Guest1398 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην ομάδα! Επειδή αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με μία γειτόνισσα θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο είναι νόμιμες οι τέντες που εξέχουν από τα μπαλκόνια των ακινήτων; Άμα κάνω καταγγελία στην πολεοδομία θα βγάλω άκρη; Υπάρχει κάποιος κανονισμός; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2022 από Guest1398 2
lector Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Ολες οι τεντες παντου στην ελλαδα ετσι δεν ειναι; Δε νομιζω να ειναι ολοι μα ολοι παρανομοι...
madnifestah Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Άδεια για τέντες: Πότε χρειάζεται & τι πρέπει να γνωρίζεις; | Douleutaras δέν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι..
Maurikycli Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Ένας με παρόμοιο προβληματισμό για τέντες,έφτασε μέχρι ανώτατο βαθμό (Άρειος Πάγος ή ΣτΕ ) για να καταλλήξει ότι οτιδήποτε εξέχει από τα μπαλκόνια δεν είναι νόμιμο. Δεν ξέρω αν ήταν αυτός που ειχε τις τέντες ή ο άλλος που δεν τις ήθελε. Βέβαια δεν άλλαξε κάτι και οι πολεοδομίες δεν θεωρούν αυτού του τύπου τις τέντες παράνομες.
NikosKallithea Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δαλαδη σε τι σε πειράζει η τεντα της διπλανής σου 2
basilis_k6 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δαλαδη σε τι σε πειράζει η τεντα της διπλανής σου δες την εικονα. ξεκαθαρο εγκλημα. κανονικα έπρεπε να την βαλει σε σποιλερ, δεν εχουμε ολοι τοσο δυνατο στομαχι. 5 1
Maurikycli Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δαλαδη σε τι σε πειράζει η τεντα της διπλανής σου Το πιθανότερο είναι ότι έχουν μια άσχετη διαφορά και προσπαθεί να βρει κάτι για "να της δείξει" Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2022 από Maurikycli
Guest1398 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) @NikosKallithea @basilis_k6 Καλώς τα παιδιά. Το γεγονός ότι παρκάρω το όχημά μου στον δρόμο ακριβώς από κάτω από την τέντα της η οποία εξέχει του εξώστη της με καθιστά περίεργο; Επιπλέον, το ότι κανένας δεν τολμάει να το αφήσει από κάτω γιατί θα του το "ποτίσει" μαζί με τα λουλούδια της ή σε έντονη βροχόπτωση εκτός από την αύξηση της ροής των υδάτων συνοδεύονται και οι τρίχες/ψίχουλα από το τραπεζομάντηλο της πιο πάνω που έχουν "καθίσει" στην τέντα της, μας καθιστά όλους στην γειτονιά περίεργους ή ζηλιάρηδες; Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2022 από Guest1398 2
NikosKallithea Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Guest1398 είπε @NikosKallithea @basilis_k6 Καλώς τα παιδιά. Το γεγονός ότι παρκάρω το όχημά μου στον δρόμο ακριβώς από κάτω από την τέντα της η οποία εξέχει του εξώστη της με καθιστά περίεργο; Επιπλέον, το ότι κανένας δεν τολμάει να το αφήσει από κάτω γιατί θα του το "ποτίσει" μαζί με τα λουλούδια της ή σε έντονη βροχόπτωση εκτός από την αύξηση της ροής των υδάτων συνοδεύονται και οι τρίχες/ψίχουλα από το τραπεζομάντηλο της πιο πάνω, μας καθιστά όλους στην γειτονιά περίεργους ή ζηλιάρηδες; Καλα ηρέμησε πρώτα και καλή τύχη ΥΓ Να νοικιάσεις πάρκινγκ 2 1
Maurikycli Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Guest1398 είπε @NikosKallithea @basilis_k6 Καλώς τα παιδιά. Το γεγονός ότι παρκάρω το όχημά μου στον δρόμο ακριβώς από κάτω από την τέντα της η οποία εξέχει του εξώστη της με καθιστά περίεργο; Επιπλέον, το ότι κανένας δεν τολμάει να το αφήσει από κάτω γιατί θα του το "ποτίσει" μαζί με τα λουλούδια της ή σε έντονη βροχόπτωση εκτός από την αύξηση της ροής των υδάτων συνοδεύονται και οι τρίχες/ψίχουλα από το τραπεζομάντηλο της πιο πάνω που έχουν "καθίσει" στην τέντα της, μας καθιστά όλους στην γειτονιά περίεργους ή ζηλιάρηδες; 😕 Μάλλον αυτά τα κάνει σε όσους παρκάρουν στο πεζοδρόμιο Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2022 από Maurikycli
Guest1398 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 @MaurikycliΚι όμως η τέντα της εκτός από τον εξώστη εξέχει και του πεζοδρομίου. Δεν φαίνεται καλά στην φώτο. ΙΧ όχημα έχω.
