Guest1398 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 @fredd0 οι κάθετες στηρίξεις είναι αυτές με τους βραχίονες; @Basilhs23___ που αναφέρεται στη νομολογία ότι όταν βρέχει ή έχει δυνατό αέρα πρέπει οι τεντες να είναι κλειστές;
sphinxgr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, σκέφτομαι να κάνω μήνυση στον τύπο που ξεκίνησε το θέμα, γιατί μου έφαγε 3 λεπτά διάβασμα για να φτάσω στο σημείο που τον ενοχλεί κάποιος που έχει τέντα και πέφτουν στο αυτοκίνητο του, ψίχουλα και νερά!!! Επίσης σχεδόν ΟΛΑ τα αυτοκίνητα της φωτογραφίας είναι παράνομα παρκαρισμένα βάσει ΚΟΚ και η κλήση είναι ένα δευτερόλεπτο δρόμος μέσω Novovile.... Έχουμε θεματάκια εδω μέσα βλέπω... 9 3
kaktos77 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, Guest1398 είπε @NikosKallithea @basilis_k6 Καλώς τα παιδιά. Το γεγονός ότι παρκάρω το όχημά μου στον δρόμο ακριβώς από κάτω από την τέντα της η οποία εξέχει του εξώστη της με καθιστά περίεργο; Επιπλέον, το ότι κανένας δεν τολμάει να το αφήσει από κάτω γιατί θα του το "ποτίσει" μαζί με τα λουλούδια της ή σε έντονη βροχόπτωση εκτός από την αύξηση της ροής των υδάτων συνοδεύονται και οι τρίχες/ψίχουλα από το τραπεζομάντηλο της πιο πάνω που έχουν "καθίσει" στην τέντα της, μας καθιστά όλους στην γειτονιά περίεργους ή ζηλιάρηδες; Το όχημα σου το παρκάρεις σε δημόσιο χώρο, με ότι συνεπάγεται αυτό για φθορές, βρωμιές κλπ. Όλες οι τέντες στην Ελλάδα έτσι είναι, αλλά μάλλον θα είσαι σαν τον άλλο που είχε ανοίξει πριν κάνα μήνα θέμα και ρώταγε τι να κάνει για να πάρουν εγκαταλελειμμένο επειδή δεν μπορεί να παρκάρει αυτός το δικό του όχημα, τον πειράζε ένα αυτοκίνητο στα 1000 της γειτονιάς του...Ρε πάτε καμιά βόλτα και χαλαρώστε, να λύσετε τα προβλήματα της ζωής σας πρώτα...
sphinxgr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Επίσης αν σε ενοχλούν τα πάντα, μην είσαι τσιπης. Νοίκιασε γκαράζ όπως κάνουμε όσοι θέλουμε αμάξι πένα. 1
tasanton Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Ελπίζω να μην ακολουθήσει θέμα για τα διαβολικά περιστέρια που κουτσουλάνε όποιον παρκάρει κάτω από πεύκο. Πάντως, με το συμπάθειο δηλαδή, από την ασχήμια της φωτογραφίας μόνο οι τέντες δεν με πείραξαν... Αγαπητέ συμφορουμίτη, καλώς η κακώς έτσι είναι η κατάσταση σε μια πόλη σαν την Αθήνα. Στην τελική, η κυρία μπορεί να τίναζε απλά το τραπεζομάντηλό της πάνω στο αμάξι σου, με τέντες η χωρίς. Νομίζω ότι πρέπει να βρεις άλλη θέση. 1
Dinos1973 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Guest1398 είπε @MaurikycliΚι όμως η τέντα της εκτός από τον εξώστη εξέχει και του πεζοδρομίου. Δεν φαίνεται καλά στην φώτο. ΙΧ όχημα έχω. Θα σε απογοητευσω αλλα το παρκαρισμα εkει απαγορευετε διότι ειναι πολυ κοντα σε στροφή, να λες και ευχαριστω που δεν καλει την τροχαια για να σε γραφει! Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2022 από Dinos1973
casaniva Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Οι τέντες είναι το πρόβλημα, το να ανέβουμε λίγο στο πεζοδρόμιο για να παρκάρουμε καλύτερα δεν πειράζει μωρέ.
