wpgoalkeeper Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, geopap-7- είπε Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι να κάνω δεύτερη κάρτα fups. Στην εφαρμογή fups κάνουμε add new account και ξανα verification number για την fups καρτα που έχουμε αγοράσει ή θέλει να βάλεις την fups εφαρμογή σε άλλο κινητό? Άλλο account θέλει φίλε μου. Άλλο mail. Ιδανικά άλλη συσκευή. Αλλιώς θα έχεις στο account σου 2-3-4-5 κ.ο.κ. κάρτες FUPS αλλά με συνολικό όριο ΓΙΑ ΟΛΕΣ, 2750 λίρες. 1 ώρα πριν, Glumbuyaya είπε Εν τέλη όλα καλός έγινε και το verification Αλλά θα ήθελα να ρωτήσω στο psn τι όνομα κατόχου βάλατε για την κάρτα? Επίσης για να κάνουμε μεταφορά από revolut απλός τα στέλνουμε στο account number? Tis fups Και τελευταία ερώτηση Για να μεταφέρουμε λεφτά σε ρεβο τα μεταφέρουμε κανονικά από δικιά μας κάρτα και μετά απλός αλλάζουμε νόμισμα σε TR και πάνε άμεσα? 1. Όνομα κατόχου στο γράφει η εφαρμογή της FUPS. Το όνομα που έγινε στην ενεργοποίηση. 2. Στον αριθμό της κάρτας σου κάνεις την μεταφορά (λογικά VISA ****) 3. Κανονικά από ελληνική κάρτα που έχεις περάσει στην εφαρμογή της Revolut την φορτίζεις (Προσθήκη Χρημάτων). Μπορείς και με Apple Pay αν έχεις αντίστοιχη συσκευή. Μετά περνάς (Μεταφορά) στην τούρκικη κάρτα τις λίρες (χώρα Τουρκία , νόμισμα TRY) Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2023 από wpgoalkeeper 1 1
Glumbuyaya Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 48 λεπτά πριν, wpgoalkeeper είπε Άλλο account θέλει φίλε μου. Άλλο mail. Ιδανικά άλλη συσκευή. Αλλιώς θα έχεις στο account σου 2-3-4-5 κ.ο.κ. κάρτες FUPS αλλά με συνολικό όριο ΓΙΑ ΟΛΕΣ, 2750 λίρες. 1. Όνομα κατόχου στο γράφει η εφαρμογή της FUPS. Το όνομα που έγινε στην ενεργοποίηση. 2. Στον αριθμό της κάρτας σου κάνεις την μεταφορά (λογικά VISA ****) 3. Κανονικά από ελληνική κάρτα που έχεις περάσει στην εφαρμογή της Revolut την φορτίζεις (Προσθήκη Χρημάτων). Μπορείς και με Apple Pay αν έχεις αντίστοιχη συσκευή. Μετά περνάς (Μεταφορά) στην τούρκικη κάρτα τις λίρες (χώρα Τουρκία , νόμισμα TRY) Thanks x3 😁 τα βρήκα όλα 1
panagiotisbrovan Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δεν μπορώ με τίποτα να αγοράσω από το 5sim, υπάρχει κάποια εναλλακτική; δεν μου δέχεται καμία κάρτα
Glumbuyaya Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 53 λεπτά πριν, panagiotisbrovan είπε Δεν μπορώ με τίποτα να αγοράσω από το 5sim, υπάρχει κάποια εναλλακτική; δεν μου δέχεται καμία κάρτα Pingme αλλά να επιμένεις αν σου πει δεν έχει νούμερα και θα σου βγάλει ενα
aggelos87 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Προσπαθώ να προσθέσω funds στο ps store με κάρτα fups αλλά μου βγάζει error. Δοκίμασα και απο κονσόλα και απο υπολογιστή. Μου διαφεύγει κάτι;; Θέλει proxy μήπως;
gebaki Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 29 λεπτά πριν, aggelos87 είπε Προσπαθώ να προσθέσω funds στο ps store με κάρτα fups αλλά μου βγάζει error. Δοκίμασα και απο κονσόλα και απο υπολογιστή. Μου διαφεύγει κάτι;; Θέλει proxy μήπως; Εγώ έβαλα από browser μέσω vpn χωρίς κάποιο πρόβλημα
Glumbuyaya Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 35 λεπτά πριν, aggelos87 είπε Προσπαθώ να προσθέσω funds στο ps store με κάρτα fups αλλά μου βγάζει error. Δοκίμασα και απο κονσόλα και απο υπολογιστή. Μου διαφεύγει κάτι;; Θέλει proxy μήπως; Προσωπικά από Chrome μου είχε δουλέψει , όχι από το browser που χρησιμοποιείς συνήθως λόγου μπισκότου προτείνω
gebaki Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Glumbuyaya είπε Προσωπικά από Chrome μου είχε δουλέψει , όχι από το browser που χρησιμοποιείς συνήθως λόγου μπισκότου προτείνω Ναι μέσω Chrome εννοώ κι εγω
Glumbuyaya Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 56 λεπτά πριν, gebaki είπε Ναι μέσω Chrome εννοώ κι εγω Δοκίμασες ανώνυμη περιήγηση? Επίσης και με VPN? Άλλο browser δοκίμασες?
