Evil13 Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 22 ώρες πριν, kormos είπε Τι διέκοψαν; 🤔🙄 ...κάνε ένα τσεκ πάλι τις τιμές γιατί απέχουν αισθητά! Δεν εχω τσεκαρει,ειχα την εντυπωση οτι με eneba λιγο πριν διακοψω τον Νοεμβρη εβγαινε λιγο-πολυ στα ιδια με το ελληνικο. ΥΓ.Εχω χασει επεισοδια οσον αφορα τον διαμοιρασμο?Εμεις ημασταν 4 ατομα σε διαφορετικα σημεια της ελλαδας και δεν μπορουσαμε απο ενα σημειο και μετα να μπουμε ταυτοχρονα.Κι εννοειται σιγα μην ερχοταν ο αλλος σπιτι μου μια φορα τον μηνα να το ανοιξουμε με την δικη μου ip. Οπως και να εχει δεν ξαναμπαινω στην διαδικασια,stremio με real debrid και φιλια στην θεια!
Sebu Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 45 minutes ago, Evil13 said: Δεν εχω τσεκαρει,ειχα την εντυπωση οτι με eneba λιγο πριν διακοψω τον Νοεμβρη εβγαινε λιγο-πολυ στα ιδια με το ελληνικο. ΥΓ.Εχω χασει επεισοδια οσον αφορα τον διαμοιρασμο?Εμεις ημασταν 4 ατομα σε διαφορετικα σημεια της ελλαδας και δεν μπορουσαμε απο ενα σημειο και μετα να μπουμε ταυτοχρονα.Κι εννοειται σιγα μην ερχοταν ο αλλος σπιτι μου μια φορα τον μηνα να το ανοιξουμε με την δικη μου ip. Οπως και να εχει δεν ξαναμπαινω στην διαδικασια,stremio με real debrid και φιλια στην θεια! Οχι Τουρκια παραμενει σχεδον στα μισα ακομα. Με τη λιρα δε να εχει πεσει σε σχεση με ενα χρονο πριν αγοραζεις καρτες φθηνοτερα.
mclound Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου Stremio με RealDebrid είναι μονόδρομος αν δεν έχεις παιδιά να θέλουν μεταγλωτισμένα. 1 1
teodgeor Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 2 ώρες πριν, dnote είπε εχει δοκιμασει κανεις Κενυα; Το έκανα εγώ και μετά από μια εβδομάδα με έκλεισαν αλλά περιεργο μου έγινε και επιστροφή χρηματων 1
xameleon7 Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Προς το παρόν βλέπω εδώ και 3 μήνες από Βολιβία κανονικά 20 ώρες πριν, teodgeor είπε Το έκανα εγώ και μετά από μια εβδομάδα με έκλεισαν αλλά περιεργο μου έγινε και επιστροφή χρηματων
Witcher1st Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου On 14/04/2025 at 18:03, mclound said: Stremio με RealDebrid είναι μονόδρομος αν δεν έχεις παιδιά να θέλουν μεταγλωτισμένα. Ισχυει. Για αυτο το λογο εγω εχω και τα δυο!
vagmouk Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Όσοι έχετε Βολιβία και άλλες χώρες με 7.99 δολλάρια , καλύτερα να συνεχίσετε με gift cards από εδώ https://www.amazon.com/dp/B078J21W75?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 και να αφαιρέσετε την κάρτα. Διαφορετικά αργά η γρήγορα θα σας κλείσουν.
yiankap Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Εγώ πάντως με Βοσνία βλέπω κανονικά για την ώρα . Έχει ακουστεί κάτι για εκεί?
GREG10ARIS Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 9 ώρες πριν, vagmouk είπε Όσοι έχετε Βολιβία και άλλες χώρες με 7.99 δολλάρια , καλύτερα να συνεχίσετε με gift cards από εδώ https://www.amazon.com/dp/B078J21W75?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 Αυτες εξαργυρονται Βολιβια σιγουρα; Και ειναι σιγουρο οτι μπορουμε να φορτωσουμε αφοβα για πολυ καιρο οπως καναμε στο τουρκικο; Αν ναι βολευει καλυτερα για τη μοιρασια
vagmouk Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 7 ώρες πριν, GREG10ARIS είπε Αυτες εξαργυρονται Βολιβια σιγουρα; Και ειναι σιγουρο οτι μπορουμε να φορτωσουμε αφοβα για πολυ καιρο οπως καναμε στο τουρκικο; Αν ναι βολευει καλυτερα για τη μοιρασια Ναι κανονικά περνάνε . Οι giftcard στο Netflix πάνε με το νόμισμα που πληρώνεις το λογαριασμό και όχι τη χώρα.Και το Βοσνιακό η το Σέρβικο που φτιάχνουν πολλοί τελευταία και είναι σε ευρώ μπορεί να πληρώνεται με Ελληνικές gift card από τον Κωτσόβολο.Εγώ λειτουργώ έτσι δύο account από το προηγούμενο καλοκαίρι , ένα από Τζαμάικα (που τώρα ακρίβηνε στα 9,99 και μάλλον θα το κόψω) και ένα απο Γρενάδα και δεν έχω κάποιο πρόβλημα μέχρι σήμερα.Προτιμάω να φορτώνω κάρτες των 15 δολλαρίων από Amazon και με πάει για δύο μήνες.Αποφεύγω να φορτώνω περισσότερα χρήματα , γιατί η στραβή μπορεί να κάτσει ανά πάσα στιγμή. 2
dnote Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου Στις 25/4/2025 στις 8:23 ΠΜ, vagmouk είπε Ναι κανονικά περνάνε . Οι giftcard στο Netflix πάνε με το νόμισμα που πληρώνεις το λογαριασμό και όχι τη χώρα.Και το Βοσνιακό η το Σέρβικο που φτιάχνουν πολλοί τελευταία και είναι σε ευρώ μπορεί να πληρώνεται με Ελληνικές gift card από τον Κωτσόβολο.Εγώ λειτουργώ έτσι δύο account από το προηγούμενο καλοκαίρι , ένα από Τζαμάικα (που τώρα ακρίβηνε στα 9,99 και μάλλον θα το κόψω) και ένα απο Γρενάδα και δεν έχω κάποιο πρόβλημα μέχρι σήμερα.Προτιμάω να φορτώνω κάρτες των 15 δολλαρίων από Amazon και με πάει για δύο μήνες.Αποφεύγω να φορτώνω περισσότερα χρήματα , γιατί η στραβή μπορεί να κάτσει ανά πάσα στιγμή. παντως εγω με τουρκια απο eneba μια χαρα ειναι για την ωρα αν και ακριβη. 1
GREG10ARIS Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου 1 ώρα πριν, dnote είπε παντως εγω με τουρκια απο eneba μια χαρα ειναι για την ωρα αν και ακριβη. Με Τουρκια μια χαρα θα εισαι, εκτος απ τις προμηθειες eneba δηλαδη δε θα σε πεταξει αφου δεν εχεις βαλει καρτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα