Bitbit Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 ρε παιδιά τι γίνεται με αυτό το gmail? με το ζόρι να βάλουμε αριθμό τηλεφώνου; Δε γουστάρουμε ρε παιδί μου για 1002 λόγους. Θέλω να φτιάξω λογαριασμό για άλλο άτομο και δε θέλω να βάζω παντού το κινητό μου ναι ξέρω, θα φτιάξω αλλου αλλά δεν έχω καταλάβει πως δουλεύει διότι μερικές φορές ζητάει και μερικές όχι. Εκτός αν πλέον ζητάει πάντα.
TheoAlex50 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Βάλε το κινητό του ατόμου που φτιάχνεις στο όνομα του. Ένα μήνυμα θα πάει και είσαι έτοιμος.
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 οταν ο φίλος σου δεν θα θυμάται τον κωδικό του τότε θα δεις πόσο χρησιμο είναι να έχεις δώσει το κινητό του.Δεν υπάρχει λόγος να δώσεις το δικό σου. 1
Bitbit Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, TheoAlex50 είπε Βάλε το κινητό του ατόμου που φτιάχνεις στο όνομα του. Ένα μήνυμα θα πάει και είσαι έτοιμος. αν φτιάχνεις για άτομο που δεν έχει ιδέα σώθηκες. μπελά που έχουμε βρει με τα κινητά, Ό,τι και να κάνεις πλέον πρέπει να δηλώνεις και το κ@#!νούμερο το έφτιαξα μέσω κινητού. εκεί μπορείς να κάνεις skip, συμπληρώνεις μόνο ημερομηνία γέννησης
micos000 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Γενικώς, έχω παρατηρήσει ότι κάποιες φορές μπορεί να μη ζητήσει αλλά τις περισσότερες φορές ζητάει. Να ξέρεις πάντως ότι μόλις δημιουργήσεις τον λογαριασμό και τον επιβεβαιώσεις με το κινητό, μετά μπορείς να πας στις ρυθμίσεις, να προσθέσεις email ανάκτησης και μετά να διαγράψεις το κινητό που έβαλες.
Bitbit Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 17 λεπτά πριν, micos000 είπε Γενικώς, έχω παρατηρήσει ότι κάποιες φορές μπορεί να μη ζητήσει αλλά τις περισσότερες φορές ζητάει. Να ξέρεις πάντως ότι μόλις δημιουργήσεις τον λογαριασμό και τον επιβεβαιώσεις με το κινητό, μετά μπορείς να πας στις ρυθμίσεις, να προσθέσεις email ανάκτησης και μετά να διαγράψεις το κινητό που έβαλες. υποψιαζόμουν ότι ζητάει αν χρησιμοποιείς VPN. Αλλά μάλλον δεν ισχύει.
NikosKallithea Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Εγω εχω φτιάξει τελευταία χωρίς κινητό, τώρα πως δεν θυμάμαι 😁 Απλά έβαλα δεύτερο μαιλ
micos000 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δεν έχει κάτι σταθερό. Κάποιες φορές δεν ζητάει, αλλά τις περισσότερες ζητάει.
NikosKallithea Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 37 λεπτά πριν, micos000 είπε Δεν έχει κάτι σταθερό. Κάποιες φορές δεν ζητάει, αλλά τις περισσότερες ζητάει. Δεν μπορεί καποιο κόλπο, κατι γινεται και την μια ζητάει και την άλλη οχι, αποκλείεται να υπάρχει κενο απο τους προγραμματιστές. Κάτι μας διαφεύγει
micos000 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Λοιπόν. Έκανα ένα gmail και δεν μου ζήτησε τηλέφωνο. Στο καπάκι έκανα δεύτερο και τρίτο και τέταρτο gmail και πάντα μου ζητούσε κινητό. Το επανέλαβα μετά από λίγες μέρες και πάλι τα ίδια. Το ξαναδοκίμασα μετά από λίγες ώρες και ζητούσε συνέχεια κινητό. Το μόνο κάπως σταθερό σημείο που είδα ήταν ότι την 1η φορά δεν ζητούσε αλλά τις επόμενες ζητούσε και αν άφηνα να περάσουν λίγες μέρες επαναλαμβανόταν το ίδιο ρεφρέν. Τι προσπάθειες τις έκανα πάντα από private browsing και από διαφορετικούς browsers για να μην "βλέπει" ότι υπάρχει άλλη εγγραφή στο gmail. Το δοκίμασα ξανά και τώρα επιμένει από την 1η φορά να ζητάει κινητό. Εμένα μου φαίνεται πάντως random η κατάσταση. 1
mpampis81 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην παρέα. Δεν ξέρω αν ρωτάω στο σωστό σημείο. Προσπαθώ να κάνω επαναφορά ένα Gmail κ ενώ βάζω το κινητό επαναφοράς δεν μου έρχεται κάποιο μήνυμα. Μπορώ να το επαναφέρω κάπως αλλιώς; Τελικά δεν λάμβανε μηνύματα το κινητό!! Πρέπει να περιμένω κάποιες ώρες για να μπορέσω να γίνει επαναφορά...Για να δούμε Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2022 από mpampis81
mpampis81 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Ακόμα τίποτα...Μου γράφει πάλι Πάρα πολλές αποτυχημένες προσπάθειες Δεν είναι διαθέσιμο επειδή πραγματοποιήθηκαν πάρα πολλές αποτυχημένες προσπάθειες. Δοκιμάστε ξανά σε λίγες ώρες. Αναγκαστικά περιμένω έτσι? Δεν έχω κάποιο άλλο τρόπο επαναφοράς εκτός από το κινητό...
dkmaster Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Περιμένεις ακριβώς 72 ώρες από την τελευταία σου απόπειρα και δεν ξαναδοκιμάζεις μέχρι τότε γιατί θα πρέπει να περιμένεις 72 ώρες ξανά και ξανά.
mpampis81 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Ευχαριστώ τελικά μπόρεσα να το επαναφέρω. 1
tarantules Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Για να μην ανοίγω καινούριο τόπικ , προσπαθώ να φτοιάξω για άλλον ένα gmail λογαριασμό της μορφής [email protected] και μου προτείνει άλλο όνομα λέγοντας οτι "αυτό το όνομα χρήστη χρησιμοποιείται ήδη.Δοκιμάστε ένα άλλο." Έλα όμως που όταν βάζω το συγκεκριμένο account (για να τσεκάρω αν όντως το έχει προλάβει κάποιος άλλος) μου γράφει με κόκκινα γράμματα "Δεν είναι δυνατή η εύρεση του λογαριασμού σας google". Μας δουλεύει η google ή εγώ έχω παρανοήσει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα