Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανονικα παιζει η Payzy , μολις δοκιμασα και πηρα ενα χρονο ακομη χωρις funds στο πορτοφολι απευθειας αγορα .

Επεξ/σία από dream21
  • Like 1
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, dream21 είπε

Κανονικα παιζει η Payzy , μολις δοκιμασα και πηρα ενα χρονο ακομη χωρις funds στο πορτοφολι απευθειας αγορα .

Το πηρε και εμενα!! Ισως ειχε κολλησει χθες!

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, domigr said:

Το πηρε και εμενα!! Ισως ειχε κολλησει χθες!

Μου φανηκε παραξενο να την banaρουν τοσο γρηγορα σε 2 ημερες μεσα και ειπα ας δοκιμασω για ενα χρονο ακομη PS+ αλλωστε τι 2030 τι 2031 λες και θα ζουμε μεχρι τοτε :P 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dream21 είπε

Μου φανηκε παραξενο να την banaρουν τοσο γρηγορα σε 2 ημερες μεσα και ειπα ας δοκιμασω για ενα χρονο ακομη PS+ αλλωστε τι 2030 τι 2031 λες και θα ζουμε μεχρι τοτε :P 

Καλα εσυ το εχεις τερματισει χαχα

Εγω ακομα μεχρι το 2026 ειμαι.. παντως παρατηρησα οτι μου κρατησε κανα 2 ευρω παραπανω η συνδρομη

Δημοσ.
Just now, domigr said:

Καλα εσυ το εχεις τερματισει χαχα

Εγω ακομα μεχρι το 2026 ειμαι.. παντως παρατηρησα οτι μου κρατησε κανα 2 ευρω παραπανω η συνδρομη

Nαι και στην FUPS CARD το ιδιο κρατανε μια μικρη προμηθεια αλλα κλαιν μαιν χα χα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dream21 είπε

Nαι και στην FUPS CARD το ιδιο κρατανε μια μικρη προμηθεια αλλα κλαιν μαιν χα χα

Καλα ναι απλα χθες πχ δεν μου την κρατησε την προμηθεια χθες για αυτο μου φανηκε περιεργο.. με την fups γινεται απευθειας η ανανεωση ή θελει και controld?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, domigr said:

Καλα ναι απλα χθες πχ δεν μου την κρατησε την προμηθεια χθες για αυτο μου φανηκε περιεργο.. με την fups γινεται απευθειας η ανανεωση ή θελει και controld?

Εγω την εκανα απευθειας μεσω του playstation app στο iOS

Επεξ/σία από dream21
  • Like 1
Δημοσ.

παντως στην payzy φιλου που φτιαχτηκε Δευτερα δεν αγοραζει ουτε κανει τοπ απ... απο browser με controld παιρνει την παραγγελια, ερχεται εγκριτικο push στο κινητο, εγκρινει και μετα η σελιδα λεει web...playstation... refused to connect. απο πλατφορμα δινει something happened try again.

ισως μπλοκαρουν μονο τις νεες payzy;

Δημοσ.
3 hours ago, pp6210 said:

παντως στην payzy φιλου που φτιαχτηκε Δευτερα δεν αγοραζει ουτε κανει τοπ απ... απο browser με controld παιρνει την παραγγελια, ερχεται εγκριτικο push στο κινητο, εγκρινει και μετα η σελιδα λεει web...playstation... refused to connect. απο πλατφορμα δινει something happened try again.

Να δοκιμασει μεσο PS APP

Δημοσ.

Αν έχω ήδη δημιουργήσει νέο gmail από IP τουρκίας και μετά τουρκικό account στην ίδια την κόνσολα, ποιος τρόπος πληρωμής για ps plus extra λειτουργεί αυτή τη στιγμή;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, pp6210 είπε

Κάτι κάνετε λάθος με το όνομα κάρτας ίσως το ποσό η διεύθυνση εγώ έκανα το πρωί από το 2026 πήγα 2030.

• Confused 1
Δημοσ.

Βλέπω το βαθμό "ευκολίας" :P και με τρώει να κάνω και εγώ λογαριασμό...

Αλλά έλα που δεν παίζω καν παιχνίδια... :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα λογαριασμό fups, πήρα κάρτα, την ενεργοποίησΑ στη fups, πέρασα λεφτά με revolut, πάω να κάνω τη συνδρομη και μου βγάζει σφάλμα ότι κάτι δεν πήγε καλά στο τέλος. Είμαι από τουρκικό VPN και έχω βάλει random τουρκικό address που είναι σωστό. Βοήθεια παιδιά.

Επεξ/σία από anthony_88
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, anthony_88 είπε

Έκανα λογαριασμό fups, πήρα κάρτα, την ενεργοποίησΑ στη fups, πέρασα λεφτά με revolut, πάω να κάνω τη συνδρομη και μου βγάζει σφάλμα ότι κάτι δεν πήγε καλά στο τέλος. Είμαι από τουρκικό VPN και έχω βάλει random τουρκικό address που είναι σωστό. Βοήθεια παιδιά.

Χωρίς να ξέρω αν λέω κάτι σωστό..αν κάνεις add funds πρώτα και μετά επιχειρήσεις έτσι να αγοράσεις συνδρομή;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, tolis.illegal είπε

Χωρίς να ξέρω αν λέω κάτι σωστό..αν κάνεις add funds πρώτα και μετά επιχειρήσεις έτσι να αγοράσεις συνδρομή;;

Όχι δεν δούλεψε. Έκανα όμως ένα trial στο controld και πέρασα το playstation services με τουρκικό proxy όπως είχε γράψει ένας φίλος πιο πίσω. Δεν με άφησε να αγοράσω τη συνδρομή αλλά με άφησε να βάλω funds οπότε το έκανα ετσι (200+200+60). Ευχαριστώ! Χρειάζεται να κάνω κάτι στο playstation για να με αφήνει να παίξω τα παιχνίδια από τον main και υπάρχει κάποιο μειονέκτημα ή πλεονέκτημα αν απλά τα παίζω από το τούρκικο;

Επεξ/σία από anthony_88
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...