fredd0 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, Guest1398 είπε @MaurikycliΚι όμως η τέντα της εκτός από τον εξώστη εξέχει και του πεζοδρομίου. Δεν φαίνεται καλά στην φώτο. ΙΧ όχημα έχω. κι ο κοκ λεει οτι απαγορευεται να παρκαρεις 10 μετρα απο διασταυρωση και 12 μετρα απο πινακιδα στοπ ... υγ πολεοδομικα παρανομες ειναι οι ΚΑΘΕΤΕΣ στηριξεις που εκτεινονται περα απο τον εξωστη . Οι αντηριδες δεν ειναι καθετες, tldr ειναι νομιμες 1
Basilhs23___ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Νορμαλ μου φαίνονται οι τέντες, το 99% έτσι τις φτιάχνουν. Τώρα αν δεν είναι καλά τοποθετημενες οι κατασκευές και γερά τα κάγκελα που στηρίζονται, αυτό είναι άλλο θέμα. Μου κάνει εντύπωση σε ένα ισόγειο που έχουν βάλει τεντα και για τα παράθυρα του ισογείου που δεν έχουν μπαλκόνι, μου φαίνεται υπερβολή να βάλεις τέντα εκεί. 37 λεπτά πριν, Guest1398 είπε @MaurikycliΚι όμως η τέντα της εκτός από τον εξώστη εξέχει και του πεζοδρομίου. Δεν φαίνεται καλά στην φώτο. ΙΧ όχημα έχω. Και τι σημαίνει αυτό; Έλα να σου δείξω Σόλωνος και Θεμιστοκλεους που το πεζοδρόμιο είναι τόσο στενό που παίζει ακόμα και τα μπαλκόνια των κτιρίων να εξερχονται της γραμμής του πεζοδρομίου. 46 λεπτά πριν, Guest1398 είπε @NikosKallithea @basilis_k6 Καλώς τα παιδιά. Το γεγονός ότι παρκάρω το όχημά μου στον δρόμο ακριβώς από κάτω από την τέντα της η οποία εξέχει του εξώστη της με καθιστά περίεργο; Επιπλέον, το ότι κανένας δεν τολμάει να το αφήσει από κάτω γιατί θα του το "ποτίσει" μαζί με τα λουλούδια της ή σε έντονη βροχόπτωση εκτός από την αύξηση της ροής των υδάτων συνοδεύονται και οι τρίχες/ψίχουλα από το τραπεζομάντηλο της πιο πάνω που έχουν "καθίσει" στην τέντα της, μας καθιστά όλους στην γειτονιά περίεργους ή ζηλιάρηδες; Τρικυμία εν κρανιω. Πρώτον οποτε βρέχει η έχει δυνατό αέρα η τέντα πρέπει να είναι κλειστή. Αν αυτή την έχει ανοιχτή είναι άλλο θέμα. Τα λουλούδια και τα τραπεζομαντηλα είναι άσχετα με το θέμα της τέντας. Αν έχει κρεμασμενες γλάστρες από τα κάγκελα επιβαρύνει τα κάγκελα, μέσα στο μπαλκονι πρέπει να ειναι αυτά. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2022 από Basilhs23___
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Guest1398 είπε @NikosKallithea @basilis_k6 Καλώς τα παιδιά. Το γεγονός ότι παρκάρω το όχημά μου στον δρόμο ακριβώς από κάτω από την τέντα της η οποία εξέχει του εξώστη της με καθιστά περίεργο; Επιπλέον, το ότι κανένας δεν τολμάει να το αφήσει από κάτω γιατί θα του το "ποτίσει" μαζί με τα λουλούδια της ή σε έντονη βροχόπτωση εκτός από την αύξηση της ροής των υδάτων συνοδεύονται και οι τρίχες/ψίχουλα από το τραπεζομάντηλο της πιο πάνω που έχουν "καθίσει" στην τέντα της, μας καθιστά όλους στην γειτονιά περίεργους ή ζηλιάρηδες; ναι σε καθιστά περίεργο. 12
phanispal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Τελικά καταλήξαμε στο ότι το πρόβλημα είναι τα νερά και τα ψίχουλα που πέφτουν πάνω στο αυτοκίνητο; 2 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις