Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tolis.illegal είπε

Ισχύει!! Αλλά και ότι αρπαξαμε πάλι κερδισμένοι είμαστε. Απλά αν το ξέραμε όλοι θα χάμε κάνει αλλά κουμαντα

Σκέψου απ' το φόβο πήρα σήμερα το lords of the fallen μην ανέβει κ αυτο🤣

Καλά ff16  κ spiderman τα πρόλαβα με διάφορα μερών ...

Γενικά φαίνεται όταν πέφτει κάτω από 30 ευρω η αναλογία στη λίρα , ειναι οριακά για ανατιμήσεις. 

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, GodForLife είπε

αισθανεται κανεις αλλος μαλακας που δεν πηρε το spiderman στα 799tl και τωρα πηγε 1.500tl 😥😥😥

τωρα παει μην το σκεφτεσαι αλλο - απλα εαν δεις κατι που σε ενδιαφερει και εχει χαμηλη τιμη , μην το σκεφτεις καθολου.

Βαρα το.

Ετσι την ειχα πατησει και εγω με το call of duty και μετα δεν αφησα preorder για preorder ορθιο.

Επισης φορτωστε συνδρομες οσο αντεχει η τσεπη σας.

Επεξ/σία από solid21
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, solid21 είπε

τωρα παει μην το σκεφτεσαι αλλο - απλα εαν δεις κατι που σε ενδιαφερει και εχει χαμηλη τιμη , μην το σκεφτεις καθολου.

Βαρα το.

Ετσι την ειχα πατησει και εγω με το call of duty και μετα δεν αφησα preorder για preorder ορθιο.

Επισης φορτωστε συνδρομες οσο αντεχει η τσεπη σας.

Προσπαθώ να φορτώσω με FUPS αλλά εδω και 3 μέρες μου γράφει συνέχεια στο app του κινητού “Something went wrong” 

Διαβασα τα παλαιότερα comments και το μόνο που είδα ήταν να ξανά δοκιμάσω αργότερα. 

Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον και να μπόρεσε να το φτιάξει με κάποιον τρόπο; 

Δημοσ.
16 minutes ago, apokotou1709 said:

Προσπαθώ να φορτώσω με FUPS αλλά εδω και 3 μέρες μου γράφει συνέχεια στο app του κινητού “Something went wrong” 

Διαβασα τα παλαιότερα comments και το μόνο που είδα ήταν να ξανά δοκιμάσω αργότερα. 

Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον και να μπόρεσε να το φτιάξει με κάποιον τρόπο; 

Κάνε προσπάθειες και απο κονσόλα και από το app. Χθες έκανα αγορά κανονικότατα.

Δημοσ.
Στις 2/8/2023 στις 11:22 ΠΜ, domigr είπε

παιδια ειναι λιγο offtopic αλλα εχει δοκιμασει κανεις να φτιαξει eaplay τουρκικο και να πληρωσει με fups ή payzy??

Τα games στην Ea και ειδικα τα καινουργια ηταν παντα πιο ακριβα παντως (για να πουλαει και το eaplay) και γενικα παντα υπηρχαν games πιο ακριβα και στην Τουρκια ποτε δεν ηταν ολα πολυ φθηνα.. σημασια εχει οτι και αυτα που ειναι ακριβα ειναι παλι κανα 20αρι πιο φθηνα απο Ελλαδα.. ειδικα οταν μπαινουν και σε προσφορα

Ξερει κανεις να μου απαντησει για τουρκικο eaplay?? Εχει δοκιμασει κανεις??

Δημοσ.
1 ώρα πριν, domigr είπε

Ξερει κανεις να μου απαντησει για τουρκικο eaplay?? Εχει δοκιμασει κανεις??

Έφτιαξα κανονικά με Payzy. Ιδιος τρόπος που αγοράζεις παιχνίδια η συνδρομή Plus.Δουλεύει κομπλέ.Τώρα το αν αξίζει είναι άλλο θέμα...Βέβαια το κόστος είναι μικρό.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, vagmouk είπε

Έφτιαξα κανονικά με Payzy. Ιδιος τρόπος που αγοράζεις παιχνίδια η συνδρομή Plus.Δουλεύει κομπλέ.Τώρα το αν αξίζει είναι άλλο θέμα...Βέβαια το κόστος είναι μικρό.

Μιλαω για ανοιγμα λογαριασμου eaplay στο pc συγνωμη δεν το διευκρινησα 😆

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, domigr είπε

Μιλαω για ανοιγμα λογαριασμου eaplay στο pc συγνωμη δεν το διευκρινησα 😆

Νομίζω για pc αξίζει περισσότερο να βάλεις Xbox pc game pass που το συμπεριλαμβάνει.Εγώ τουλάχιστον έτσι το έχω μέσω του game pass ultimate.Αν έχεις κάρτα Fups η Oldubil γίνεται πανεύκολα.Διαφορετικά με gift cards και Vpn.Υπάρχει αντίστοιχο θέμα για Xbox με όλες τις πληροφορίες.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, vagmouk είπε

Νομίζω για pc αξίζει περισσότερο να βάλεις Xbox pc game pass που το συμπεριλαμβάνει.Εγώ τουλάχιστον έτσι το έχω μέσω του game pass ultimate.Αν έχεις κάρτα Fups η Oldubil γίνεται πανεύκολα.Διαφορετικά με gift cards και Vpn.Υπάρχει αντίστοιχο θέμα για Xbox με όλες τις πληροφορίες.

Τελεια θα το δω και αυτο που λες αν και εγω θελω το eaplay pro για ενα μηνα που βγαινει 6 ευρω απλα για να επαιζα free το jedi survivor ετσι το σκεφτηκα

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Federacion είπε

Δλδ για να καταλάβω εκτός από cryptopay μπορούμε να κάνουμε το ίδιο πράγμα με Payzy, Fups η Oldubil ?

Cryptopay νομίζω δε παίζει πλέον, τα υπόλοιπα είναι οκ

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημερα παιδες, μια ερωτηση επειδη βλεπω οτι το κατεχετε το αντικειμενο περισσοτερο απο εμενα. εχω φτιαξει την fups μια χαρα χθες, εκανα και αγορα σημερα κομπλε. τωρα που παω να συνδεθω μου στην εφαρμογη,ζηταει παλι να στειλει κωδικο στο νουμερο που πηρα απο 5sim. υπαρχει καποια λυση?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...