Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Sotosgl είπε

Ελα βρηκα την παλια Τουρκικη συνδρομη μου στο Netflix μεσω iOS και ειχε Geolocation 
image.png.4df09c0d6a19659195d3cb547b79de9d.pngΑνεβηκε και στα 5 κατι οποτε Ινδια better

Μια χαρά είναι και το 1080p του Netflix .Ακόμα και σε πολλές ίντσες Tv η εικόνα είναι πολύ καλή. Και στο 4k Hdr περιεχόμενο που βάζουν δεν είναι για να σου πέφτουν και τα σαγώνια από την ποιότητα της εικόνας......

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vagmouk είπε

Και όποιος θέλει το 4κ πακέτο μέσω Setanta sports από Ουκρανία με 9,99 ευρώ και σαν μπόνους παίρνεις και το πακέτο των αθλητικών(αυτά βέβαια θέλουν VPN λόγω copyrights).Είχα δώσει λεπτομέρειες για αυτή τη μέθοδο στο θέμα παλιότερα και ακόμα δουλεύει κομπλέ. Θεωρητικά είναι safe μέθοδος γιατί πληρώνεις σε άλλο πάροχο το λογαριασμό και το Netflix δεν έχει πρόσβαση να κάνει τα δικά του. Αλλά τα ίδια λέγαμε και για τις δωροκάρτες....

Το 4k έχει 11,99€, το FHD έχει όσο λες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sotosgl είπε

499 Ινδικες ρουπιες το Standard Plan απο Ινδια 
Δεν χρειαζεται να κατεβασεις οπως παλια το stranger things και με την πεπα την γουρουνα ή οποιοδηποτε netflix game το κανεις και μπαινει στην τηλεοραση χωρις αναγκη VPN κλπ
Εχω και τουρκικο iTunes αλλα δεν δοκιμασα για τον φοβο του VPN Geolocation κλπ

Ναι αλλά όπως το κάνεις μέσω Ινδίας, προσπάθησα γιατί ήθελα να πάρω και το anime αλλά ζητάει ινδικό bank account κάτι

Το είπα; Το αλβανικό μόλις μου κλείδωσε 

Δημοσ.

Ενημέρωση από Αιτή, ακόμα λειτουργούν και οι δυο λογαριασμοί.

Ας ελπίσω πως δε θα πληγεί αυτό το μέρος από το τσουνάμι στη Καραιβική

• Haha 4
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, sheldon είπε

Ενημέρωση από Αιτή, ακόμα λειτουργούν και οι δυο λογαριασμοί.

Ας ελπίσω πως δε θα πληγεί αυτό το μέρος από το τσουνάμι στη Καραιβική

Ποσο πάει το μαλλί εκει?

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Ola150 είπε

Από το link σου το βγάζει τόσο, αν μπεις από google το βγάζει όσο λέει το άλλο παιδί, δεν ξέρω γιατί.

Ακριβώς έτσι. Τι παίζει τώρα με αυτό;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, prototypegr είπε

Ακριβώς έτσι. Τι παίζει τώρα με αυτό;

Θέμα Vpn η Dns ίσως. Δοκίμασε σε καθαρό browser και ιδανικά με Nordvpn η Windscribe αν έχεις.

Δημοσ.

Ενδιαφέρον το setanta sports.Δοκιμάζω με express και ipvanish vpn αλλά δεν. Κάποιος φίλος να έχει καταφέρει να κάνει την συνδρομή στην συγκεκριμένη πλατφόρμα? 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vagmouk είπε

Θέμα Vpn η Dns ίσως. Δοκίμασε σε καθαρό browser και ιδανικά με Nordvpn η Windscribe αν έχεις.

Άρα με vpn έβλεπες τις τιμές; Δεν το ανέφερες κι εγώ απλώς μπήκα στη σελίδα τους. Ποιας χώρας vpn έβαλες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...