Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 minutes ago, Paragontas-x said:

Εν ολιγης τη δεδομένη στιγμή απλά αγοράζεις μια netflix giftcard από Amazon και την περνάς στο netflix αφού έχεις ενεργοποιήσει τη χώρα που θες μέσω hola vpn(Κι εγώ έχω nord vpn αλλά απ' ότι λέτε δεν δουλεύει).

Δοκίμασε κανείς tunnel bear vpn ή urban vpn να μας πει?

Ποια είναι η φτηνότερη λύση τη δεδομένη στιγμή? Και έχει geolock?

Να αγοράσεις οποιαδήποτε netflix giftcard μέσω amazon και να την περάσεις σαν netflix paraguai?

Η φθηνοτερη και γρηγοροτερη λυση ειναι με καρτα καθως θα σου χρεωσει μονο τον τρεχον μηνα, μετα εχει ο θεος σε ενα μηνα απο τωρα ποιος ζει ποιος πεθαινει.

Μπορει να εφαγαν φρικη ξαφνικα και να στοχοποιουν συνδρομες με χρηση σε ips απο αλλες χωρες ή/και συνδρομες που ξεπεταγονται σαν μανιταρια απο το πουθενα κατα εκατονταδες σε συντομο διαστημα. Αν σε κανα μηνα εχει καλμαρει το πραγμα βλεπουμε για ποιο longterm χρεωση τυπου δωροκαρτες αξιας 20-25 ευρω.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και μπορείς να το κάνεις στον ήδη υπάρχον Ελληνικό λογαριασμό που έχεις στο netflix ή πρέπει υποχρεωτικά να φτιάξεις νέο?

Εγώ προσωπικά έχω έναν free πλέον Ελληνικό λογαριασμό netflix και θα ήθελα να δοκιμάσω με κάποια μέθοδο(Μάλλον paraguay) να βάλω premium.

Τι προτείνετε να κάνω?

Να αγοράσω π.χ. από εδώ(Αν κάνεις log in στο Ελληνικό σου λογαριασμό Amazon σου μετατρέπει αυτόματα τα Δολάρια σε Ευρώ και πληρώνεις σε Ευρώ). σε δολάρια τουλάχιστον 8(Που έχει στη Paraguay) και μετά με ενεργό το hola vpn να διαλέξω paraguay και να βάλω την κάρτα στο netflix?

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Sebu είπε

Η φθηνοτερη και γρηγοροτερη λυση ειναι με καρτα καθως θα σου χρεωσει μονο τον τρεχον μηνα, μετα εχει ο θεος σε ενα μηνα απο τωρα ποιος ζει ποιος πεθαινει.

Μπορει να εφαγαν φρικη ξαφνικα και να στοχοποιουν συνδρομες με χρηση σε ips απο αλλες χωρες ή/και συνδρομες που ξεπεταγονται σαν μανιταρια απο το πουθενα κατα εκατονταδες σε συντομο διαστημα. Αν σε κανα μηνα εχει καλμαρει το πραγμα βλεπουμε για ποιο longterm χρεωση τυπου δωροκαρτες αξιας 20-25 ευρω.

Με ελληνική κάρτα το ban είναι στον δρόμο. Με δώρο κάρτες είναι πιο μεγάλη ασφάλεια. 

Μόλις τώρα, Paragontas-x είπε

Και μπορείς να το κάνεις στον ήδη υπάρχον Ελληνικό λογαριασμό που έχεις στο netflix ή πρέπει υποχρεωτικά να φτιάξεις νέο?

Εγώ προσωπικά έχω έναν free πλέον Ελληνικό λογαριασμό netflix και θα ήθελα να δοκιμάσω με κάποια μέθοδο(Μάλλον paraguay) να βάλω premium.

Τι προτείνετε να κάνω?

Να αγοράσω π.χ. από εδώ σε δολάρια τουλάχιστον 8(Που έχει στη Paraguay) και μετά με ενεργό το hola vpn να διαλέξω paraguay και να βάλω την κάρτα στο netflix?

Κάνε νέο λογαριασμό με άλλο email. 

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί αν το ρισκάρω να το κάνω στον ήδη υπάρχον παίζει να μου τον μπαναρουν μόνιμα ή απλά να ακυρώσουν τη giftcard?

Επίσης και ο νέος λογαριασμός Netflix που θα κάνω Ελλάνικος δεν θα είναι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μηοως γνωρίζει καποιος την τιμή για την ακριβή συνδρομη στην Παραγουάη σε $?

Επεξ/σία από ev13
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Sebu είπε

Πλεον δεν αξιζει, εχοντας χασει 1.000TL που ειχα μεσα δεν ειναι να τους εμπιστευεσαι πλεον με προκαταβολες δωροκαρτων. 1.000TL ηταν περιπου 22 που χαθηκαν ετσι.

Πλεον στον τουρκικο με αφηνει να βαλω τουρκικη πιστωτικη/χρεωστικη αλλα ζηταει και τουρκικο αριθμο τηλεφωνου για επαληθευση το οποιο προφανως δεν παιζει αρα το καθιστα μη προσβασιμο.

Καλυτερη λυση για εμενα στην παρουσα φαση μηνα μηνα και βλεπουμε.

Ιδιως τωρα που θα σκασουν μαζικα μετακομισεις "Τουρκων" στα Βαλκανια και λατινικη Αμερικη ενδεχεται στο ξαφνικο το επομενο 3μηνο να κανουν μαζικα ρισετς και σε αυτες τις χωρες και οποιον παρει ο χαρος. Οποτε ποιος ο λογος τωρα που υπαρχει η μεγαλη φυγη να δεσμευτει καποιος προκαταβολικα με καρτες και δη σημαντικης αξιας οπως 25 ευρω. Σε τιμες Αλμπ αυτο ειναι 5μηνο θεασης. Μηνα μηνα για τωρα και αν καβατζαρουμε το 6μηνο χωρις ενοχλησεις βλεπουμε μετα.

Δεν έχω σκοπό, απλά μου έκανε εντύπωση...

22 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Εν ολιγης τη δεδομένη στιγμή απλά αγοράζεις μια netflix giftcard από Amazon και την περνάς στο netflix αφού έχεις ενεργοποιήσει τη χώρα που θες μέσω hola vpn(Κι εγώ έχω nord vpn αλλά απ' ότι λέτε δεν δουλεύει).

Δοκίμασε κανείς tunnel bear vpn ή urban vpn να μας πει?

Ποια είναι η φτηνότερη λύση τη δεδομένη στιγμή? Και έχει geolock?

Να αγοράσεις οποιαδήποτε netflix giftcard μέσω amazon και να την περάσεις σαν netflix paraguai?

Η τρέχον επιλογές που υπάρχουν και πόσες ακόμα, αν πας ψάχνοντας...

21 λεπτά πριν, iliasleon είπε

...refund δεν κανω εφοσον τα χρηματα δεν εφυγαν.Θα περιμενω μεχρι αυριο λογο Κυριακης λεω εγω τωρα....

Το refund αφού το επιβεβαιώσουν το κάνουν αυτοί, δε σε ρωτάνε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, June είπε

Netflix Giftcards των 15€ έχουν εξαντληθεί σε Πλαίσιο και Κωτσόβολο!

Δοκίμασε Amazon. Όλοι από εκεί αγοράζουν.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Δοκίμασε Amazon. Όλοι από εκεί αγοράζουν.

Προσωπικά είπα να πάω στη γειτονική Αλβανία για την ώρα που έχουν και Ευρώ και βλέπουμε!

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, June είπε

Netflix Giftcards των 15€ έχουν εξαντληθεί σε Πλαίσιο και Κωτσόβολο!

Δεν είχαν ποτέ των 15 μόνο των 25.Το Starselect έχει με 15 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια στο θεμα vpn ειναι πολυ παραγοντες (περιοχη,παροχος κλπ)

Eμενα χθες το hola δεν δουλευε με τιποτα ουτε αλβανια,ουτε παραγουαη.

Μπηκα με mozilla πληρωσα 2 χωρες (3 ευρω) στο windscribe που ειναι δωρεαν extension στο mozilla και εμεινε σταθερο αλβανια χωρις θεμα.

Εχοντας ηδη ανοιχτο το vpn με μια αναζητηση στο google μου για δωροκαρτες εβγαλε προφανως αλβανικο

μαγαζι (starselect) και πηρα δωροκαρτα με 15 ευρω,η αληθεια ειναι φοβηθηκα να χαραμισω 25 στον

κωτσοβολο μην πανε χαμενα.

https://startselect.com/gb-en (χωρις vpn βγαζει λινκ uk)

Αμεσως μετα εφτιαξα τα προφιλ μου συνδεθηκα με

google tv, android tv, android tv box, και σε δυο pc απο mozilla.

Μεχρι ωρας κανενα προβλημα εννοειται παρακολουθηση χωρις vpn,το vpn ειναι απαραιτητο για να μπεις στη χωρα που σε ενδιαφερει με τις αντιστοιχες χρεωσεις και να κανεις αρχικα την εγγραφη και την πληρωμη.

Φορτωση με δωροκαρτες στο μελλον δεν ειναι απαραιτητο το vpn.

Επεξ/σία από JDROGAS
  • Like 2
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, taskon είπε

Αυτό που εννοώ με τα $ και τα € είναι ότι όταν μπήκα στη σελίδα του Netflix μου έδειχνε $ νόμισμα και έπειτα το άλλαξε σε €. Hola δεν μου εμφανίζει ως επιλογή την Paraguay

Αν η συνδρομή είναι σε $ όπως στην Παραγουάη θα κάνεις refresh μέχρι να σου βγάλει τιμή σε $ πάντα με ενεργοποιημένο το vpn. 

Αυτό που εννοώ με τα $ και τα € είναι ότι όταν μπήκα στη σελίδα του Netflix μου έδειχνε $ νόμισμα και έπειτα το άλλαξε σε €. Hola δεν μου εμφανίζει ως επιλογή την Paraguay

Αν η συνδρομή είναι σε $ όπως στην Παραγουάη θα κάνεις refresh μέχρι να σου βγάλει τιμή σε $ πάντα με ενεργοποιημένο το vpn. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...