Προς το περιεχόμενο

GOV.gr

GRANADA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , σε όλους ! Μία  ερώτηση , θα ήθελα να σας θέσω . Έχετε  ολοκληρώσει με επιτυχία  αίτημα στο gov.gr αλλά  στην πορεία   να έχει  διαγραφεί και να μην βρίσκεται πουθενά ?  Μέχρι τέλος  Ιουλίου ο  gov.gr   φιλοξενουσε στην πλατφόρμα του για τους Δημους τη  ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ   όπου υπήρχε  αυτό το  "χάρισμα"του προστίμου και θα πλήρωνες το πρόστιμο για την τελευταία διετία μόνο .Ολοκλήρωσα  τη διαδικασία με επιτυχία αλλά μετά έχω  ένα κενό μνήμης αν μου στάλθηκε  μνμ   την ίδια ημέρα αλλά  νομίζω μετά  από 2 ημέρες , όπου μου έλεγε ότι θα ενημερωθώ απο το Δημο για την έκβαση του αιτήματος . Αρχές Οκτωβρίου   κάλεσα το Δήμο Αθηναίων  και μου είπε ότι  δεν υπάρχει κάποιο αίτημα από μένα. Μπήκα στο  gov.gr   και όντως δεν  υπάρχει κάτι . Όμως  επειδή είμαι  σίγουρη για όλα τα παραπάνω και  το  support.gov.gr   δεν με αφήνει καν να θέσω ερώτημα , απλά με   προτρέπει να απευθυνθώ  στο Δήμο μου,  για αυτό η ανάρτηση εδώ .

Επίσης  θα αισθανόμουνα πολύ τυχερή αν καποιος/α  εδώ μέσα είχε κάνει  την ίδια αίτηση και πήγαν όλα  καλά  για να μου αναφέρει  τα βήματα της επιτυχίας  .  Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Δημοσ.

Τον Αύγουστο έλαβα 2 email την ίδια μέρα. To πρώτο έγραφε "ολοκληρώθηκε", το δεύτερο "επανεξέταση". 

Δεν ασχολήθηκα παραπάνω.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, fredd0 είπε

εμενα οι δηλωσεις μου μια χαρα φαινονται εδω -> https://tetragonika.govapp.gr/

μηπως δεν ολοκληρωσες την αιτηση?

Η δήλωση  ολοκληρώθηκε. Η κατάσταση της δήλωσης που μου  εμφάνισε  ήταν ...έχει υποβληθεί .Αν δεν μου το εμφάνιζε δεν θα μου ήμουν και  ήσυχη  . 

1 ώρα πριν, Doubt είπε

Τον Αύγουστο έλαβα 2 email την ίδια μέρα. To πρώτο έγραφε "ολοκληρώθηκε", το δεύτερο "επανεξέταση". 

Δεν ασχολήθηκα παραπάνω.

Τα λάβατε στο μέιλ σας ? από το Δήμο ? από την πλατφόρμα ? Σας ρωτάω γιατί το  gmail  μου έχει  φορτώσει πολύ και δεν είναι αξιόπιστο στην αναζήτηση . Ίσως  έχει διαγραφεί κάτι και από λάθος αλλά τουλάχιστον να ξέρω από που στέλνονται τα μειλ ...Γιατί έλαβα σίγουρα απαντητικό μειλ ...

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Doubt είπε

Ναι

Σας ευχαριστώ ! Οπότε δεν μπορώ να κάνω κάτι όσο και να ψάξω το μέιλ μου .

Δημοσ.

Ξέρω ότι δε βοηθάω όσον αφορά το πρόβλημα σας, αλλά καλό είναι από εδώ και στο εξής να χρησιμοποιείτε τις ετικέτες στο Gmail για να μετακινείτε τα emails σε κατηγορίες και να τα βρίσκετε πιο εύκολα. Προσωπικά, έχω φτιάξει ακόμα και φίλτρα που μου μετακινούν όλα τα gov.gr emails σε ειδική κατηγορία, για να τα έχω όλα μαζεμένα, ειδικά σε περίπτωση αναζήτησης.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, thanasis00 είπε

Ξέρω ότι δε βοηθάω όσον αφορά το πρόβλημα σας, αλλά καλό είναι από εδώ και στο εξής να χρησιμοποιείτε τις ετικέτες στο Gmail για να μετακινείτε τα emails σε κατηγορίες και να τα βρίσκετε πιο εύκολα. Προσωπικά, έχω φτιάξει ακόμα και φίλτρα που μου μετακινούν όλα τα gov.gr emails σε ειδική κατηγορία, για να τα έχω όλα μαζεμένα, ειδικά σε περίπτωση αναζήτησης.

Σας ευχαριστώ , χρήσιμη επισήμανση!  Το θέμα  είναι ότι στη φάση που βρίσκεται δεν αδειάζει με τίποτα και μου ζητάει να αγοράσω αποθηκευτικό χώρο.  Σκέφτομαι μέχρι και την κατάργηση του και τη δημιουργία νέας διεύθυνσης. 

Ρωτώντας και στο δια ζώσης,   βρήκα και άλλο ένα άτομο , λογιστής στο επάγγελμα , που είχε την ίδια εμπειρία με μένα.  Κανονικά ήρθε και σε αυτόν μέιλ  αλλά ο Δήμος δεν έχει καμία δήλωση του . Ή σκοπίμως φαγώθηκαν κάποιες ή η πλατφόρμα κρασάρει .  

• 8 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...