Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Για βοηθήστε αν θέτε...

Προσπάθησα να δω βίντεο Σωτήρη αλλά θέλει πληρωμή ως member στο youtube...insta δεν παίζει για την ώρα και λέω να μην κάνω μόνο γι'αυτό.

Τόσες πολλές επιλογές, άγνωστο ποια είναι Safe...

Τι παίζει για κάποιον (εμένα) που δεν έχει στην κατοχή του vpn;
Μπορεί να πάρει "εύκολα" συνδρομή άλλης χώρας χωρίς πολλά μπλεξίματα, geolock κλπ;

Ενδιαφέρομαι κυρίως για το mid (fhd) πακέτο, όποιος μπορεί περιληπτικα να πει δυό λόγια και να βοηθήσει...ευχαριστώ!

Βαλε το Extention στον Browser σου απο hola vpn που ειναι δωρεαν και δουλευει 100%.

Κανε λογαριασμο σε paraguay και φορτιζε με καρτες απο amazon.com (Εγω αυτο εβαλα και εχει premium Με 6.50€)

Αλλιως Αλβανια και φορτιζεις με €. Αγοραζοντας Ελληνικες καρτες. 

Αμφοτερα παιζουν χωρις geolock και χωρις vpn φυσικα.  

Επεξ/σία από vaggos88
  • Thanks 2
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Βαλε το Extention στον Browser σου απο hola vpn που ειναι δωρεαν και δουλευει 100%.

Κανε λογαριασμο σε paraguay και φορτιζε με καρτες απο amazon.com (Εγω αυτο εβαλα και εχει premium Με 6.50€)

Αλλιως Αλβανια και φορτιζεις με €. Αγοραζοντας Ελληνικες καρτες. 

Αμφοτερα παιζουν χωρις geolock και χωρις vpn φυσικα.  

Ευχαριστώ για την απάντηση αρχικά.

Οποιαδήποτε κάρτα αρκεί να είναι σε $ (netflix egift card);

Χρειάζεται κανένα τρικ με email, τηλέφωνο ή οποιουδήποτε είδους verification;

Paraguay με 6$ το standard δείχνει φοβερό deal στα μάτια μου... κάνω λογαριασμό, redeem την giftcard και ενημερώνει τον χρόνο βάσει του ποσού αυτής, σωστά;

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση αρχικά.

Οποιαδήποτε κάρτα αρκεί να είναι σε $ (netflix egift card);

Χρειάζεται κανένα τρικ με email, τηλέφωνο ή οποιουδήποτε είδους verification;

Paraguay με 6$ το standard δείχνει φοβερό deal στα μάτια μου... κάνω λογαριασμό, redeem την giftcard και ενημερώνει τον χρόνο βάσει του ποσού αυτής, σωστά;

Σωστα.

Κανενα trick, απλα βαλε καποιο email χωρις να εχει παλιοτερα καποια netflix συνδρομη. Ουτε τηλ χρειαζεται. 

Εγω εβαλα 15$ gift card που αγορασα απο το amazon.com και εμειναν 7.01$ υπολοιπο που θα τραβιξει τον επομενο μηνα. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, vaggos88 είπε

Σωστα.

Κανενα trick, απλα βαλε καποιο email χωρις να εχει παλιοτερα καποια netflix συνδρομη. Ουτε τηλ χρειαζεται. 

Εγω εβαλα 15$ gift card που αγορασα απο το amazon.com και εμειναν 7.01$ υπολοιπο που θα τραβιξει τον επομενο μηνα. 

Μου ζητάει κάρτα για να ολοκληρώσω την εγγραφή - πληρωμή. Δεν δίνει εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής...

Δε θα με πετάξει μόλις δει κάρτα ελληνικής τράπεζας;

Υπάρχει τρόπος αποφυγής;

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Μου ζητάει κάρτα για να ολοκληρώσω την εγγραφή - πληρωμή. Δεν δίνει εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής...

Δε θα με πετάξει μόλις δει κάρτα ελληνικής τράπεζας;

Υπάρχει τρόπος αποφυγής;

Απλα πηγαινε στο redeem card page και βαλε gift card. Μη βαλέις καρτα τραπεζας.

https://www.netflix.com/gr-en/redeem

Επεξ/σία από vaggos88
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vaggos88 είπε

Δεν λειτουργει ,μολις το εκανα. ευτυχως πηρα τα λεφτα μου πισω

Επεξ/σία από ababapanos
Δημοσ.

15 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Μα ακόμη ο λογαριασμός δεν είναι ενεργός...

Όταν πάω να βάλω τα στοιχεία μου(sign in), ζητάει να ολοκληρώσω την εγγραφή.

Επιλέγω πλάνο και όταν φτάνω στην σελίδα πληρωμής, έχει δυνατότητα πληρωμής μέσω κάρτας.

Δεν επιτρέπει να κάνει skip, δεν έχει άλλες επιλογές...

Δοκίμασα τη διαδικασία χωρίς vpn, για ελληνικό και δίνει κανονικά όλες τις επιλογές, όχι όμως όταν είμαι μέσω hola-parag.

Δοκίμασα και εναλλακτικό email μέσω Βοσνίας, με τα ίδια ανεπιτυχή αποτελέσματα...

Spoiler

Untitled.png.13cd32984489ae37c9ac9d36780fbe8c.png

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει τι γίνεται όσον αφορά τον διαμοιρασμό των εν λόγω συνδρομών (Βοσνία, Παραγουάη, Αλβανία κλπ)? Πάλι ζητάει ενημερώσεις οικίας, αν ταξιδεύεις κλπ ή είναι πιο χαλαρά τα πράγματα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, nickol-us είπε

Μα ακόμη ο λογαριασμός δεν είναι ενεργός...

Όταν πάω να βάλω τα στοιχεία μου(sign in), ζητάει να ολοκληρώσω την εγγραφή.

Επιλέγω πλάνο και όταν φτάνω στην σελίδα πληρωμής, έχει δυνατότητα πληρωμής μέσω κάρτας.

Δεν επιτρέπει να κάνει skip, δεν έχει άλλες επιλογές...

Δοκίμασα τη διαδικασία χωρίς vpn, για ελληνικό και δίνει κανονικά όλες τις επιλογές, όχι όμως όταν είμαι μέσω hola-parag.

Δοκίμασα και εναλλακτικό email μέσω Βοσνίας, με τα ίδια ανεπιτυχή αποτελέσματα...

Απόκρυψη περιεχομένων

Untitled.png.13cd32984489ae37c9ac9d36780fbe8c.png

Οταν μπαίνεις με hola ειναι το λινκ netflix.com/py?

Οπως σου ειπα πρεπει να πας στο redeem gift card page. Οταν ζητησει καρτα απλα γραψε πανω https://www.netflix.com/redeem Λαθος δικο μου πριν εβαλα το redeem με το gr μεσα.

Επεξ/σία από vaggos88
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vaggos88 είπε

Οταν μπαίνεις με hola ειναι το λινκ netflix.com/py?

Οπως σου ειπα πρεπει να πας στο redeem gift card page. Οταν ζητησει καρτα απλα γραψε πανω https://www.netflix.com/redeem Λαθος δικο μου πριν εβαλα το redeem με το gr μεσα.

Ευχαριστώ!

Ήταν το βήμα που μου έλειπε...δεν ήξερα οτι μπορούσα να προχωρήσω σε redeem χωρίς να έχω κάνει ολοκλήρωση λογαριασμού.

Μόλις έκανα redeem την 15αρα με άφησε κανονικά και τώρα βλέπω κανονικά απο το προφίλ χωρίς vpn.

Να είσαι καλά, ευχαριστώ!

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Έχω τουρκικό netflix εδώ και κάτι μήνες με κάρτες από enaba και πήγαινε μια χαρά. Είμαι στο εξωτερικό εδώ και μερικές μέρες και συγκεκριμένα Κροατία. Τα παιδιά έχουν δει αρκετά σε κινητό και tablet και σήμερα μου έβγαλε σφάλμα ότι η συνδρομή είναι ανενεργή και να κάνω επανεκκίνηση συνδρομής. Είχα σίγουρα υπόλοιπο μέχρι τον Οκτώβριο. Σώζεται ή πάει το account? Να μπω με τουρκικό vpn, θα καταφέρω κάτι? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BillT είπε

Παιδιά καλησπέρα. Έχω τουρκικό netflix εδώ και κάτι μήνες με κάρτες από enaba και πήγαινε μια χαρά. Είμαι στο εξωτερικό εδώ και μερικές μέρες και συγκεκριμένα Κροατία. Τα παιδιά έχουν δει αρκετά σε κινητό και tablet και σήμερα μου έβγαλε σφάλμα ότι η συνδρομή είναι ανενεργή και να κάνω επανεκκίνηση συνδρομής. Είχα σίγουρα υπόλοιπο μέχρι τον Οκτώβριο. Σώζεται ή πάει το account? Να μπω με τουρκικό vpn, θα καταφέρω κάτι? 

Το ίδιο έπαθα και εγώ σήμερα με λογαριασμό Τούρκικο που γέμιζα με κάρτες για κάθε χρόνο εδώ και 3-4 χρόνια. Τον είχα γεμίσει τον Μάιο οπότε είχα αρκετό πληρωμένο χρόνο μπροστά μου. Κρίμα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εμενα το ίδιο σήμερα! Το θεμα είναι ότι προσπαθώ να κανω νεα εγγραφη σε Παραγουάη και Αλβανία και δεν δέχεται το mail. Μου βγάζει ένδειξη για καποιο προβλημα και να προσπαθήσω αργότερα. Αλλαξα 3-4 mails αλλά τιποτα

Επεξ/σία από Thatsall
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Thatsall είπε

Και εμενα το ίδιο σήμερα! Το θεμα είναι ότι προσπαθώ να κανω νεα εγγραφη σε Παραγουάη και Αλβανία και δεν δέχεται το mail. Μου βγάζει ένδειξη για καποιο προβλημα και να προσπαθήσω αργότερα. Αλλαξα 3-4 mails αλλά τιποτα

Δοκιμασες με το + στο mail?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...