Nikos3648 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, MV_B said: δοκίμασα τώρα να κανω ανανέωση απο το ps app στο κινητο με payzy χωρίς vpn και proxy και γράφει οτι έληξε η καρτα..Ή λόγω αλλαγής τιμών το απέρριψε ή κλείσανε την τρύπα.. Κι εμένα το ίδιο. Δοκίμασα και από browser με vpn αλλά πάλι μου λέει ότι έληξε.
vagmouk Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 46 λεπτά πριν, MV_B είπε εγω φοβαμαι αλλο.τις 60 μερες μεχρι 6 νοεμβριου που σου δινουν περιθωριο για αυξηση τιμης.ελπιζω να μην μας ζητησουν τη διαφορα στην τιμη.και εγω μεχρι το 2032 εχω. Είναι πάρα πολύ πιθανό να συμβεί αυτό,αλλά δε θα ζητήσουν χρήματα.Θα μετατρέψουν τον υπολειπόμενο χρόνο συνδρομής με βάση τις νέες τιμές.Όπως γίνεται και με τις τουρκικές δωροκάρτες του Netflix όταν αυξάνεται η τιμή.Αν πχ κάποιος έχει βάλει ως το 2032 και η τιμή τριπλασιαστεί , η συνδρομή του θα λήγει το 2026.
MV_B Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 ναι αλλα στο Netflix γινεται να στακαρεις συνδρομες?γιατι αυτη την δυνατοτητα την εδινε η sony χωρις κανενα θεμα.
vagmouk Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, MV_B είπε ναι αλλα στο Netflix γινεται να στακαρεις συνδρομες?γιατι αυτη την δυνατοτητα την εδινε η sony χωρις κανενα θεμα. Ναι μπορείς να στακάρεις δωροκάρτες.
MV_B Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 δωροκαρτες ειναι λεφτα,οχι συνδρομη νομιζω.δεν εχω παρει ποτε.
sndev Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 τπτ από ολα αυτα που λέτε δε θα γίνει αραχτε κ απολαυστε τη κατεγιδουλα έξω 3 1
harisv Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Παιδια τα καταφερα και εγω χτες το βραδυ με payzy. Εβαλα συνδρομη για μερικα χρονια, λογικα θα ειμαι ενταξει μεχρι το PS7. Δοκιμασα και μεσω το PS5 , browser και κινητου αλλα τιποτα δεν περνουμε, παρα μονο μεσω του App (χωρις VPN).
lighto Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 33 λεπτά πριν, vagmouk είπε Είναι πάρα πολύ πιθανό να συμβεί αυτό,αλλά δε θα ζητήσουν χρήματα.Θα μετατρέψουν τον υπολειπόμενο χρόνο συνδρομής με βάση τις νέες τιμές.Όπως γίνεται και με τις τουρκικές δωροκάρτες του Netflix όταν αυξάνεται η τιμή.Αν πχ κάποιος έχει βάλει ως το 2032 και η τιμή τριπλασιαστεί , η συνδρομή του θα λήγει το 2026. Αν γίνει αυτό μλκια τότε , τι τρέχαμε να βάλουμε 😂
Mazinger7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, MV_B είπε δοκίμασα τώρα να κανω ανανέωση απο το ps app στο κινητο με payzy χωρίς vpn και proxy και γράφει οτι έληξε η καρτα..Ή λόγω αλλαγής τιμών το απέρριψε ή κλείσανε την τρύπα.. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά «Θα ήταν καλό να πραγματοποιούνται οι αγορές διάμεσο PC browser μαζί με χρήση Τουρκικού VPN αλλιώς υπάρχει πιθανότητα να ακυρωθεί η Payzy κάρτα στο PSN. Κάθε 2 ανανεώσεις PS Plus χωρίς VPN μου έβγαζε «error your credit card has expired» και η κάρτα ήταν πλέον μη λειτουργική στο PS Store. Έπρεπε να την διαγράψω από το PS Store και να την ξαναπεράσω. Μπορεί να γίνει δουλεία και χωρίς VPN, αλλά αν κολλήσει θέλει διαγραφή από το PS Store και πέρασμα ξανά από την αρχή. Όσες φορές έκανα ανανέωση διαμέσου Τουρκικού VPN και browser δεν είχα κανένα πρόβλημα.» Με λίγα λόγια, κάνε διαγραφή κάρτας από PS Store και ξαναπέρασε την θα λειτουργήσει. Μου έτυχε 2 φορές και την έκανα διαγραφή. 1
DimJ Fot Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 @Mazinger7ο μεσσιας του τουρκικου ps χωρις αυτον δε θα πηγαιναμε πουθενα
Mazinger7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, vagmouk είπε Είναι πάρα πολύ πιθανό να συμβεί αυτό,αλλά δε θα ζητήσουν χρήματα.Θα μετατρέψουν τον υπολειπόμενο χρόνο συνδρομής με βάση τις νέες τιμές.Όπως γίνεται και με τις τουρκικές δωροκάρτες του Netflix όταν αυξάνεται η τιμή.Αν πχ κάποιος έχει βάλει ως το 2032 και η τιμή τριπλασιαστεί , η συνδρομή του θα λήγει το 2026. Αυτό δεν ισχύει που λες. "For current 12-month subscribers, this price increase will not take effect until your next renewal date that occurs on or after November 6. However, any membership changes you make on or after September 6, such as upgrades, downgrades or buying additional time, will update your plan reflecting the new prices." https://blog.playstation.com/2023/08/30/playstation-plus-monthly-games-for-september-saints-row-black-desert-traveler-edition-generation-zero/ 2
PanosK212 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Στο Τσακ προλάβαμε τελικά να είναι καλά ο φίλος pp6210 που με βοήθησε να κάνω λογαριασμό. Μάλλον δεν αφήνει πλέον γιατί αλλάζουν τις τιμές. Όλες οι αγορές που έκανα κανονικά από ps app στο iPad με payzy χωρίς vpn κ τέτοια.
GiannisTG33 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Πάντως και οι Τούρκοι δεν μπορούν να ανανεώσουν. Οπότε κάτι κάνει η Sony
PanosK212 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Άρα λογικά δεν αφήνει αγορά μέχρι να φτιάξουν κ να εμφανιστούν οι νέες τιμές ..
vagmouk Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, Mazinger7 είπε Αυτό δεν ισχύει που λες. "For current 12-month subscribers, this price increase will not take effect until your next renewal date that occurs on or after November 6. However, any membership changes you make on or after September 6, such as upgrades, downgrades or buying additional time, will update your plan reflecting the new prices." https://blog.playstation.com/2023/08/30/playstation-plus-monthly-games-for-september-saints-row-black-desert-traveler-edition-generation-zero/ Μακάρι τελικά να μη συμβεί αυτό γιατί και εγώ το βρίσκω τραβηγμένο.Αλλά με τη Sony ποτε δεν ξέρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις