Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πληρωμή εδώ και τρια χρόνια χωρίς πρόβλημα μεσω eneba και  Netflix Gift Card 400tl εως το πολύ 10 ευρώ *ΜΑΙΟΣ* και τώρα αύξηση 380 tl από 300 tl στο netflix Τουρκίας και αυξηση στα 16 ευρώ για δωροκάρτα  στο eneba, οπότε νομίζω αναγκαστικά  πάμε για νέο ελληνικό λογαριασμό στα 16 ευρώ ή υπάρχει κάτι άλλο;

Επεξ/σία από bil9
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, bil9 είπε

πληρωμή εδώ και τρια χρόνια χωρίς πρόβλημα μεσω eneba και  Netflix Gift Card 400tl εως το πολύ 10 ευρώ *ΜΑΙΟΣ* και τώρα αύξηση 380 tl από 300 tl στο netflix Τουρκίας και αυξηση στα 16 ευρώ για δωροκάρτα  στο eneba, οπότε νομίζω αναγκαστικά  πάμε για νέο ελληνικό λογαριασμό στα 16 ευρώ ή υπάρχει κάτι άλλο;

Δεν ψαχνεις σωστα. και μαλλον τοσο καιρο αγοραζεις τυφλα την 400tl στην οποιοδηποτε τιμη?

Αν δεις στην φωτο που παραθετο μπορεις να παρεις 2x250tl καρτες και να σου μεινουν και 120tl για μερικες μερες ακομα χρησης. Περιπου 40 ημερες με 12.20€ ακομα συμφερει.

Screenshot_1.png

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

13.86 μαζι με τα fees στην καλύτερη με eneba wallet, 15,12 με paypal. έχω αρχίσει να σκέφτομαι να το ακυρώσω.

Επεξ/σία από marksk
Δημοσ.
5 ώρες πριν, GREG10ARIS είπε

πληρωνεις μεσω ρεβο σε λιρες, ειναι ολα κομπλε; γιατι βλεπω καλη διαφορα σε σχεση με eneba..

με revo οχι λιρες ,προμηθεια 15λεπτα

• Like 2
Δημοσ.
Στις 18/8/2025 στις 6:22 ΜΜ, vaggos88 είπε

Αν δεις στην φωτο που παραθετο

Απο ποια σελιδα ειναι;

Βλεπω και εγω δυσκολια πλεον.
Δε με αφηνει να ολοκληρωσω απο ενεβα λογω VPN και απο turgame μου ζητησε τουρκικο κινητο.
Το χειροτερο ειναι οτι πηρε την πληρωμη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, StamTheMan είπε

Απο ποια σελιδα ειναι;

Βλεπω και εγω δυσκολια πλεον.
Δε με αφηνει να ολοκληρωσω απο ενεβα λογω VPN και απο turgame μου ζητησε τουρκικο κινητο.
Το χειροτερο ειναι οτι πηρε την πληρωμη.

Απο eneba ειναι ναι. Γιατι κανεις αγορα με VPN? 

Δημοσ.

Γιατί ρε παιδιά παλεύετε ακόμα με Τουρκία που τα fees για δωροκάρτες έχουν πάει στο θεό και είναι αρκετά risky για ban και flagαρισμα του account. Μετακομίστε Βοσνία ,Αλβανία, Σκόπια ,Σερβία, Ουκρανία με 9,99 το μεγάλο πακέτο και φόρτιση με δωροκάρτες χωρίς καπέλο απο εδώ https://startselect.com/gr-el η από εδώ https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/netflix.

Και ακόμα καλύτερα σε κάποια χώρα Λατινικής Αμερικής η Καραιβικής με 7,99 δολλάρια το ακριβότερο και φόρτιση με κάρτες από το Amazon Us. 

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, teodgeor είπε

Η Βοσνια και κάποιες άλλες χώρες δεν χρειάζονται δωροκαρτες πληρώστε και με revolut 

Και αργά η γρήγορα θα έρθει η ακύρωση της συνδρομης και το reset του account. Δε συνίσταται σε καμία περίπτωση να πληρώνεις με Ελληνικές κάρτες η Revolut γιατί κάνουν συνεχώς ελέγχους. Μόνο δωροκάρτες πλέον τη γλιτώνουν.

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, vagmouk είπε

Και αργά η γρήγορα θα έρθει η ακύρωση της συνδρομης και το reset του account. Δε συνίσταται σε καμία περίπτωση να πληρώνεις με Ελληνικές κάρτες η Revolut γιατί κάνουν συνεχώς ελέγχους. Μόνο δωροκάρτες πλέον τη γλιτώνουν.

δηλαδη αμα κανω βοσνια βουλγαρια αλβανια φορτωνω κανονικα με δωροκαρτα σε ?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, vagmouk είπε

Γιατί ρε παιδιά παλεύετε ακόμα με Τουρκία που τα fees για δωροκάρτες έχουν πάει στο θεό και είναι αρκετά risky για ban και flagαρισμα του account. Μετακομίστε Βοσνία ,Αλβανία, Σκόπια ,Σερβία, Ουκρανία με 9,99 το μεγάλο πακέτο και φόρτιση με δωροκάρτες χωρίς καπέλο απο εδώ https://startselect.com/gr-el η από εδώ https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/netflix.

Και ακόμα καλύτερα σε κάποια χώρα Λατινικής Αμερικής η Καραιβικής με 7,99 δολλάρια το ακριβότερο και φόρτιση με κάρτες από το Amazon Us. 

Αυτες οι χωρες (περισσοτερο προς αμερικη πλευρα με ενδιαφερει) εχει περιοδο που θα πρεπει να βλεπεις με VPN ανοιχτο ή να περιμενεις να περασει μηνας, οπως ειναι τωρα με την τουρκια ή μετακομιζουμε προς τα εκει κ βλεπουμε νετφλιξ αμεσα;

Koιταζω για μετακομιση γιατι εχει αρχισει να ακριβαίνει πολυ απο Τουρκία κ οπως παει το πραγμα, σε 4-5 μηνες με τοσο που κατρακυλαει η τουρκικη λιρα, θα ακριβύνει πάλι. Mολις εβαλα 600tl giftcard που αντιστοιχει σε περιπου λιγο πανω απο 1μιση μηνας νετφλιξ, με 18 ευρώ. Αν κανω τα μαθηματικα καλα, βγαινει καπου 11,25€ ο μηνας.

Δημοσ.

Αν ακριβύνει κι άλλο η Τουρκία, θα σταματήσουν οι περισσότεροι να αγοράζουν (και λογικά θα μειώσουν τα fees οι σελίδες που πουλάνε δωροκάρτες).

Στο Oyunfor βλέπω πουλάνε Netflix την 250TL προς 330TL, ενώ στο iTunes τις πουλάνε 1:1 τις τιμές.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, akalyptos99 είπε

δηλαδη αμα κανω βοσνια βουλγαρια αλβανια φορτωνω κανονικα με δωροκαρτα σε ?

Ναι κανονικά. Οι δωροκαρτες πάνε με το νόμισμα της χρέωσης όχι τη χώρα.

1 ώρα πριν, kallair είπε

μετακομιζουμε προς τα εκει κ βλεπουμε νετφλιξ αμεσα;

Ναι.Geoblock έχει η Τουρκία μόνο και νομίζω τώρα τελευταία και η Νιγηρία.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...