GodForLife Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 παιζει οταν φαει μπαν η payzy να φαμε μπαν και στην κονσολα ;
Stavros_13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος προσπαθώ να κάνω το main account μου να έχει ps plus κάνω την διαδικασία σε βίντεο που βλέπω αλλά δεν βγάζει το σήμα του plus. Μήπως ξέρει κάποιος γιατί δε γίνεται σε ps4 προσπαθώ.
GodForLife Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 14 λεπτά πριν, Stavros_13 είπε Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος προσπαθώ να κάνω το main account μου να έχει ps plus κάνω την διαδικασία σε βίντεο που βλέπω αλλά δεν βγάζει το σήμα του plus. Μήπως ξέρει κάποιος γιατί δε γίνεται σε ps4 προσπαθώ. δεν γινετε να βαλεις στο main account το ps plus το κανεις share απο το τουρκικο account
solid21 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 30 λεπτά πριν, Stavros_13 είπε Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος προσπαθώ να κάνω το main account μου να έχει ps plus κάνω την διαδικασία σε βίντεο που βλέπω αλλά δεν βγάζει το σήμα του plus. Μήπως ξέρει κάποιος γιατί δε γίνεται σε ps4 προσπαθώ. δεν θα σου βγαλει το σημα το main σου
ParafronGR Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Ρε παίδες πως φτιάχνετε τουρκικό λογαριασμό; Προσπαθώ από κινητό μου πετάει μήνυμα «δεν είναι δυνατή η δημιουργία λογαριασμού , επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση» παω από υπολογιστή με VPN Τουρκίας και μόλις βάζω email κ κωδικό κολλάει και μου πετάει «server timed out» εννοειται ότι παντού είμαι με ανώνυμη διαγραμμένα κουλούρια κτλ κτλ . Μόνο μέσω PS5 γίνεται;
solid21 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, ParafronGR είπε Ρε παίδες πως φτιάχνετε τουρκικό λογαριασμό; Προσπαθώ από κινητό μου πετάει μήνυμα «δεν είναι δυνατή η δημιουργία λογαριασμού , επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση» παω από υπολογιστή με VPN Τουρκίας και μόλις βάζω email κ κωδικό κολλάει και μου πετάει «server timed out» εννοειται ότι παντού είμαι με ανώνυμη διαγραμμένα κουλούρια κτλ κτλ . Μόνο μέσω PS5 γίνεται; ΑΠΟ ΚΟΝΣΟΛΑ 1
anthony_88 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 51 λεπτά πριν, ParafronGR είπε Ρε παίδες πως φτιάχνετε τουρκικό λογαριασμό; Προσπαθώ από κινητό μου πετάει μήνυμα «δεν είναι δυνατή η δημιουργία λογαριασμού , επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση» παω από υπολογιστή με VPN Τουρκίας και μόλις βάζω email κ κωδικό κολλάει και μου πετάει «server timed out» εννοειται ότι παντού είμαι με ανώνυμη διαγραμμένα κουλούρια κτλ κτλ . Μόνο μέσω PS5 γίνεται; Εγώ έφτιαξα και το καινούριο mail πίσω από τουρκικό VPN για να είμαι σίγουρος. Μετά ναι, πας στην κονσολα και χωρίς VPN και φτιάχνεις νέο ps account.
SabotazNic Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 7 ώρες πριν, dream21 είπε Δεν αξίζει να ασχοληθείς εκτός και εάν έχεις στοκαρει 2-3 χρόνια ήδη στο ελληνικό λογαριασμό. Περιπου στα 17€ βγαίνει ο χρόνος στη Τουρκία 3 ώρες πριν, sndev είπε Αυτο ακριβώς, τπτ άλλο Εχω μεχρι το 2027 premium, αλλα ναι, το cloud backup θα το ηθελα. Ασε και τον φοβο να μην φαει Ban κανας λογαριασμος αργοτερα. Δεν βαριεσαι
sndev Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 30 minutes ago, SabotazNic said: Εχω μεχρι το 2027 premium, αλλα ναι, το cloud backup θα το ηθελα. Ασε και τον φοβο να μην φαει Ban κανας λογαριασμος αργοτερα. Δεν βαριεσαι οπως το πες δε βαριέσαι δεν έχεις λογο να κανεις τουρκικη συνδρομη Αγόραζε απλα παιχνιδια απτο τουρκικο Account που νε μιση τιμη Κ παίζετα με το ελληνικό. απο την αλλη ομως εαν το ελληνικο το εχεις share με φιλο κ μοιράζεστε τα έξοδα τότε παλι δεν αξίζει ουτε Αυτό. ban αν φας θα νε στο τούρκικο, αλλα δεν θα φας, δεν υπάρχει λόγος να φας τα λευτα σου παιρνουν.. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2023 από sndev
dream21 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 27 minutes ago, SabotazNic said: Εχω μεχρι το 2027 premium, αλλα ναι, το cloud backup θα το ηθελα. Ασε και τον φοβο να μην φαει Ban κανας λογαριασμος αργοτερα. Δεν βαριεσαι Δεν τρως ban
Stavros_13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Μου κλείδωσε όλα τα παιχνίδια στο main λέει να τα αγοράσω τι να κάνω ?
nikosgnr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Πήγαινε απο ρυθμίσεις στον τούρκικο λογ/σμό στην κονσόλα και κάνε Restore Licenses.
Stavros_13 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 46 λεπτά πριν, nikosgnr είπε Πήγαινε απο ρυθμίσεις στον τούρκικο λογ/σμό στην κονσόλα και κάνε Restore Licenses. Το έκανα έφτιαξε
DeareN Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 10 hours ago, nikosgnr said: Πήγαινε απο ρυθμίσεις στον τούρκικο λογ/σμό στην κονσόλα και κάνε Restore Licenses. 16 hours ago, Stavros_13 said: Μου κλείδωσε όλα τα παιχνίδια στο main λέει να τα αγοράσω τι να κάνω ? Αυτό γιατί συνέβη? Γιατί κλειδώνουν τα games?
nikosgnr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δεν είναι κάτι. Συμβαίνει μετά απο System Updates, αν μπαίνεις και σε άλλη κονσόλα με το iD, ή αν έχεις να κάνεις Sign In σε αυτό πολύ καιρό. Διορθώνεται κάνοντας Restore Lisences. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις