Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Το redeem γίνεται με VPN, ώστε να βλέπεις στο url το πρόθεμα της κάθε χώρας.

Gift card από Amazon com

Τι πρόθεμα σου δείχνει; Πολλά VPN βάζουν λάθος χώρες. Πχ στην Παραγουάη μου εδειχνε br, δλδ Βραζιλία . Βολιβία που έκανα, δείχνει bo, κ.ο.κ.

Δεν απαιτεί τίποτα. Πατάς κάτω που λέει skip this step.

Μπορουμε χωρις vpn στη συνεχεια?

Επεξ/σία από IoannisSM
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετά από αρκετό καιρό (χρόνια), σήμερα τερματίστηκε ο λογαριασμός μου από Τουρκία, και ενώ πάντα η ανανέωση γινόταν με δωροκαρτες.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, IoannisSM είπε

Μπορουμε χωρις vpn στη συνεχεια?

Αν εννοεις για να βλεπεις δεν χρειαζεται vpn, vpn θες μεχρι να ολοκληρωθει η εγγραφη.

15 λεπτά πριν, iliasleon είπε

σε ποση ωρα την ελαβες?Εμενα δεν μου ηρθε τιποτα ακομα πριν απο 10 λεπτα την παρηγγειλα...

5-10 λεπτα εκανε, λεει ομως οτι μπορει να παρει εως μία ωρα.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

5-10 λεπτα εκανε, λεει ομως οτι μπορει να παρει εως μία ωρα.

ενω εχω κανει κανονικα την αγορα ,τα χρηματα δεν εχουν φυγει απο revolut.Δε ξερω τι γινεται

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, pcmasteralex said:

Ακόμα δεν έχω καταλάβει προς τι το όφελος, να μπαίνει κάποιος σε τέτοιες διαδικασίες με vpn, gift cards, ξένα mail και ότι άλλο έχει αναφερθεί. Δλδ τόσο μεγάλο είναι το κέρδος; Πόση οικονομική επιβάρυνση είναι να κάνεις απλά κανονική συνδρομή από Ελλάδα. Νομίζω τέτοιο hustle δεν αξίζει.

Ελλαδα το 720p εχει 9 ευρω, AL εχει 5. Στο χρονο Ελλαδα βγαινει 108 ευρω και AL βγαινει 60, διαφορα 48 ευρω που ειναι σχεδον 9,5 μηνες επιπλεον συνδρομη μεσω AL. Αν καποιος δεν θελει να εχει +3/4 του ετους συνδρομη με τα ιδια χρηματα, κρινει και μενει Ελλαδα.

Περιεργο παντως που πληρωμενο NordVPN και η vpn μεσω Αλβανιας δεν μπορει να βγαλει αλβανικο νετφλιξ και το καταφερνει το δωρεαν Hola.

Οπως επισης παραξενο που 2-3 providers του Nord μεσω Αλβανιας κανουν leak την ip και εμφανιζεται μεσω ΗΠΑ και Βελγιου. Ακομα και οταν ειναι το NordVPN παροχος της ip, σε καποια σαιτς whatsmyip βγαζει την ip ως αλβανικη και σε αλλα ως Βελγιου, ενω σε 2 αλλους παροχους εμφανιζει την ip ως αλβανικη και αλλα σαιτς την εμφανιζουν ως ΗΠΑ Ντελαγουερ. Περιεργα πραγματα. Και προφανως με καμια ip αλβανικη μεσω Nord δεν δουλευε το νετφλιξ, το εβγαζε παντα να εμφανιζεται ως αμερικανικο.

Με Βοσνιακη ip ενω εδειχνε σε ολα τα whatsmyip ως Βοσνια, το νετφλιξ δεν φορτωνε.

Και εκει το Hola απλα καθαρισε σε λιγα δευτερολεπτα, ευγε!

Επεξ/σία από Sebu
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια σούμα παιδιά να γίνει απ´ όσους τα έχουν καταφέρει. 

1. Η δουλειά γίνεται μόνο με Hola VPN?  Το Nord φαίνεται να το χουν μπλοκάρει από ότι χώρα και να επιλέξεις δεν προχωρά.  
2. συνδρομές από Παραγουάη και φορτώνεις σε $ αγοράζοντας απλά gift card από US Amazon? 
Αλλες χωρες που έχουν εξακριβωθεί ότι παίζουν εκτός από Αλβανία; 

Χτες που έκανα κάποιες δοκιμές μου δεχόταν το + στο email address στο Netflix (Αρμενία). Σε επόμενη δοκιμή σε διαφορετική χώρα δεν προχώραγε, νομίζω,  από Kaspersky ή Hola vpn. Αρχική σελίδα μου εβγαζε σε $ αρχικά αλλά στο επόμενο βήμα επιλογή πακέτου μου έδινε ελληνικές τιμές. 

Υ.Γ. Ινδία έχει δοκιμάσει κανείς να μου πει τη διαδικασία;

Επεξ/σία από taskon
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, taskon είπε

1. Η δουλειά γίνεται μόνο με Hola VPN?  Το Nord φαίνεται να το χουν μπλοκάρει από ότι χώρα και να επιλέξεις δεν προχωρά.  

Με surfshark και χωρα αλβανια εγω δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα. Το θεμα μου ειναι τωρα αν θα πρεπει να εχω vpn για καλυτερα οταν ανοιγω το netflix ή οχι και να φαινομαι Ελλαδα.  Με την λογικη δεν ειναι καλυτερο να φαινεσαι στην χωρα που εχεις τον λογαριασμο ;;;;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, taskon είπε

2. συνδρομές από Παραγουάη και φορτώνεις σε $ αγοράζοντας απλά gift card από US Amazon? 
Αλλες χωρες που έχουν εξακριβωθεί ότι παίζουν εκτός από Αλβανία; 

Χτες που έκανα κάποιες δοκιμές μου δεχόταν το + στο email address στο Netflix (Αρμενία). Σε επόμενη δοκιμή σε διαφορετική χώρα δεν προχώραγε, νομίζω,  από Kaspersky ή Hola vpn. Αρχική σελίδα μου εβγαζε σε $ αρχικά αλλά στο επόμενο βήμα επιλογή πακέτου μου έδινε ελληνικές τιμές. 

1. όποιο σε δείχνει ότι είσαι στην αντίστοιχη χώρα με την αντίστοιχή τιμή, 7 στις 10 το κάνει το hola

2. όπου η συνδρομή είναι σε $ παίρνεις δωροκάρτες σε $, όπου είναι € παίρνεις €.

άλλες χώρες είναι η βοσνία 

Δημοσ.

Το παράλογο σε όλα αυτά είναι ένα....

Έλαβα εμαιλ πριν λίγο να ξανακάνω εγγραφή με νέα τιμή 189,99TL σε νέα προγράμματα...

Αν πάω να κάνω βέβαια σύνδεση με τον παλιό λογαριασμό μου ζητάει επανεγγραφή...

Δεν βγάζω άκρη τι σκοπό είχαν ξαφνικά...

3 ώρες πριν, iliasleon είπε

σε ποση ωρα την ελαβες?Εμενα δεν μου ηρθε τιποτα ακομα πριν απο 10 λεπτα την παρηγγειλα...

Σχεδόν 3-5 λεπτά κάνει να στείλει...

15 λεπτά πριν, goregr είπε

Με surfshark και χωρα αλβανια εγω δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα. Το θεμα μου ειναι τωρα αν θα πρεπει να εχω vpn για καλυτερα οταν ανοιγω το netflix ή οχι και να φαινομαι Ελλαδα.  Με την λογικη δεν ειναι καλυτερο να φαινεσαι στην χωρα που εχεις τον λογαριασμο ;;;;

Δε χρειάζεται άγχος....αν κλείσει πας αλλού...

• Like 1
Δημοσ.
27 minutes ago, st@kas said:

1. όποιο σε δείχνει ότι είσαι στην αντίστοιχη χώρα με την αντίστοιχή τιμή, 7 στις 10 το κάνει το hola

2. όπου η συνδρομή είναι σε $ παίρνεις δωροκάρτες σε $, όπου είναι € παίρνεις €.

άλλες χώρες είναι η βοσνία 

Αυτό που εννοώ με τα $ και τα € είναι ότι όταν μπήκα στη σελίδα του Netflix μου έδειχνε $ νόμισμα και έπειτα το άλλαξε σε €. Hola δεν μου εμφανίζει ως επιλογή την Paraguay

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, kormos είπε

Σχεδόν 3-5 λεπτά κάνει να στείλει..

...δυστηχως τιποτα ακομα....μηπως ειναι θεμα revo?Τα χρηματα δεν εχουν φυγει αλλα η αγορα εγινε

Screenshot-2025-09-07-192755.png

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, iliasleon είπε

...δυστηχως τιποτα ακομα....μηπως ειναι θεμα revo?Τα χρηματα δεν εχουν φυγει αλλα η αγορα εγινε

Screenshot-2025-09-07-192755.png

Χμμμ, εγώ με Ελληνική κάρτα πήρα εχθές...

Εναλλακτικά άνοιξε chat, μίλα με Amazon support να σου κάνουν refund 

Δημοσ.
30 minutes ago, kormos said:

Το παράλογο σε όλα αυτά είναι ένα....

Έλαβα εμαιλ πριν λίγο να ξανακάνω εγγραφή με νέα τιμή 189,99TL σε νέα προγράμματα...

Αν πάω να κάνω βέβαια σύνδεση με τον παλιό λογαριασμό μου ζητάει επανεγγραφή...

Δεν βγάζω άκρη τι σκοπό είχαν ξαφνικά...

Σχεδόν 3-5 λεπτά κάνει να στείλει...

Δε χρειάζεται άγχος....αν κλείσει πας αλλού...

Πλεον δεν αξιζει, εχοντας χασει 1.000TL που ειχα μεσα δεν ειναι να τους εμπιστευεσαι πλεον με προκαταβολες δωροκαρτων. 1.000TL ηταν περιπου 22 που χαθηκαν ετσι.

Πλεον στον τουρκικο με αφηνει να βαλω τουρκικη πιστωτικη/χρεωστικη αλλα ζηταει και τουρκικο αριθμο τηλεφωνου για επαληθευση το οποιο προφανως δεν παιζει αρα το καθιστα μη προσβασιμο.

Καλυτερη λυση για εμενα στην παρουσα φαση μηνα μηνα και βλεπουμε.

Ιδιως τωρα που θα σκασουν μαζικα μετακομισεις "Τουρκων" στα Βαλκανια και λατινικη Αμερικη ενδεχεται στο ξαφνικο το επομενο 3μηνο να κανουν μαζικα ρισετς και σε αυτες τις χωρες και οποιον παρει ο χαρος. Οποτε ποιος ο λογος τωρα που υπαρχει η μεγαλη φυγη να δεσμευτει καποιος προκαταβολικα με καρτες και δη σημαντικης αξιας οπως 25 ευρω. Σε τιμες Αλμπ αυτο ειναι 5μηνο θεασης. Μηνα μηνα για τωρα και αν καβατζαρουμε το 6μηνο χωρις ενοχλησεις βλεπουμε μετα.

• Like 2
Δημοσ.

Εν ολιγης τη δεδομένη στιγμή απλά αγοράζεις μια netflix giftcard από Amazon και την περνάς στο netflix αφού έχεις ενεργοποιήσει τη χώρα που θες μέσω hola vpn(Κι εγώ έχω nord vpn αλλά απ' ότι λέτε δεν δουλεύει).

Δοκίμασε κανείς tunnel bear vpn ή urban vpn να μας πει?

Ποια είναι η φτηνότερη λύση τη δεδομένη στιγμή? Και έχει geolock?

Να αγοράσεις οποιαδήποτε netflix giftcard μέσω amazon και να την περάσεις σαν netflix paraguai?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kormos είπε

Εναλλακτικά άνοιξε chat, μίλα με Amazon support να σου κάνουν refund 

...refund δεν κανω εφοσον τα χρηματα δεν εφυγαν.Θα περιμενω μεχρι αυριο λογο Κυριακης λεω εγω τωρα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...