jobous Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Mixail-1 είπε εκανα την αγορα μεσο ιντερνετ αλλα δεν φανηκε ουτε το 1% αμεσως..να ανυσηχησω? μου ειχε ενα κουπονι εκπτωσης 10 ευρω παρκαρισμενο απο αλλη αγορα λετε να φταιει αυτο και ενα εχω θεμα? Τα ίδια και εγώ με το κουπόνι, χωρίς να το έχω βάλει το είχε περασμένο στο καλάθι. Μίλησα την Δευτέρα με εκπρόσωπο και μου είπε ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Μπήκε το 1% σήμερα ,με αγορά Κυριακή. Είμαι σε καθημερινό check γιατί δεν πολυεμπιστεύομαι τους εκπροσώπους.... Μίλησα σήμερα το πρωϊ πάλι με εκπρόσωπο για το υπολοιπο 19% και μου είπε θα μου απαντήσουν. Σε αναμονή. 1
s2117 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Αυτές οι QLED, σε σχέση με της προηγούμενης γενιάς OLED της LG, πχ την 55bx6lb, είναι καλύτερες;
ObeyWario! Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Αγορά online το 1% φάνηκε μετά απο 3 μέρες. 0,81Ε είναι τα μεταφορικά χωρίς το φπα, με φπα πάει 1Ε Πιο πάνω ο φίλος έγραψε πως επικοινώνησε με media και eurobank και του είπαν σε 2-3 μέρες θα φανεί και το υπόλοιπο 19% οπότε αυτό θα ισχύει απλά θα έπρεπε να αναφέρετε στους κανόνες να μη ψάχνονται όλοι. Άσχετο αλλά τραγικό είναι στο site που βλέπεις την εξέλιξη της παραγγελίας, εμένα μου παραδόθηκε σήμερα αλλά απο χτες έγραφε: "Έχει αποσταλεί!Έχεις ήδη παραλάβει τα προϊόντα σου, αν αντιμετωπίζεις δυσκολίες, κάλεσέ μας να σε εξυπηρετήσουμε." Οπότε έφαγα μια φρίκη μέχρι να επικοινωνήσω μαζί τους μήπως κάποιος άλλος παρέλαβε τα δικά μου πράγματα
Orestis16 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, NobodyRankXV είπε Η 55' στα 1300 με επιστροφη καρτες σουξου-μουξου παει 520 για οποιον δεν θελει 65' στα 580 έμμεσα παντα 440 δε βγαινει εμμεσα?
NobodyRankXV Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Orestis16 είπε 440 δε βγαινει εμμεσα? Για ποια λες ;
Orestis16 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, NobodyRankXV είπε Για ποια λες ; η 55αρα βασικα εχουν αφήσει το banner αυτη τη στιγμη με 300 δωροεπιταγη ενώ στους ορους λεει 220 για τιμες <1399
NobodyRankXV Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Orestis16 είπε η 55αρα βασικα εχουν αφήσει το banner αυτη τη στιγμη με 300 δωροεπιταγη ενώ στους ορους λεει 220 για τιμες <1399 Αυτό ακριβώς , η prepaid της Samsung όμως 300 και 220 η δωροεπιταγή το σκέφτομαι άσχημα περίμενα μπας και πάρω καμία Sony στο Black Friday αν ήταν 300 και η δωροεπιταγή ίσως την έπαιρνα να τελείωνα αλλά θα την έπαιρνα σίγουρα αν δεν με δέσμευε η δωροεπιταγή Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από NobodyRankXV
savealekos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, ObeyWario! είπε Πιο πάνω ο φίλος έγραψε πως επικοινώνησε με media και eurobank και του είπαν σε 2-3 μέρες θα φανεί και το υπόλοιπο 19% οπότε αυτό θα ισχύει απλά θα έπρεπε να αναφέρετε στους κανόνες να μη ψάχνονται όλοι. Συγκεκριμένα αναφέρεται: Αναφορά σε κείμενο Ειδικά για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.mediamarkt.gr, τα ευρώ €πιστροφή, που κερδίζετε στο πλαίσιο της παρούσας ενέργειας (και που αντιστοιχούν στο 20% επί της αξίας αγοράς μίας τηλεόρασης αξίας 499€ και άνω), θα πιστωθούν σε κάρτα σας που συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή μετά από 3 έως 4 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία της συναλλαγής. Εγώ περιμένω να περάσει και η 4ή εργάσιμη (αύριο), να δω αν θα μπει το υπόλοιπο 19% και να προχωρήσω σε καταγγελία έτσι για το γαμώτο. Δεν ανέχομαι εταιρείες και τράπεζες τέτοιου μεγέθους να μας κοροιδεύουν αν και δε περιμένω να κερδίσω και τίποτα.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Eγω εχω την τηλεοραση και καθεται πακεταρισμενη μεχρι να μπει η επιστροφη 1 1
jobous Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 41 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Eγω εχω την τηλεοραση και καθεται πακεταρισμενη μεχρι να μπει η επιστροφη Δεν είσαι ο μόνος !!!!!!!!!!!! 1
ChrisN.S. Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 51 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Eγω εχω την τηλεοραση και καθεται πακεταρισμενη μεχρι να μπει η επιστροφη Ναι αλλά πρόσεχε μην είναι σπασμένη και δεν το έχεις δει γιατί μετά άντε να κάνεις επιστροφή.. 1
jobous Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 45 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε Ναι αλλά πρόσεχε μην είναι σπασμένη και δεν το έχεις δει γιατί μετά άντε να κάνεις επιστροφή.. Δηλαδή θα τους την πας συσκευασμένη, χωρίς να έχει ανοικτεί και θα την ανοίξουν εκεί μπροστά για να την ελέγξουν ?? Δύσκολο το βλέπω.
ChrisN.S. Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, jobous είπε Δηλαδή θα τους την πας συσκευασμένη, χωρίς να έχει ανοικτεί και θα την ανοίξουν εκεί μπροστά για να την ελέγξουν ?? Δύσκολο το βλέπω. Όχι, θα σου μπουν κανονικά οι πόντοι της Eurobank, θα την ανοίξεις μετά από 20 μέρες και αν έχει πρόβλημα δεν θα μπορείς να την γυρίσεις χωρίς φασαρίες. Βtw ξέρει κανείς αν φοράει panel IPS(ADS) ή VA η QN90B; Αν κάποιος την έχει σπίτι του ας την χτυπήσει με το δάχτυλο να δει. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από ChrisN.S. 1
jobous Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε Όχι, θα σου μπουν κανονικά οι πόντοι της Eurobank, θα την ανοίξεις μετά από 20 μέρες και αν έχει πρόβλημα δεν θα μπορείς να την γυρίσεις χωρίς φασαρίες. Εεεε, δεν πιστεύω να το φτάσουν τόσο μακρυά, σε 1,2 μέρες θα έχει λυθεί το θέμα... Πιστεύω δηλαδή !!!!
Doubt Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, savealekos είπε περιμένω να περάσει και η 4ή εργάσιμη (αύριο), να δω αν θα μπει το υπόλοιπο 19% και να προχωρήσω σε καταγγελία έτσι για το γαμώτο Spoiler Spoiler Χαλαρώστε λίγο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις