Bettybettoula Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έλαβα τις απαντήσεις που χρειαζόμουν. Το post διαγράφηκε. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2022 από Bettybettoula
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 https://www.odigostoupoliti.eu/ti-einai-psili-kyriotita-kai-ti-epikarpia-sta-akinita/ Ο συμβολαιογράφος δεν σας τα εξήγησε όλα αυτά;Ενας δικηγόρος; 4 ώρες πριν, Bettybettoula είπε Χαίρετε καλησπέρα σε όλους. Πρώτη μου φορά εδώ. Έχω στο όνομα μου ένα διαμέρισμα. Έχω στην κατοχή μου τα συμβόλαια τα οποία αναγράφουν μεταξύ άλλων τα εξής: αποξενωνεται από κάθε γενικά τίτλο και δικαίωμα της κυριότητας, νομής και κατοχής επί των ανωτέρω αναφερομένων και περιγραφομένων οριζόντων ιδιοκτησιών, με το ποσοστό τους στο οικόπεδο και στα άλλα κοινόκτητα και κοινόχρηστα μέρη, πράγματα και εγκαταστάσεις της όλης πολυκατοικίας και αναγνωρίζει και αποκαθιστά την αφ'ετέρου συμβαλλόμενη θυγατέρα του "τάδε", όπως παρίσταται και εκπροσωπειται στο παρόν, τέλεια και αποκλειστική κυρία, νομέα και κάτοχο τους,η οποία θα μπορεί από σήμερα και στο εξής να τις διακατέχει, νεμεται και διαθέτει, όπως εκείνη θέλει, με το βάρος της ισοβίου οικήσεως υπέρ του παρεχοντος" τάδε" και της οικογένειας του και εφ'όρου ζωής τους, υπό τον κατωτέρω όρο. Την παροχή περιουσίας την κάνει για να συνυπολογισθει στην κληρονομική μερίδα της αφ' ετέρου συμβαλλόμενης θυγατέρας του και παραιτείται από κάθε δικαίωμα του για προσβολή, διάρρηξη ή ακύρωση ή ανάκληση της παροχής αυτής και του συμβολαίου μου αυτού. Εγώ λοιπόν εδώ τι δικαιώματα έχω? Μπορώ να το μισθώσω ή να το πουλήσω? Εκείνος που μου το παραχώρησε τι δικαιώματα έχει? Δεν πλήρωνε τις οφειλές του και εισέπρατε ενοίκια και εγώ έμεινα με χρέη. Είναι κρίμα να κατέχω κάτι το οποίο χρεώνομαι ώστε κάποιος άλλος να εποφελειται. Θα ήθελα τις γνώσεις και τις γνώμες σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.
tigergreg Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Οπωσδηποτε στον δικηγορο. Προικοσυμφωνο μοιαζει...
GREGORYMO Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, Bettybettoula είπε Χαίρετε καλησπέρα σε όλους. Πρώτη μου φορά εδώ. Έχω στο όνομα μου ένα διαμέρισμα. Έχω στην κατοχή μου τα συμβόλαια τα οποία αναγράφουν μεταξύ άλλων τα εξής: αποξενωνεται από κάθε γενικά τίτλο και δικαίωμα της κυριότητας, νομής και κατοχής επί των ανωτέρω αναφερομένων και περιγραφομένων οριζόντων ιδιοκτησιών, με το ποσοστό τους στο οικόπεδο και στα άλλα κοινόκτητα και κοινόχρηστα μέρη, πράγματα και εγκαταστάσεις της όλης πολυκατοικίας και αναγνωρίζει και αποκαθιστά την αφ'ετέρου συμβαλλόμενη θυγατέρα του "τάδε", όπως παρίσταται και εκπροσωπειται στο παρόν, τέλεια και αποκλειστική κυρία, νομέα και κάτοχο τους,η οποία θα μπορεί από σήμερα και στο εξής να τις διακατέχει, νεμεται και διαθέτει, όπως εκείνη θέλει, με το βάρος της ισοβίου οικήσεως υπέρ του παρεχοντος" τάδε" και της οικογένειας του και εφ'όρου ζωής τους, υπό τον κατωτέρω όρο. Την παροχή περιουσίας την κάνει για να συνυπολογισθει στην κληρονομική μερίδα της αφ' ετέρου συμβαλλόμενης θυγατέρας του και παραιτείται από κάθε δικαίωμα του για προσβολή, διάρρηξη ή ακύρωση ή ανάκληση της παροχής αυτής και του συμβολαίου μου αυτού. Εγώ λοιπόν εδώ τι δικαιώματα έχω? Μπορώ να το μισθώσω ή να το πουλήσω? Εκείνος που μου το παραχώρησε τι δικαιώματα έχει? Δεν πλήρωνε τις οφειλές του και εισέπρατε ενοίκια και εγώ έμεινα με χρέη. Είναι κρίμα να κατέχω κάτι το οποίο χρεώνομαι ώστε κάποιος άλλος να εποφελειται. Θα ήθελα τις γνώσεις και τις γνώμες σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας. Πέρα από τα γραπτά, δεν ξέρεις περί τίνος πρόκειται?
Joshua21 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, Bettybettoula είπε Χαίρετε καλησπέρα σε όλους. Πρώτη μου φορά εδώ. Έχω στο όνομα μου ένα διαμέρισμα. Έχω στην κατοχή μου τα συμβόλαια τα οποία αναγράφουν μεταξύ άλλων τα εξής: αποξενωνεται από κάθε γενικά τίτλο και δικαίωμα της κυριότητας, νομής και κατοχής επί των ανωτέρω αναφερομένων και περιγραφομένων οριζόντων ιδιοκτησιών, με το ποσοστό τους στο οικόπεδο και στα άλλα κοινόκτητα και κοινόχρηστα μέρη, πράγματα και εγκαταστάσεις της όλης πολυκατοικίας και αναγνωρίζει και αποκαθιστά την αφ'ετέρου συμβαλλόμενη θυγατέρα του "τάδε", όπως παρίσταται και εκπροσωπειται στο παρόν, τέλεια και αποκλειστική κυρία, νομέα και κάτοχο τους,η οποία θα μπορεί από σήμερα και στο εξής να τις διακατέχει, νεμεται και διαθέτει, όπως εκείνη θέλει, με το βάρος της ισοβίου οικήσεως υπέρ του παρεχοντος" τάδε" και της οικογένειας του και εφ'όρου ζωής τους, υπό τον κατωτέρω όρο. Την παροχή περιουσίας την κάνει για να συνυπολογισθει στην κληρονομική μερίδα της αφ' ετέρου συμβαλλόμενης θυγατέρας του και παραιτείται από κάθε δικαίωμα του για προσβολή, διάρρηξη ή ακύρωση ή ανάκληση της παροχής αυτής και του συμβολαίου μου αυτού. Εγώ λοιπόν εδώ τι δικαιώματα έχω? Μπορώ να το μισθώσω ή να το πουλήσω? Εκείνος που μου το παραχώρησε τι δικαιώματα έχει? Δεν πλήρωνε τις οφειλές του και εισέπρατε ενοίκια και εγώ έμεινα με χρέη. Είναι κρίμα να κατέχω κάτι το οποίο χρεώνομαι ώστε κάποιος άλλος να εποφελειται. Θα ήθελα τις γνώσεις και τις γνώμες σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας. Για να μπορέσει να σου απαντήσει κάποιος στις ερωτήσεις σου θα πρέπει πρώτα να διαβάσει ολόκληρο το συμβόλαιο, με το απόσπασμα που μας δείχνεις δεν βγαίνει κανένα συμπέρασμα. 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 2 hours ago, Joshua21 said: Για να μπορέσει να σου απαντήσει κάποιος στις ερωτήσεις σου θα πρέπει πρώτα να διαβάσει ολόκληρο το συμβόλαιο, με το απόσπασμα που μας δείχνεις δεν βγαίνει κανένα συμπέρασμα. Ακριβώς αυτό! Τι συμβόλαιο είναι; Τι λέει; Ποια είναι τα συμβαλλόμενα μέρη; 10 hours ago, Bettybettoula said: Χαίρετε καλησπέρα σε όλους. Πρώτη μου φορά εδώ. Έχω στο όνομα μου ένα διαμέρισμα. Έχω στην κατοχή μου τα συμβόλαια τα οποία αναγράφουν μεταξύ άλλων τα εξής: αποξενωνεται από κάθε γενικά τίτλο και δικαίωμα της κυριότητας, νομής και κατοχής επί των ανωτέρω αναφερομένων και περιγραφομένων οριζόντων ιδιοκτησιών, με το ποσοστό τους στο οικόπεδο και στα άλλα κοινόκτητα και κοινόχρηστα μέρη, πράγματα και εγκαταστάσεις της όλης πολυκατοικίας και αναγνωρίζει και αποκαθιστά την αφ'ετέρου συμβαλλόμενη θυγατέρα του "τάδε", όπως παρίσταται και εκπροσωπειται στο παρόν, τέλεια και αποκλειστική κυρία, νομέα και κάτοχο τους,η οποία θα μπορεί από σήμερα και στο εξής να τις διακατέχει, νεμεται και διαθέτει, όπως εκείνη θέλει, με το βάρος της ισοβίου οικήσεως υπέρ του παρεχοντος" τάδε" και της οικογένειας του και εφ'όρου ζωής τους, υπό τον κατωτέρω όρο. Την παροχή περιουσίας την κάνει για να συνυπολογισθει στην κληρονομική μερίδα της αφ' ετέρου συμβαλλόμενης θυγατέρας του και παραιτείται από κάθε δικαίωμα του για προσβολή, διάρρηξη ή ακύρωση ή ανάκληση της παροχής αυτής και του συμβολαίου μου αυτού. Εγώ λοιπόν εδώ τι δικαιώματα έχω? Μπορώ να το μισθώσω ή να το πουλήσω? Εκείνος που μου το παραχώρησε τι δικαιώματα έχει? Δεν πλήρωνε τις οφειλές του και εισέπρατε ενοίκια και εγώ έμεινα με χρέη. Είναι κρίμα να κατέχω κάτι το οποίο χρεώνομαι ώστε κάποιος άλλος να εποφελειται. Θα ήθελα τις γνώσεις και τις γνώμες σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας. Δυστυχώς ή ευτυχώς, νομικές και ιατρικές συμβουλές μην παίρνετε από το internet. Στο κάτω-κάτω, δεν ξέρετε ποιός είναι αυτός που σας γράφει και τι γνώσεις έχει. Αλλιώς θα'μασταν όλοι Harvey Dent Specter ή Dr House από τις τηλεοπτικές σειρές... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα