Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 ώρες πριν, kormos είπε

Τι διέκοψαν; 🤔🙄

...κάνε ένα τσεκ πάλι τις τιμές γιατί απέχουν αισθητά!

Δεν εχω τσεκαρει,ειχα την εντυπωση οτι με eneba λιγο πριν διακοψω τον Νοεμβρη εβγαινε λιγο-πολυ στα ιδια με το ελληνικο.
ΥΓ.Εχω χασει επεισοδια οσον αφορα τον διαμοιρασμο?Εμεις ημασταν 4 ατομα σε διαφορετικα σημεια της ελλαδας και δεν μπορουσαμε απο ενα σημειο και μετα να μπουμε ταυτοχρονα.Κι εννοειται σιγα μην ερχοταν ο αλλος σπιτι μου μια φορα τον μηνα να το ανοιξουμε με την δικη μου ip.
Οπως και να εχει δεν ξαναμπαινω στην διαδικασια,stremio με real debrid και φιλια στην θεια!

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
45 minutes ago, Evil13 said:

Δεν εχω τσεκαρει,ειχα την εντυπωση οτι με eneba λιγο πριν διακοψω τον Νοεμβρη εβγαινε λιγο-πολυ στα ιδια με το ελληνικο.
ΥΓ.Εχω χασει επεισοδια οσον αφορα τον διαμοιρασμο?Εμεις ημασταν 4 ατομα σε διαφορετικα σημεια της ελλαδας και δεν μπορουσαμε απο ενα σημειο και μετα να μπουμε ταυτοχρονα.Κι εννοειται σιγα μην ερχοταν ο αλλος σπιτι μου μια φορα τον μηνα να το ανοιξουμε με την δικη μου ip.
Οπως και να εχει δεν ξαναμπαινω στην διαδικασια,stremio με real debrid και φιλια στην θεια!

Οχι Τουρκια παραμενει σχεδον στα μισα ακομα.

Με τη λιρα δε να εχει πεσει σε σχεση με ενα χρονο πριν αγοραζεις καρτες φθηνοτερα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dnote είπε

εχει δοκιμασει κανεις Κενυα;

Το έκανα εγώ και μετά από μια εβδομάδα με έκλεισαν αλλά περιεργο μου έγινε και επιστροφή χρηματων

• Like 1
Δημοσ.

Προς το παρόν βλέπω εδώ και 3 μήνες από Βολιβία κανονικά 

20 ώρες πριν, teodgeor είπε

Το έκανα εγώ και μετά από μια εβδομάδα με έκλεισαν αλλά περιεργο μου έγινε και επιστροφή χρηματων

Δημοσ.
On 14/04/2025 at 18:03, mclound said:

Stremio με RealDebrid είναι μονόδρομος αν δεν έχεις παιδιά να θέλουν μεταγλωτισμένα.

Ισχυει. Για αυτο το λογο εγω εχω και τα δυο!

Δημοσ.
9 ώρες πριν, vagmouk είπε

Όσοι έχετε Βολιβία και άλλες χώρες με 7.99 δολλάρια , καλύτερα να συνεχίσετε με gift cards από εδώ https://www.amazon.com/dp/B078J21W75?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1

Αυτες εξαργυρονται Βολιβια σιγουρα; Και ειναι σιγουρο οτι μπορουμε να φορτωσουμε αφοβα για πολυ καιρο οπως καναμε στο τουρκικο; Αν ναι βολευει καλυτερα για τη μοιρασια

Δημοσ.
7 ώρες πριν, GREG10ARIS είπε

Αυτες εξαργυρονται Βολιβια σιγουρα; Και ειναι σιγουρο οτι μπορουμε να φορτωσουμε αφοβα για πολυ καιρο οπως καναμε στο τουρκικο; Αν ναι βολευει καλυτερα για τη μοιρασια

Ναι κανονικά περνάνε . Οι giftcard στο Netflix πάνε με το νόμισμα που πληρώνεις το λογαριασμό και όχι τη χώρα.Και το Βοσνιακό η το Σέρβικο που φτιάχνουν πολλοί τελευταία και είναι σε ευρώ μπορεί να πληρώνεται με Ελληνικές gift card από τον Κωτσόβολο.Εγώ λειτουργώ έτσι δύο account από το προηγούμενο καλοκαίρι , ένα από Τζαμάικα (που τώρα ακρίβηνε στα 9,99 και μάλλον θα το κόψω) και ένα απο Γρενάδα και δεν έχω κάποιο πρόβλημα μέχρι σήμερα.Προτιμάω να φορτώνω κάρτες των 15 δολλαρίων από Amazon και με πάει για δύο μήνες.Αποφεύγω να φορτώνω περισσότερα χρήματα , γιατί η στραβή μπορεί να κάτσει ανά πάσα στιγμή.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 25/4/2025 στις 8:23 ΠΜ, vagmouk είπε

Ναι κανονικά περνάνε . Οι giftcard στο Netflix πάνε με το νόμισμα που πληρώνεις το λογαριασμό και όχι τη χώρα.Και το Βοσνιακό η το Σέρβικο που φτιάχνουν πολλοί τελευταία και είναι σε ευρώ μπορεί να πληρώνεται με Ελληνικές gift card από τον Κωτσόβολο.Εγώ λειτουργώ έτσι δύο account από το προηγούμενο καλοκαίρι , ένα από Τζαμάικα (που τώρα ακρίβηνε στα 9,99 και μάλλον θα το κόψω) και ένα απο Γρενάδα και δεν έχω κάποιο πρόβλημα μέχρι σήμερα.Προτιμάω να φορτώνω κάρτες των 15 δολλαρίων από Amazon και με πάει για δύο μήνες.Αποφεύγω να φορτώνω περισσότερα χρήματα , γιατί η στραβή μπορεί να κάτσει ανά πάσα στιγμή.

παντως εγω με τουρκια απο eneba μια χαρα ειναι για την ωρα αν και ακριβη. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dnote είπε

παντως εγω με τουρκια απο eneba μια χαρα ειναι για την ωρα αν και ακριβη. 

Με Τουρκια μια χαρα θα εισαι, εκτος απ τις προμηθειες eneba δηλαδη δε θα σε πεταξει αφου δεν εχεις βαλει καρτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...