gebaki Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Glumbuyaya είπε Δοκίμασες ανώνυμη περιήγηση? Επίσης και με VPN? Άλλο browser δοκίμασες? Chrome & windscribe από κανονική καρτέλα.
pp6210 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, aggelos87 είπε Προσπαθώ να προσθέσω funds στο ps store με κάρτα fups αλλά μου βγάζει error. Δοκίμασα και απο κονσόλα και απο υπολογιστή. Μου διαφεύγει κάτι;; Θέλει proxy μήπως; αρχες Σεπ ειχα το ιδιο προβλημα σε ΣΚ, δοκιμασα δευτερα πρωι 9 η ωρα απο κονσολα χωρις τιποτα αλλο κ περασε μια χαρα το τοπ απ...κανε μια δοκιμη αργα το βραδυ η αυριο
aggelos87 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δοκίμασα με ανώνυμη σε firefox και με κανονική καρτέλα σε chrome δίχως αποτέλεσμα. Το windscribe free ενώ επιλέγω Τουρκία δίνει ip απο Μάλτα όλη μέρα σήμερα για κάποιον λόγο. Τουλάχιστον η αγορά παιχνιδιού πέρασε κανονικά
Glumbuyaya Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, gebaki είπε Chrome & windscribe από κανονική καρτέλα. Κάνε τα παραπάνω βήματα που ανέφερα και αν έχεις πάλι θέμα ρωτά μας ελεύθερα Αλλά δοκιμάσε και άλλο VPN προτείνω 3 ώρες πριν, aggelos87 είπε Δοκίμασα με ανώνυμη σε firefox και με κανονική καρτέλα σε chrome δίχως αποτέλεσμα. Το windscribe free ενώ επιλέγω Τουρκία δίνει ip απο Μάλτα όλη μέρα σήμερα για κάποιον λόγο. Τουλάχιστον η αγορά παιχνιδιού πέρασε κανονικά Με τα βήματα που ανέφερες έκανες αγορά με fups και αγόρασες game με ποιο τρόπο? Μεσο firefox ? Chrome?
Glumbuyaya Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Glumbuyaya είπε Κάνε τα παραπάνω βήματα που ανέφερα και αν έχεις πάλι θέμα ρωτά μας ελεύθερα Αλλά δοκιμάσε και άλλο VPN προτείνω Με τα βήματα που ανέφερες έκανες αγορά με fups και αγόρασες game με ποιο τρόπο? Μεσο firefox ? Chrome? Τελικά μέσο app χορις τπτ (VPN), αμέσος έγινε αγορά παιχνιδιού
nikosgnr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 21/9/2023 στις 2:58 ΜΜ, grevoil είπε Καλά τα ΑΑΑ σαν το TLOU δεν λέω, αλλά εμένα μου κλείσανε το μάτι πάρα πολλά παιχνίδια last gen, είχε 22 λίρες το Dragon's Dogma σε ευρώ 0.76€. Ενώ το έχω παίξει στο παρελθόν στο ps3, είπα βγαίνει το 2 ευκαιρία να ξαναπαίξω το 1 και πολλά couch co-op, που πραγματικά σπάνια βγαίνουν τέτοια παιχνίδια. Για γράψε αν θες τα couch.. Έχω παίξει τα περισσότερα γνωστά (τελευταίο το Moving Out 2) και δε βρίσκω κάποιο να μου κάνει κλίκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις