Banela Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα . Να ρωτήσω γιατί είμαι άσχετη. Βρήκα ένα iPhone xs 512g μεταχειρισμένο από σίγουρη πηγή στα 200 ευρώ. Η μπαταρία είναι στο 87% υγεία. Αξίζει να τα δώσω; Και αφού το πάρω τι άλλο πρέπει να αγοράσω; Θήκη ; Γυαλί για μπροστά; Δεν έχω ξαναπιάσει στα χέρια μου iPhone . Μήπως με αυτά τα λεφτά να πάρω κάτι άλλο; Πόσο άραγε αντέχει η μπαταρία με φουλ χρήση σοσιαλ και όχι παιχνίδια; Ευχαριστώ
NikosKallithea Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Banela είπε Καλημέρα . Να ρωτήσω γιατί είμαι άσχετη. Βρήκα ένα iPhone xs 512g μεταχειρισμένο από σίγουρη πηγή στα 200 ευρώ. Η μπαταρία είναι στο 87% υγεία. Αξίζει να τα δώσω; Και αφού το πάρω τι άλλο πρέπει να αγοράσω; Θήκη ; Γυαλί για μπροστά; Δεν έχω ξαναπιάσει στα χέρια μου iPhone . Μήπως με αυτά τα λεφτά να πάρω κάτι άλλο; Πόσο άραγε αντέχει η μπαταρία με φουλ χρήση σοσιαλ και όχι παιχνίδια; Ευχαριστώ Πριν το παρεις να σιγουρευτείς οτι το τλφ ειναι ξεκλειδωτο και σαν χρήστης και σαν δίκτυο
Banela Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Είναι. Και γυρισμένο στις εργοστασιακές. Είναι καθαρό το τηλέφωνο απλά δεν ξέρω αν πρέπει να πάρω αυτό η ένα καινούργιο
Λύση koutsis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Λύση Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Banela είπε Καλημέρα . Να ρωτήσω γιατί είμαι άσχετη. Βρήκα ένα iPhone xs 512g μεταχειρισμένο από σίγουρη πηγή στα 200 ευρώ. Η μπαταρία είναι στο 87% υγεία. Αξίζει να τα δώσω; Και αφού το πάρω τι άλλο πρέπει να αγοράσω; Θήκη ; Γυαλί για μπροστά; Δεν έχω ξαναπιάσει στα χέρια μου iPhone . Μήπως με αυτά τα λεφτά να πάρω κάτι άλλο; Πόσο άραγε αντέχει η μπαταρία με φουλ χρήση σοσιαλ και όχι παιχνίδια; Ευχαριστώ Σε αυτά τα λεφτά ναι. Ειναι πολύ καλή περίπτωση αρκει όπως είπες να είναι εγγυημένο ότι δουλεύουν όλα σωστά . Από εκεί και πέρα ότι θα επερνες για οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο θα πάρεις και για αυτό (θήκη, τζαμακι κτλ.). Δεν είναι από άλλο πλανήτη τα iphone να θέλουν ειδική μεταχείρισ. Το βασικό για αρχή είναι να δοκιμάσεις το διαφορετικό λειτουργικό να να δεις αν σου αρέσει και σε βολεύει 😉 Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2022 από koutsis
Donalhioy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 το 4ετιας iphone θα το παρεις μονο αμα θελεις iphone.. αλλιως δεν εχει νοημα.. στα 198 ευρα βρισκεις το oneplus ce2 lite 6/128 η το realme 9 pro στα 209 ή σπας την μπαγκα με το nord ce 2, 8/128 στα 253γιουρια που τα εχει ολα και ηρεμεις το xs ειναι αλλης εποχης..
dabla Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 30 λεπτά πριν, Donalhioy είπε ή σπας την μπαγκα με το nord ce 2, 8/128 στα 253γιουρια που τα εχει ολα και ηρεμεις 275 το βλεπω. μπορεις να στειλεις λινκ?
GATE123 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, dabla είπε 275 το βλεπω. μπορεις να στειλεις λινκ? https://1play.gr/product-1084163.html 1
Donalhioy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 https://www.bestprice.gr/item/2157578718/oneplus-nord-ce-2-5g-8gb-128gb.html 1
d_gkal Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Όπως το περιγράφεις φαίνεται για "ευκαιρία" Στη θέση σου θα το έπαιρνα και ίσως αργότερα να άλλαζα μπαταρία
greekfox1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 200€ iPhone XS 512gb, ειναι πολύ καλή τιμή, όσο για τα άλλης εποχής που λέει ο συμφορουμιτης, ναι είναι 4 χρόνων κινητό, αλλά θα υποστηριζεται για 3 χρόνια ακόμα τουλάχιστον και θα λειτουργεί καλα για τουλαχιστον το ίδιο διάστημα ή και παραπάνω. Δεν είμαι και τόσο σίγουρος για τα προτεινόμενα android εκτός ίσως του oneplus 1
Banela Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Το πήρα. Να δούμε τώρα τι θα το κάνω
koutsis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Banela είπε Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Το πήρα. Να δούμε τώρα τι θα το κάνω Καλορίζικο. Αν έχεις καμιά απορία ρώτα μας.
Banela Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Πολλές. Αρχικά του λείπουν αναβαθμίσεις. Για να γίνουν πρέπει λέει να συνδεθεί σε κομπιούτερ στο iTunes. Φαντάζομαι ότι μπορώ να το κάνω από ένα απλό κομπιούτερ; Παλιότερα iPhone μου είχαν φανεί δύσκολα στη χρήση. Αυτό φαίνεται να είναι πιο απλό.
CheOnWeb Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Banela said: Πολλές. Αρχικά του λείπουν αναβαθμίσεις. Για να γίνουν πρέπει λέει να συνδεθεί σε κομπιούτερ στο iTunes. Φαντάζομαι ότι μπορώ να το κάνω από ένα απλό κομπιούτερ; Παλιότερα iPhone μου είχαν φανεί δύσκολα στη χρήση. Αυτό φαίνεται να είναι πιο απλό. Σύνδεσέ το σε ένα Wi-Fi, φτιάξε ένα Apple ID με ένα email account που ήδη χρησιμοποιείς (δεν χρειάζεται να είναι @icloud.com) και βάλτο να κάνει upgrade μόνο του (Settings>General>Software Update), δεν χρειάζεται υπολογιστής. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2022 από CheOnWeb 1
Banela Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Σύνδεσέ το σε ένα Wi-Fi, φτιάξε ένα Apple ID με ένα email account που ήδη χρησιμοποιείς (δεν χρειάζεται να είναι @icloud.com) και βάλτο να κάνει upgrade μόνο του (Settings>General>Software Update), δεν χρειάζεται υπολογιστής. Λέει δε γίνεται ασύρματα. Προσπάθησα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα