Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πληρωμή εδώ και τρια χρόνια χωρίς πρόβλημα μεσω eneba και  Netflix Gift Card 400tl εως το πολύ 10 ευρώ *ΜΑΙΟΣ* και τώρα αύξηση 380 tl από 300 tl στο netflix Τουρκίας και αυξηση στα 16 ευρώ για δωροκάρτα  στο eneba, οπότε νομίζω αναγκαστικά  πάμε για νέο ελληνικό λογαριασμό στα 16 ευρώ ή υπάρχει κάτι άλλο;

Επεξ/σία από bil9
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, bil9 είπε

πληρωμή εδώ και τρια χρόνια χωρίς πρόβλημα μεσω eneba και  Netflix Gift Card 400tl εως το πολύ 10 ευρώ *ΜΑΙΟΣ* και τώρα αύξηση 380 tl από 300 tl στο netflix Τουρκίας και αυξηση στα 16 ευρώ για δωροκάρτα  στο eneba, οπότε νομίζω αναγκαστικά  πάμε για νέο ελληνικό λογαριασμό στα 16 ευρώ ή υπάρχει κάτι άλλο;

Δεν ψαχνεις σωστα. και μαλλον τοσο καιρο αγοραζεις τυφλα την 400tl στην οποιοδηποτε τιμη?

Αν δεις στην φωτο που παραθετο μπορεις να παρεις 2x250tl καρτες και να σου μεινουν και 120tl για μερικες μερες ακομα χρησης. Περιπου 40 ημερες με 12.20€ ακομα συμφερει.

Screenshot_1.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

13.86 μαζι με τα fees στην καλύτερη με eneba wallet, 15,12 με paypal. έχω αρχίσει να σκέφτομαι να το ακυρώσω.

Επεξ/σία από marksk
Δημοσ.
5 ώρες πριν, GREG10ARIS είπε

πληρωνεις μεσω ρεβο σε λιρες, ειναι ολα κομπλε; γιατι βλεπω καλη διαφορα σε σχεση με eneba..

με revo οχι λιρες ,προμηθεια 15λεπτα

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...