουρκική gift card και περνάς τον κωδικό χωρίς καν vpn στον ελληνικό λογαριασμό σου στο Netflix και τον δέχεται τοσο απλά;;;;;;; 

Πάντως διαβάζω ότι πολλοί που κάνανε τουρκικό λογαριασμό μετά από λίγο καιρό τους μπαναρει το Netflix. 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Δηλαδή απλά αγοραζεις μια τουρκική gift card και περνάς τον κωδικό χωρίς καν vpn στον ελληνικό λογαριασμό σου στο Netflix και τον δέχεται τοσο απλά;;;;;;; 

Πάντως διαβάζω ότι πολλοί που κάνανε τουρκικό λογαριασμό μετά από λίγο καιρό τους μπαναρει το Netflix. 

αλλο καταλαβα εγω,εγω  μιλαω οτι δεν χρειαζεται vpn για να περασεις τουρκικη gift card σε τουρκικο λογαριασμο οχι σε ελληνικο για αυτο που λες δεν γνωριζω

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Έχεις δίκιο και έγινε σε αρκετούς όπως και σε μένα. Αλλά τότε πλήρωνα με FUPS. Τώρα που πληρώνω εδώ και καιρό με gift cars , φτου φτου φτου όλα καλά.  

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Και τη δέχτηκε;;;;; 

Απλά δηλαδή αγόρασες π.χ. Τουρκική gift card άνοιξες το vpn στη Τουρκία και το δέχτηκε;;;;; 

Αδερφέ συγγνώμη κι όλας. Το θέμα το έχεις διαβάσει καθόλου; Δεν ανακάλυψα την Αμερική. Όσο για την ερώτησή σου, η απάντηση είναι ναι. 

• Like 1
  • Haha 3
Δημοσ.

Καλημέρα στο τιμ , εχω την εξής απορία . Εχω εναν τσατσοτουρκικο λογαριασμο που τον φορτώνω συνέχεια με 3μηνακια gift cards , σε αυτον βλεπω στο πατρικο στα Β.Π τρεις ξεχωριστοί όροφοι  (σπιτι μου- σπιτι αδερφού σπίτι μάνας)  - χθες για πρωτη φορά ενω βλεπω χρονια και σε αυτο το σπίτι στο ιλιον αττικης που μενω και εκει και βλεπω μου εβγαλε το μηνυμα οτι δεν ειναι το Main σπιτι  που βλεπει αυτος ο λογαριασμός  και  1 ειτε  να κανω ενημερωση σπιτιου  ; Ειτε 2 να παρω ενα προσωρινο κωδικο διοτι βρισκομαι σε ταξιδι. Επαιξα μπαλα ετσι με τον προσωρινό κωδικο . Η ερώτηση ειναι θα μπορω να βλεπω συνεχεια απο εκει με προσωρινο κωδικο; Η θα μου πει κάποια στιγμη εξαντλησες τις φορες που μπορεις; 2) αν κανω ενημερωση σπιτιου μετα θα εχω θεμα με την κυρια διευθυνση του πατρικου και θα βγαζει το ιδιο μηνυμα στους υπολοιπους που βλεπουν απο εκει; Ευχαριστω πολυ! 

Δημοσ.

κανε το ενα σπιτι main και μπες μια δυο φορες με τις συσκευες των αλλων οροφων με το δικτυο του main και ξεμπλεξες

Δημοσ.
Στις 16/6/2025 στις 9:51 ΠΜ, qbalaskas είπε

Εκτός από Eneba & Turgame, γνωρίζετε άλλα site για αγορά Gift Cards?

g2a

Στις 16/6/2025 στις 8:12 ΠΜ, dimpapilas είπε

κανε το ενα σπιτι main και μπες μια δυο φορες με τις συσκευες των αλλων οροφων με το δικτυο του main και ξεμπλεξες

Αν και δεν ρώτησα εγώ, δεν κατάλαβα την απάντηση. Μιλάει για 2 διαφορετικές τοποθεσίες, πώς θα μπει με το δίκτυο του main;

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 16/6/2025 στις 6:39 ΠΜ, Stelaras1993 είπε

προσωρινο κωδικο διοτι βρισκομαι σε ταξιδι. Επαιξα μπαλα ετσι με τον προσωρινό κωδικο . Η ερώτηση ειναι θα μπορω να βλεπω συνεχεια απο εκει με προσωρινο κωδικο; Η θα μου πει κάποια στιγμη εξαντλησες τις φορες που μπορεις; 2) αν κανω ενημερωση σπιτιου μετα θα εχω θεμα με την κυρια διευθυνση του πατρικου και θα βγαζει το ιδιο μηνυμα στους υπολοιπους που βλεπουν απο εκει; Ευχαριστω πολυ! 

Spoiler

Τα portable (κινητα λαπτοπ ταμπλετ καποιa tv box)παραμενουν εκτος block...οποτε τα συνδεεις σε tv με hdmi/mirror screen.. Αν ειναι κοντα οι περιοχες καποια στιγμη σταματαει να ζηταει κωδικο ή προσπαθεις να συνδεσεις της tv μεσω qr αν σταματησει να δινει κωδικους "ταξιδιου"

Vpn meshnet ,pi + tailscale ,nikflix extension/householdnomore gia browsers

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

κανε τον 2ο οροφο κυριως σπιτι

συνδεσου με τις συσκευες του 1ου και 3ου οροφου με το δικτυο του 2ου

θα δει τις συσκευες οτι ειναι στο ιδιο δικτυο

μετεπειτα συνδεσου με το δικτυο του καθε οροφου οπως παλια

οι συσκευες θα δουλεουν οπως παλια 

οποτε χρειαστει το κανεις ξανα και λυνεται το θεμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, dimpapilas είπε

κανε τον 2ο οροφο κυριως σπιτι

συνδεσου με τις συσκευες του 1ου και 3ου οροφου με το δικτυο του 2ου

θα δει τις συσκευες οτι ειναι στο ιδιο δικτυο

μετεπειτα συνδεσου με το δικτυο του καθε οροφου οπως παλια

οι συσκευες θα δουλεουν οπως παλια 

οποτε χρειαστει το κανεις ξανα και λυνεται το θεμα

Ούτε τη δική σου απάντηση κατάλαβα. Ο άνθρωπος μιλάει για 2 διαφορετικές περιοχές. Ή εγώ τρελάθηκα και δεν το έχω καταλάβει ακόμη.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για το ιδιο κτηριο αναφερθηκα,αν ειναι διαφορετικο κτηριο ισχυουν τα ιδια με tvboxes ομως οχι τηλεορασεις

μπορει να συνδεθει απομακρυσμενα και με το main δικτυο μεσω ιντερνετ με το  openvpn ειτε με το meshnet της nordvpn

Επεξ/σία από dimpapilas
Δημοσ.
16 ώρες πριν, dimpapilas είπε

για το ιδιο κτηριο αναφερθηκα,αν ειναι διαφορετικο κτηριο ισχυουν τα ιδια με tvboxes ομως οχι τηλεορασεις

μπορει να συνδεθει απομακρυσμενα και με το main δικτυο μεσω ιντερνετ με το  openvpn ειτε με το meshnet της nordvpn

Οκ αδερφέ. Δε βλέπω πάντως τον ίδιο να καίγεται. :p

Δημοσ.
13 ώρες πριν, pakitis είπε

Οκ αδερφέ. Δε βλέπω πάντως τον ίδιο να καίγεται. 😛

Πολυ σωστα οπως ειπε πιο πανω ο συμφορουμιτης  ειναι μια μονοκατοικια με 4 σπιτια οπου βλεπουμε στα 3 οικογενειακως χωρις κανενα προβλημα αλλα μου εμφανισε σε ενα σπιτι μακρυα 25 χλμ. Οπου ειναι της κοπελιας αυτο το μηνυμα και καθως δεν θελω να ξεκινησω δευτερη συνδρομη και για εκει γιαυτο ρωτησα . Προς το παρων ειδα παλι προχθες δεν μου εβγαλε το μηνυμα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...