Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, grevoil είπε

Δεν μου πέρασε ποτέ για συνδρομή με FUPS αλλά για αγορά παιχνιδιού δούλεψε οπότε τσάμπα θα την κάνεις, το μόνο που έπιασε για συνδρομή είναι η payzy που έχουν πει και οι άλλοι.

Δοκιμασα με payzy αλλα κολλησε το θεμα οταν ζηταει βεβαιωση επαγγελματος. Ειμαι μονικος κατοικος εξωτερικου και ζηταει εγγραφα με διευθυνση επαγγελμα κλπ., οποτε λεω καλυετερα να δοκιμασω FUPS.

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, harisv είπε

Δοκιμασα με payzy αλλα κολλησε το θεμα οταν ζηταει βεβαιωση επαγγελματος. Ειμαι μονικος κατοικος εξωτερικου και ζηταει εγγραφα με διευθυνση επαγγελμα κλπ., οποτε λεω καλυετερα να δοκιμασω FUPS.

Ελα Μαν, κ γω εκτός χώρας είμαι κ τους έδωσα του taxis net κ μια ταυτότητα που έχω εδώ . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 04/09/2023 at 02:09, xPhenomenon said:

Επιτέλους κατάφερα να δημιουργήσω τουρκικό λογαριασμό από το κινητό. Θα προσθέσω όσο πιο αναλυτικά μπορώ τα βήματα που ακολούθησα για όποιον ενδιαφέρεται:

Καταρχήν δοκίμασα με αρκετά VPN, αυτό που έκανε το τρικ ήταν το VPN.lat(link για το playstore). 

Ανοίγουμε λοιπόν VPN Τουρκίας και πηγαίνουμε στην Sony Τουρκίας(link). Δημιουργούμε τον λογαριασμό μας κανονικά, βάζουμε email που δεν έχει χρησιμοποιηθεί στο Playstation Network εννοείται. Μας έρχεται επιβεβαίωση στο email και μπαμ φτιάξαμε τον λογαριασμό μας. 

Πάμε στο PSN(link) και πατάμε σύνδεση, βάζουμε το email και τον κωδικό που χρησιμοποιησαμε για να φτιάξουμε τον λογαριασμό μας στην Sony(Εδώ πολύ πιθανόν θα σας έρθει κωδικός επαλήθευσης στο email για να συνεχίσετε). Θα μας βγάλει ότι αυτός ο λογαριασμός υπάρχει ήδη και ότι πρέπει να συνδέσουμε τον PSN λογαριασμό μας με τον Sony λογαριασμό(παράδειγμα), πατάμε "σύνδεση αυτού του λογαριασμού". Θα μας βγάλει ένα παραθυράκι που θα πατήσουμε "I agree". Αν ακολουθήσαμε σωστά την διαδικασία θα πρέπει να μας έχει εμφανιστεί αυτό

Στο παρακάτω βήμα εμένα μου έκανε κολπάκια όταν το δοκίμασα από browser άρα θα συνιστούσα να το κάνετε από την εφαρμογή του PS όπως εμένα. 

Κατεβάζουμε το Playstation App(link για playstore) το ανοίγουμε και κάνουμε ξανά σύνδεση με το email και τον κωδικό μας. Θα μας βγάλει απευθείας στην δημιουργία προφίλ. Από εδώ και πέρα πρέπει να βγάλετε τον Τούρκο από μέσα σας για την μετάφραση. Πάντως στην διεύθυνση εγώ έβαλα αυτό. Έπειτα διαλέγετε όνομα και username και είστε έτοιμοι! 

Οποίος έχει κονσόλα μπορεί απλά να δημιουργήσει τουρκικό λογαριασμό απευθείας από την κονσόλα του εννοείται. 

Ελπίζω να βοήθησα και να μην κούρασα! :)

Τα κατάφερα μετά από λίγο κόπο και μαθαίνοντας και μερικά τουρκικά ακολουθώντας τις παραπάνω οδηγίες. Η πληρωμή έγινε με payzy και το κόστος για deluxe ενός έτους πήγε στα 16,5€.

