GREG10ARIS Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Στις 3/8/2025 στις 11:33 ΜΜ, iliasleon είπε https://www.oyunfor.com/ εγω απο εδω πληρωνεις μεσω ρεβο σε λιρες, ειναι ολα κομπλε; γιατι βλεπω καλη διαφορα σε σχεση με eneba..
bil9 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) πληρωμή εδώ και τρια χρόνια χωρίς πρόβλημα μεσω eneba και Netflix Gift Card 400tl εως το πολύ 10 ευρώ *ΜΑΙΟΣ* και τώρα αύξηση 380 tl από 300 tl στο netflix Τουρκίας και αυξηση στα 16 ευρώ για δωροκάρτα στο eneba, οπότε νομίζω αναγκαστικά πάμε για νέο ελληνικό λογαριασμό στα 16 ευρώ ή υπάρχει κάτι άλλο; Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από bil9
vaggos88 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 53 λεπτά πριν, bil9 είπε πληρωμή εδώ και τρια χρόνια χωρίς πρόβλημα μεσω eneba και Netflix Gift Card 400tl εως το πολύ 10 ευρώ *ΜΑΙΟΣ* και τώρα αύξηση 380 tl από 300 tl στο netflix Τουρκίας και αυξηση στα 16 ευρώ για δωροκάρτα στο eneba, οπότε νομίζω αναγκαστικά πάμε για νέο ελληνικό λογαριασμό στα 16 ευρώ ή υπάρχει κάτι άλλο; Δεν ψαχνεις σωστα. και μαλλον τοσο καιρο αγοραζεις τυφλα την 400tl στην οποιοδηποτε τιμη? Αν δεις στην φωτο που παραθετο μπορεις να παρεις 2x250tl καρτες και να σου μεινουν και 120tl για μερικες μερες ακομα χρησης. Περιπου 40 ημερες με 12.20€ ακομα συμφερει.
marksk Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 13.86 μαζι με τα fees στην καλύτερη με eneba wallet, 15,12 με paypal. έχω αρχίσει να σκέφτομαι να το ακυρώσω. Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από marksk
iliasleon Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 5 ώρες πριν, GREG10ARIS είπε πληρωνεις μεσω ρεβο σε λιρες, ειναι ολα κομπλε; γιατι βλεπω καλη διαφορα σε σχεση με eneba.. με revo οχι λιρες ,προμηθεια 15λεπτα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα