geobest Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους και όλες, Έχει έρθει στα χέρια μου ενα XIAOMI Redmi 8 Pro το οποίο είναι κλειδωμένο και δεν μπορώ να το ανοίξω, υπάρχει τρόπος να μπορέσω να το ανοίξω χωρίς να χαθούν τα δεδομένα.
greekfragma Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 κλειδωμένο σε ποιο σημείο; προστασία οθόνης με δαχτυλικό ή μοτίβο; κλειδωμένο στην έναρξη του boot με κωδικό Xiaomi;
greekfragma Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 πάμε πάλι. 35 minutes ago, greekfragma said: κλειδωμένο σε ποιο σημείο; προστασία οθόνης με δαχτυλικό ή μοτίβο; κλειδωμένο στην έναρξη του boot με κωδικό Xiaomi;
greekfragma Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 1 minute ago, geobest said: Προστασία οθόνης αυτός που το κλείδωσε τι λέει;
greekfragma Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 1 minute ago, geobest said: Δεν ξέρω εμένα απλά ήρθε στα χέρια μου να το δώσεις σε αυτόν που το κλείδωσε να θυμηθεί το ξεκλείδωμα. 3
dkmaster Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Θα το δώσεις πίσω και με την απόδειξη αγοράς στο μαγαζί που αγοράστηκε.
greekfragma Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 εφόσον λες και αποτύπωμα απλά βάζει δαχτυλάκι και ξεκλειδώνει. αν δε μπορεί να βρεθεί το δαχτυλάκι γιατί το κινητό έφυγε από τα χέρια του εν αγνοία του....είσαι συμμέτοχος σε κλοπή 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 58 λεπτά πριν, geobest είπε Έχει έρθει στα χέρια μου ενα XIAOMI Redmi 8 Pro Μόνο του ήρθε; Ασυνόδευτο;
geobest Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Ρε παιδια ένας φίλος μου το έφερε είναι του πατέρα του που δυστυχώς απεβίωσε, αμμεσος οι θεωρίες
greekfragma Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 4 minutes ago, geobest said: Ρε παιδια ένας φίλος μου το έφερε είναι του πατέρα του που δυστυχώς απεβίωσε, αμμεσος οι θεωρίες Πριν απάντησες με ένα δε ξέρω. Μας έπεισες. Εύχομαι να έχει βάλει find my device ο κάτοχος και να σου χτυπήσουν το κουδούνι οι αρμόδιοι 🙂
Προτεινόμενες αναρτήσεις