Ευχαριστώ τον φίλο @xPhenomenon για τον κόπο του να γράψει τις οδηγίες καθώς επίσης και τον φίλο @Mazinger7που προσπάθησε να βοηθήσει με οδηγίες για proxy αλλά προτίμησα να ακολουθήσω πιο απλό τρόπο για το φτωχό μου το μυαλό. 

Επεξ/σία από G30RGE
  • Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, G30RGE είπε

Τα κατάφερα μετά από λίγο κόπο και μαθαίνοντας και μερικά τουρκικά ακολουθώντας τις παραπάνω οδηγίες. Η πληρωμή έγινε με payzy και το κόστος για deluxe ενός έτους πήγε στα 16,5€.

Ευχαριστώ τον φίλο @xPhenomenon για τον κόπο του να γράψει τις οδηγίες καθώς επίσης και τον φίλο @Mazinger7που προσπάθησε να βοηθήσει με οδηγίες για proxy αλλά προτίμησα να ακολουθήσω πιο απλό τρόπο για το φτωχό μου το μυαλό. 

Μπράβο ρε φίλε, αν μπορέσει να γίνει έτσι 100% θα πρέπει να ακολουθήσει ο κόσμος αυτή τη μεθοδολογία. Τα Proxy είναι η έσχατη λύση.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάγκες θυμηθείτε πρώτα αγοράζουμε με  Payzy συνδρομή και κάνουμε ανανεώσεις και μετά εάν θέλουμε βάζουμε funds. Επίσης, ότι κάνετε κάντε το σήμερα….. 

image.jpeg.7e4e25ef04472c92c02d6f438bb567b7.jpeg

@tab0u  @G30RGE

Επεξ/σία από Mazinger7
  • Like 2
  • Thanks 3
Δημοσ.

Essensial 1400 TL = ~49€  

Extra 2340 TL = ~ 81€   

Deluxe 2740 TL = ~ 95€

Αύξηση σχεδόν 500%. 

Ότι κάναμε κάναμε σε τιμή ξεφτίλα, αλλά και πάλι η τιμή σε σχέση με την Ελλάδα είναι είναι αρκετά μεγάλη, κοντά στα 50€ + στην Extra και την Deluxe 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν 1 ώρα περίπου εάν έκανες search ps plus deluxe turkey πριν μπεις στο site το έγραφε, ενώ τώρα όχι.

Βέβαια όταν μπήκα κανονικά 460 έγραφε. 

Φαντάζομαι ότι μέχρι το πρωί θα υπάρχουν εξελίξεις. 

Τις άλλες τιμές τις είδα από το twitter. 

IMG_20230906_034938.jpg

Επεξ/σία από GiannisTG33
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μην χρησιμοποιειτε proxy αν μπορειτε.. 2 ατομα σε ξενα forum εφαγαν μπανιο στο τουρκικο account τους...
επισης να χρησιμοποιειτε και λιγο το account μην φαινεται ανενεργο και μονο να στακαρει συνδρομες.. ;)

ΥΓ: Παντως τις προβλεψεις αυτες για τις τιμες της Τουρκιας δεν τις εχω διαβασει πουθενα αυτες τις μερες οσο εψαξα και σε οποια ξενα forum παρακολουθω για αυτο το θεμα... θα δουμε σε λιγες ωρες...

Επεξ/σία από domigr
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, domigr είπε

μην χρησιμοποιειτε proxy αν μπορειτε.. 2 ατομα σε ξενα forum εφαγαν μπανιο στο τουρκικο account τους...
επισης να χρησιμοποιειτε και λιγο το account μην φαινεται ανενεργο και μονο να στακαρει συνδρομες.. ;)

Με ποιον τροπο εφαγαν μπανιο? Απο την σονυ?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, DimJ Fot είπε

Με ποιον τροπο εφαγαν μπανιο? Απο την σονυ?

Τους ηρθε μαιλ απο σονυ για το συγκεκριμενο account

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, DimJ Fot είπε

Χωρα προέλευσης? Ειχαμε συντοπιτη?

Απο ξενο φορουμ ηταν και απο το εξωτερικο και τα 2 περιστατικα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...