Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 minutes ago, taskon said:

Realdebrid με είχαν αφήσει 2 μηνες χωρίς πρόσβαση άσε που έμπαιναν και άλλοι στο profil μου. 

to API key σου καπου διερευσε

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, taskon είπε

Realdebrid με είχαν αφήσει 2 μηνες χωρίς πρόσβαση άσε που έμπαιναν και άλλοι στο profil μου. 

Από την στιγμή που έμπαιναν και άλλοι κανονικά δεν θα έπρεπε να σε αφήσουν 2 μήνες χωρίς πρόσβαση αλλά να σε διαγράψουν εντελώς . Το real debrid είναι πολύ αυστηρό και καλά κάνει. Είναι αυστηρά για προσωπική χρήση και για μια οθόνη. Αν δει ότι την ίδια στιγμή παρακολουθεί και άλλος από αλλού τότε δεν έχει μα -  μου σε κάνει ban. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδες το αμαζον φλαγκαρε κ εμενα τον λογαριασμο με την αγορα της giftcard. Μιλησα με το chat, μου ειπαν οτι εγινε escalated το θεμα κ οτι θα ερθει κανονικα η δωροκαρτα εντος 24ωρων και οτι δεν εχει θεμα ο λογαριασμος, αλλα δεν εχω κ τοσο εμπιστοσυνη στο τσατ τους... Τι διαδικασια κανατε εσεις για να λυθει το θεμα;

Account access is limited

We’ve noticed unusual payment activity on your account. Until your ownership is confirmed, orders can’t be placed. (Why?)

Enter billing details

This is required to remove the hold on your account.

Δημοσ.

καλημερα στην ομαδα ειχα τουρκικο νετφλιξ κ χθεσ με εκοψαν εβαζα δωρο καρτες ειχα μεχρι τον οκτωβριο 

απο οτι διαβασα του εκαναν σε πολλους  θα θελα να με βοηθησετε αν μπορειτε να μου πειτε τι λυση υπαρχει πια η πιο οικονομικη κ επισης εαν υπαρχει λυση που να πληρωσουμε το κατι παραπανω  κ ο χι τιμεσ ελλαδας κ να ειναι πιο ευκολο να το κανεις  σασ ευχαρηστω ¨-) 

Δημοσ.
49 minutes ago, goregr said:

Από την στιγμή που έμπαιναν και άλλοι κανονικά δεν θα έπρεπε να σε αφήσουν 2 μήνες χωρίς πρόσβαση αλλά να σε διαγράψουν εντελώς . Το real debrid είναι πολύ αυστηρό και καλά κάνει. Είναι αυστηρά για προσωπική χρήση και για μια οθόνη. Αν δει ότι την ίδια στιγμή παρακολουθεί και άλλος από αλλού τότε δεν έχει μα -  μου σε κάνει ban. 

Τα 2 γεγονότα είναι άσχετα μεταξύ τους. 2 μήνες είχαν πρόβλημα με το Netflix και δεν υπήρχε υπηρεσία. Είχαν στείλει και email κιόλας που ζητούσαν συγγνώμη θα αποκατασταθεί σύντομα κλπ και πέρασαν τουλάχιστον 2 μήνες. Μετά αποφάσισα να το γυρίσω σε gift card. Στο άλλο θέμα όταν δούλευε είχα παρατηρήσει θεάσεις που δεν ήταν δικές μου. Μου απάντησαν τα κλασικά ότι ζητάνε συγνώμη να προβώ σε αλλαγή κωδικού κλπ. 

Δημοσ.

Πηγα και εγω στην λυση της Βοσνιας - Ρεβολουτ μεσω του ιδιου λογαριασμου.  Πολυ ευκολη διαδικασια αλλα θεωρω πως δεν θα κρατησει για μεγαλο διαστημα🤞

Δημοσ.

Προσπάθησα να βάλω ως εναλλακτικό τρόπο πληρωμής σε λογαριασμό Παραγουάης, Revolut κάρτα, αλλά με βγάζει συνέχεια μήνυμα σφάλματος. Στον λογαριασμό έχω μπει κανονικά με vpn. Έχει κανείς προσπαθήσει να το κάνει και αν τα κατάφερε, να με πει πως?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, prototypegr είπε

Προσπάθησα να βάλω ως εναλλακτικό τρόπο πληρωμής σε λογαριασμό Παραγουάης, Revolut κάρτα, αλλά με βγάζει συνέχεια μήνυμα σφάλματος. Στον λογαριασμό έχω μπει κανονικά με vpn. Έχει κανείς προσπαθήσει να το κάνει και αν τα κατάφερε, να με πει πως?

...καρτα δεν θα την δεχθει μονο με δωροκαρτα

• Thanks 1
Δημοσ.

Μάγκες είμαι εκτός σπιτιού αυτές τις ημέρες και κάνω τα πάντα από το κινητό. Ζαλίστηκα, κατέβασα 742 vpn. Τελικά τα κατάφερα και μετακόμισα Βουλγαρία. Πλήρωσα με δωροκάρτα. Θα δοκιμάσω τώρα σε φίλο και να πληρώσω με κάρτα. 

Δημοσ.

Καλυτερα καινουριο. Σε λογαριασμο που ήδη έχει κάνει μπαν, θα χτυπήσει λογικά πιο εύκολα καμπανάκι για νέο μπαν.

Δημοσ.
6 minutes ago, June said:

θα χτυπήσει λογικά πιο εύκολα καμπανάκι για νέο μπαν.

Ενώ αν ξαφνικά δούνε στην Παραγουάη  από 100 νέες συνδέσεις την ημέρα έχουν 1000 μόλις μπαναρισαν τους Τούρκους, δεν θα ψειλιαστούνε τίποτε.

• Haha 5
Δημοσ.

Λοιπόν να σας πω την εμπειρία μου. Μου έκλεισαν το τουρκικό αλλά με ένα φίλο στην Τουρκία πέρασα τούρκικη κάρτα και άνοιξε ξανά. Το μόνο πρόβλημα ότι πρέπει να έχεις VPN οπότε τηλεόραση δεν βλέπεις. Ισως ισχύει αυτό που ίσχυσε όταν κάναμε τον λογαριασμό που δούλεψε χωρίς VPN μετά από 1 μήνα. Θα το δω και θα σας ενημερώσω.

Έτσι έφυγα λοιπόν για Παραγουάη. Πέρασα κάρτα USD 15 από Amazon αλλά δεν ολοκληρώνει την εγγραφή καθώς κολλάει στο ότι ζητάει χρεωστική ή πιστωτική. Οπότε νομίζω το ίδιο θα αντιμετωπίσουν πολλοί που θα πάνε σε Παραγουάη. Κάποιοι λένε ότι το ξεπέρασαν αλλά δεν ξέρω πως. Εγώ πάντως όχι.

Θα πάω στο ελληνικό για 1 μήνα μέχρι να δω εάν ανοίξει πάλι το τουρκικό σε 1 μήνα αλλιώς θα δω σε ποια χώρα θα μεταναστεύσω…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

29 minutes ago, dimitriscrete said:

Λοιπόν να σας πω την εμπειρία μου. Μου έκλεισαν το τουρκικό αλλά με ένα φίλο στην Τουρκία πέρασα τούρκικη κάρτα και άνοιξε ξανά. Το μόνο πρόβλημα ότι πρέπει να έχεις VPN οπότε τηλεόραση δεν βλέπεις. Ισως ισχύει αυτό που ίσχυσε όταν κάναμε τον λογαριασμό που δούλεψε χωρίς VPN μετά από 1 μήνα. Θα το δω και θα σας ενημερώσω.

Έτσι έφυγα λοιπόν για Παραγουάη. Πέρασα κάρτα USD 15 από Amazon αλλά δεν ολοκληρώνει την εγγραφή καθώς κολλάει στο ότι ζητάει χρεωστική ή πιστωτική. Οπότε νομίζω το ίδιο θα αντιμετωπίσουν πολλοί που θα πάνε σε Παραγουάη. Κάποιοι λένε ότι το ξεπέρασαν αλλά δεν ξέρω πως. Εγώ πάντως όχι.

Θα πάω στο ελληνικό για 1 μήνα μέχρι να δω εάν ανοίξει πάλι το τουρκικό σε 1 μήνα αλλιώς θα δω σε ποια χώρα θα μεταναστεύσω…

Οπως εγραψε ένα παλικάρι 2-3 σελίδες πιο πίσω http://netflix.com/py-en/redeem και βάζεις την gift card από amazon. Αν δεν πιασει με την 1η logout-login και δοκιμάζεις ξανά. Εγω δοκίμαζα χτες το βραδυ δεν ήθελε με τπτ να τη δεχτεί, σήμερα το πρωί όλα καλά αμέσως. Πιθανον να εχει μπουκώσει τώρα δοκίμασε πιο αργά τη νύχτα. Δοκίμασε Βοσνία ή Αλβανία πριν πας στο ελληνικό.  

Επεξ/σία από taskon

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...