Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, iliasleon είπε

μου κλειδωσαν το λογαριασμο που εκανα προσφατα απο Βουλγαρια...κανενας αλλος?

με πεταξε σημερα απο αλβανια στα σκουπιδια 15 ευρω εφτιαξα ινδικο...

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, akalyptos99 είπε

με πεταξε σημερα απο αλβανια στα σκουπιδια 15 ευρω εφτιαξα ινδικο...

...τελικα δεν αξιζει.25ευρω(δωροκαρτα) ενα μηνα το μεσαιο πακετο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χρησιμοποιησε κανεις netflix με protonVPN (σερβερ σε οποιαδήποτε χώρα) να μας πει αν παίζει χωρις προβλήματα;

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
23 ώρες πριν, vaggos88 είπε

Αδερφέ, μεσω του site που ειναι με αθλητικά κάνουμε συνδρομή netflix. Αλχημείες. 

χαχαχαχαχχααχ

29 λεπτά πριν, iliasleon είπε

μου κλειδωσαν το λογαριασμο που εκανα προσφατα απο Βουλγαρια...κανενας αλλος?

Μη μου λες τέτοια γιατί κι εγώ Σόφια μένω..

• Haha 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Τι εκανες και πηρες επιστροφη; Με δωροκαρτα πληρωνες;

Το κακο με τις δωροκαρτες ειναι οτι δεν εχει ποσο κατω απο 15 δολλαρια.

Δεν έκανα τίποτα την ίδια μέρα που μου πήραν λεφτά από την καρτα μου έκαναν επιστροφή ουτε εγω το περίμενα 

9 ώρες πριν, prefuse είπε

χρησιμοποιησε κανεις netflix με protonVPN (σερβερ σε οποιαδήποτε χώρα) να μας πει αν παίζει χωρις προβλήματα;

Proton έχω περασμένο στο ρουτερ μια χαρα παιζει

Δημοσ.
1 hour ago, teodgeor said:

Δεν έκανα τίποτα την ίδια μέρα που μου πήραν λεφτά από την καρτα μου έκαναν επιστροφή ουτε εγω το περίμενα 

Ποια καρτα εννοεις; Δεν εβαλες δωροκαρτα;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Ποια καρτα εννοεις; Δεν εβαλες δωροκαρτα;

Με χρεωστικη καρτα εννοει. Με δωροκαρτα τα χανεις.

• Thanks 1
Δημοσ.
23 minutes ago, vaggos88 said:

Με χρεωστικη καρτα εννοει. Με δωροκαρτα τα χανεις.

Και πως κανεις νετφλιξ Παραγουαγης με χρεωστικη; Ο οδηγος που διαβασα γραφει για την μεθοδο με δωροκαρτες.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Και πως κανεις νετφλιξ Παραγουαγης με χρεωστικη; Ο οδηγος που διαβασα γραφει για την μεθοδο με δωροκαρτες.

Εγω δεν έγραψα για Παραγουάη δεν ξέρω αν εκεί δέχεται καρτα. Η επιστροφη εγραψα έγινε σε συνδρομη Κένυας που πλήρωνα με καρτα.

Δημοσ.

Πάντως με 15€ το μήνα για 4 συσκευές μπορείς να το μοιραστείς με έναν άλλον και σου βγαίνει 7,5€ το μήνα. Μπορεί για κάποιους μπορεί να ζορίζουν τα 2,5€ επιπλέον ευρώ αλλά για αρκετούς δεν νομίζω να είναι πολύ μεγάλο θέμα. Προσωπικά αυτό έχω κάνει.

• Like 2
Δημοσ.

Σμρ κλειδωσε ο ενας απο τους 2 λογαριασμους που ειχαν μεινει ενεργοι. για να δουμε ο 2ος ποσο θα αντεξει. Με βλεπω για ινδια.

• Like 1
Δημοσ.
35 minutes ago, spsomas said:

Πάντως με 15€ το μήνα για 4 συσκευές μπορείς να το μοιραστείς με έναν άλλον και σου βγαίνει 7,5€ το μήνα. Μπορεί για κάποιους μπορεί να ζορίζουν τα 2,5€ επιπλέον ευρώ αλλά για αρκετούς δεν νομίζω να είναι πολύ μεγάλο θέμα. Προσωπικά αυτό έχω κάνει.

δεν έχει κοπεί το "μοίρασμα" αν δεν είναι οι συσκευές στο ίδιο WiFi? αυτό δεν είναι το password sharing που έχει κλειδώσει το Netflix?

• Like 1
Δημοσ.
16 minutes ago, mclound said:

δεν έχει κοπεί το "μοίρασμα" αν δεν είναι οι συσκευές στο ίδιο WiFi? αυτό δεν είναι το password sharing που έχει κλειδώσει το Netflix?

Έχω την εντύπωση ότι είναι ακόμα ανοιχτό αν είσαι σε κινούμενη συσκευή δλδ λαπτοπ/ταμπλετ/κινητό καθώς εκεί το θεωρεί μάλλον φυσιολογικό ότι η ip μπορεί να είναι διαφορετική καθώς είσαι εν κινήσει.

Αρα αν το μοιράζεσαι με τρίτο που το χρησιμοποιεί μόνο σε λαπτοπ/ταμπλετ ή με τρίτο που είσαστε σε οικογενειακή πολυκατοικια κ μοιράζεστε κ το ιντερνετ (άρα ίδια ip) μπορεί να χρησιμοποιεί κ τηλεοράσεις/tv boxes

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kallair είπε

Σμρ κλειδωσε ο ενας απο τους 2 λογαριασμους που ειχαν μεινει ενεργοι. για να δουμε ο 2ος ποσο θα αντεξει. Με βλεπω για ινδια.

και σε εμένα ένας κατα βολιβία πλευρα

έρχεται η ώρα του κοψίματος μόνιμα για το netflix. Ενα στρεμιο θα το καλύψει  ανετα

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...