Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Aπο Αλβανια με δωροκαρτα σε ευρω εκανε κανεις;

Ναι εγώ με vpn.lat από κινητό και 25 άρα από Κωτσό.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, keyman2000 είπε

Ναι εγώ με vpn.lat από κινητό και 25 άρα από Κωτσό.

Kι εγω καταφερα απο Αλβανια με windscribe και πηρα δωροκαρτα απο starselect (15 ευρω)περιμενω κωδικο για redeem.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως δοκιμαζοντας μολις τον οδηγο του Σωτου, σε clean browser με καθαρο ιστορικο και cookies, και το Nord επιλεγμενο σε Αλβανια, δεν φορτωνει με τιποτα το /al/ και μου βγαζει τιμες σε δολαρια Αμερικης. Δοκιμασα σε 3 browsers τι στον κορακα

• Like 1
Δημοσ.

Λογικά θα έχει μπετώσει το σύμπαν. Αφού έπαθαν πολλοί αυτό το κάζο θα πρέπει να περιμένουμε λίγο να κάτσει η σκόνη και βλέπουμε. Μάλλον για Αλβανία ή Παραγουάη μας βλέπω όλους.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, spsomas είπε

Λογικά θα έχει μπετώσει το σύμπαν. Αφού έπαθαν πολλοί αυτό το κάζο θα πρέπει να περιμένουμε λίγο να κάτσει η σκόνη και βλέπουμε. Μάλλον για Αλβανία ή Παραγουάη μας βλέπω όλους.

εναλλακτικά βοσνία.

Πάντως ενω βαζω παραγουαη στο windscribe μου πεταει τιμες ινδίας σε ρουπιες. εχει μπετωσει το συμπαν. Στα υπόλοιπα πάντως ειναι οκ 

κριμα το υπόλοιπο που χαθηκε

Δημοσ.

Δοκιμάστε και άλλες Χώρες .Σερβια, Σκόπια,Ουκρανία,Βοσνία,Μολδαβια,Μαυροβούνιο σπο Ευρώπη.Βενεζουελα,Μπελίζ,Κούβα,Αιτη,Βολιβία,Γρενάδα,Άγια Λουκια,Άγιος Μαρτινος,Ντομινίκα κλπ. Επίσης υπάρχουν πολλές στα 10 δολάρια το premium ΑρμενιαΑζερμπαιτζαν, αρκετές στην Αφρική και την Ασία.Hola VPN συνήθως δουλεύει σε πολλές από αυτές αν και λογικά τώρα θα πλακώσει λαός.Θελει δοκιμές και υπομονή…

Δημοσ.

Έκανα Βολιβία που έχει ίδια τιμή με την Παραγουάη. Γενικά σε όσες χώρες δείχνει δολλάρια  η ευρώ, είμαστε καλά με δωροκαρτα.

Έβαλα και έναν φίλο μου. Τώρα δε ξέρω εάν αξίζει το ρίσκο να βάλω και τρίτο άτομο για να γλυτώσω 1 με 1,5 ευρώ το μήνα.

Από τη στιγμή που είναι ένας λογαριασμός, μπορεί άνετα να μπει και να αλλάξει τον κωδικό και να με κλειδώσει; Ή δεν παίζει κάτι τέτοιο από την στιγμή που το email είναι δικό μου, οπότε θα μπορέσω να τον ανακτήσω και μετά να του δώσω κλωτσο;;

Άμα υπάρχει πάντως κάποιο έμπιστο μέλος που να μενει στην Αθήνα  ας μου στείλει  προσωπικό μήνυμα και βλέπουμε.

Δημοσ.

Και εγώ σήμερα το πήρα χαμπάρι το απόγευμα μετά από ένα στορυ που είδα. 6 χρόνια παρέα με τον Ερντογάν ήταν αρκετά και μας αφήνει μια μικρή στεναχώρια αυτός ο αποχωρισμός 🤣. Πλέον γίναμε Λατίνοι. Εύκολα με πληρωμένο VPN. Vamos Paraguay πλέον!!!!!!

• Sad 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, gregorykon είπε

Οι αλήτες μου το έκλεισαν και εμένα το τουρκικό παλιό προφίλ τώρα τι κάνουμε τέλος η Τουρκία;

Δυστυχώς τέλος η Τουρκία.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...