haris_216 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Guest1398 είπε @NikosKallithea @basilis_k6 Καλώς τα παιδιά. Το γεγονός ότι παρκάρω το όχημά μου στον δρόμο ακριβώς από κάτω από την τέντα της η οποία εξέχει του εξώστη της με καθιστά περίεργο; Επιπλέον, το ότι κανένας δεν τολμάει να το αφήσει από κάτω γιατί θα του το "ποτίσει" μαζί με τα λουλούδια της ή σε έντονη βροχόπτωση εκτός από την αύξηση της ροής των υδάτων συνοδεύονται και οι τρίχες/ψίχουλα από το τραπεζομάντηλο της πιο πάνω που έχουν "καθίσει" στην τέντα της, μας καθιστά όλους στην γειτονιά περίεργους ή ζηλιάρηδες; Καταλαβαίνεις πως: Αν δεν ήταν όπως είναι (προφανώς τη θεωρείς παράξενη, στριμμένη ή ότι άλλο) απλά εσύ δεν θα έβρισκες να παρκάρεις σε αυτό το σημείο, καθώς τώρα βρίσκεις αφού "κανένας δεν τολμάει". Άρα αν πχ αλλάξει την τέντα της εσύ απλά θα αλλάξεις τύπο προβλήματος (το επόμενό σου νήμα ίσως θα αφορά τη δυσκολία παρκαρίσματος στην περιοχή). Ακόμα και η τέντα να μην υπήρχε τα ψιχουλάκια και οι τριχούλες της αποπάνω κυρίας πάλι θα έβρισκαν τον δρόμο προς τα κάτω. Οκ, δεν θα είχαμε το φαινόμενο της συσσώρευσης. Αλλά όπως και να 'χει "χρεώνεις" στην αποκάτω την γυφτιά της αποπάνω. Τέλος το "πότισμα" μαζί με τα λουλούδια, ουδεμία σχέση έχει με την τέντα αλλά με το mentality του συγκεκριμένου ατόμου. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2022 από haris_216 1
Bitbit Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δε ξέρω αν στη γειτονιά είναι όλοι περίεργοι και ζηλιαρηδες όπως γράφει ο TS αλλά είμαι σίγουρος ότι υπάρχει ένας που είναι πολύ μα πολύ..... Spoiler Ενοχλημένος εννοούσα, όχι το άλλο 😜
filip123go Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, Guest1398 είπε @NikosKallithea @basilis_k6 Καλώς τα παιδιά. Το γεγονός ότι παρκάρω το όχημά μου στον δρόμο ακριβώς από κάτω από την τέντα της η οποία εξέχει του εξώστη της με καθιστά περίεργο; Επιπλέον, το ότι κανένας δεν τολμάει να το αφήσει από κάτω γιατί θα του το "ποτίσει" μαζί με τα λουλούδια της ή σε έντονη βροχόπτωση εκτός από την αύξηση της ροής των υδάτων συνοδεύονται και οι τρίχες/ψίχουλα από το τραπεζομάντηλο της πιο πάνω που έχουν "καθίσει" στην τέντα της, μας καθιστά όλους στην γειτονιά περίεργους ή ζηλιάρηδες; Στον απο πάνω έχεις μιλήσει; Αυτός πετάει τα πράγματα που καταλήγουν στο αυτοκίνητο σου! Η μήπως δοκίμασες και βγήκε κανένα 2μετρο νταμάρι από το διαμέρισμα, οπότε εκει δεν σε παίρνει και πολύς τσαμπουκας.; Spoiler νοίκιασε παρκινγκ και σταμάτα να ενοχλείς τους ανθρωπους γύρω σου. Ποτε δεν ξέρεις ποτε θα πάρει ανάποδες ο άλλος και θα βρεις το αμάξι σου καλοκαιρινό.
christos_75 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Παρκαρε το αμαξι σου κατω απο το δικο σου μπαλκονι να μην εχεις τετοια προβληματα. 3
Basilhs23___ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Guest1398 είπε @fredd0 οι κάθετες στηρίξεις είναι αυτές με τους βραχίονες; @Basilhs23___ που αναφέρεται στη νομολογία ότι όταν βρέχει ή έχει δυνατό αέρα πρέπει οι τεντες να είναι κλειστές; Ίσως έπρεπε να το διευκρινίσω, δεν μιλαω για αναφορά σε νόμο αλλά για καλες πρακτικές προστασίας της τέντας από τον χρήστη της. Η τέντα πρέπει να μένει κλειστή με δυνατό άνεμο γιατί δύο πράγματα μπορούν να συμβούν, είτε να σκιστεί είναι να ξεκολλήσει τίποτα από την κατασκευή. Για βροχές μόνο αν είναι αδιάβροχη, αν είναι υφασμάτινη και βραχεί θα πρέπει να την αφήσεις ανοιχτή να στεγνώσει ενώ επίσης αυξάνεται και το φορτίο σε συνδυασμό βροχής μαζί με αέρα.
kariolikos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Αχ, το κέντρο της Αθήνας εξακολουθεί να αναδυκνύει την ομορφιά του με τους πιο απαράμιλλους τροπους. Παράνομο παρκινγκ, γκραφίτι σε εκκλησιές και τώρα ..τέντες.Για πότε ξέχασα τους δικούς μου γείτονες,ούτε που το κατάλαβα Η φωτογραφία σου με ταξίδεψε μερικά στενά πάνω από το σπίτι μου ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις