Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, vaggos88 said:

Δοκιμασες με το + στο mail?

Ναι, δοκιμασα και με άλλο mail απο yahoo.com. Οτι και να βάλω το ίδιο. Το vpn ειναι απο ΄συνδρομή bit-defender και πάντα δουλεύει καλα

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Thatsall είπε

Ναι, δοκιμασα και με άλλο mail απο yahoo.com. Οτι και να βάλω το ίδιο. Το vpn ειναι απο ΄συνδρομή bit-defender και πάντα δουλεύει καλα

Και εμενα παντα καλα δουλευει το Nord αλλα με hola μονο μπορεσα να κανω συνδρομη. Δοκιμασε με το extention. Ακομα και αν βλεπεις δολαρια μπορει να ειναι απλα σε US. Ετσι ηταν εμενα με το nord. Μολις εβαλα hola πηρε κατευθειαν PY(paraguay) στο url.

Δημοσ.
24 minutes ago, vaggos88 said:

Και εμενα παντα καλα δουλευει το Nord αλλα με hola μονο μπορεσα να κανω συνδρομη. Δοκιμασε με το extention. Ακομα και αν βλεπεις δολαρια μπορει να ειναι απλα σε US. Ετσι ηταν εμενα με το nord. Μολις εβαλα hola πηρε κατευθειαν PY(paraguay) στο url.

Μα παίρνει το ΡΥ. Δεν εχει εμφανή λόγο να μην δουλεύει, γιαυτό το ρωτάω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Thatsall είπε

Μα παίρνει το ΡΥ. Δεν εχει εμφανή λόγο να μην δουλεύει, γιαυτό το ρωτάω

Διεγραψε cookies κλπ και δοκιμασε ξανα αυριο. Εμενα μια φορα το τουρκικο ειχε σκαλωσει και δεν δεχοταν gift card και στο support μου ειπαν να δοκιμασω σε 24h και οντως ξεμπλοκαρε. (Παντως θα δοκιμαζα και με το Hola)

Επεξ/σία από vaggos88
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eμενα το hola δεν δουλευει καθολου,αντιθετα στο mozilla δουλευει και το windscribe και το urban.

Συνδεονται Παραγουαη αλλα το netflix βλεπει Βραζιλια........🤣

Μου φαινεται το αποσυντονισαμε εντελως......

Επεξ/σία από JDROGAS
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dimitrismvr__ είπε

Τερμα και σε εμενα, τουρκικο με δωροκαρτες. Ευτυχως ειχα μονο ενα μηνα ακομα. Εχουμε καμια εναλλακτικη τωρα?

Spoiler

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dimitrismvr__ είπε

Τερμα και σε εμενα, τουρκικο με δωροκαρτες. Ευτυχως ειχα μονο ενα μηνα ακομα. Εχουμε καμια εναλλακτικη τωρα?

Τορεντακια και VPN 🏴‍☠️από εμένα ή NF δε ξαναβλέπει ούτε νιγηριανό Νάιρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλησπέρα.Επιβεβαιώνω ότι δεν δέχεται email  με +.Άκυρο.Τελικά έβαλα κανονικό Gmail και με vpn.lat έφτιαξα λογαριασμό για 3 μήνες.Θα δούμε πως θα πάει.

Επεξ/σία από keyman2000
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, WizeMan είπε

Τορεντακια και VPN 🏴‍☠️από εμένα ή NF δε ξαναβλέπει ούτε νιγηριανό Νάιρα

μπορείς να στείλεις πμ με λινκ από jacks  sparrow?😆

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...