marymary1 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, πρεπει να κανω μαγνητικη στη μεση σε δημοσιο νοσοκομειο. Ο ορθοπεδικος με καθοδηγησε να την κανω στο τμημα του Αγιου Σαββα στην Αλεξανδρας μα δυστυχως εκει μου ειπαν να ξαναπροσπαθησω για ραντεβου το Δεκεμβρη, ωστε να κλεισω απο Ιανουαριο. Μηπως γνωριζετε καποιο αλλο νοσοκομειο που μπορω να παω; Ευχαριστω UPDATE Βρηκα ραντεβου στο Αρεταιειο για την αμεσως επομενη μερα. Το προσωπικο ηταν καταπληκτικο, με βοηθησαν πολυ και γενικα υπηρχε παρα πολυ καλο κλιμα. Οι απαντησεις βγαινουν σε 7 εργασιμες. Σας ευχαριστω ολους για τις προτασεις! Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2022 από marymary1 1
NikosKallithea Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, marymary1 είπε Καλησπερα, πρεπει να κανω μαγνητικη στη μεση σε δημοσιο νοσοκομειο. Ο ορθοπεδικος με καθοδηγησε να την κανω στο τμημα του Αγιου Σαββα στην Αλεξανδρας μα δυστυχως εκει μου ειπαν να ξαναπροσπαθησω για ραντεβου το Δεκεμβρη, ωστε να κλεισω απο Ιανουαριο. Μηπως γνωριζετε καποιο αλλο νοσοκομειο που μπορω να παω; Ευχαριστω Αν περιμένεις να κανεις μαγνητική στο δημόσιο σώθηκες
marymary1 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αν περιμένεις να κανεις μαγνητική στο δημόσιο σώθηκες ναι, θα περιμενω. δεν εχω ασφαλεια και σε ιδιωτικο κοστιζει 410 ευρω. ευχαριστω για την απαντηση
Fir3fly Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Στο Αρεταίειο που έκανα εγώ , βρήκα ραντεβού σε 5 μέρες για μαγνητική, τόσο που νόμιζα στην αρχή πως έλεγε για τον επόμενο μήνα 😂
marymary1 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, Fir3fly είπε Στο Αρεταίειο που έκανα εγώ , βρήκα ραντεβού σε 5 μέρες για μαγνητική, τόσο που νόμιζα στην αρχή πως έλεγε για τον επόμενο μήνα 😂 Θα τους καλεσω το πρωι, ευχαριστω παρα πολυ! 1
Basilhs23___ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς η διάρκεια της εξέτασης είναι τέτοια που άνετα σε δημόσιο νοσοκομείο πας από 2 μέχρι παραπάνω μηνες αναμονή. Και σε ιδιωτικό έχει τύχει να με βάλουν σε 1 μήνα αναμονή, τα ιδιωτικά είναι τόσο πολλά βέβαια που εδώ Αθήνα θα βρεις σίγουρα. Επίσης, σε κέντρα με πολύ κόσμο αργούν και τα αποτελέσματα. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2022 από Basilhs23___
CONAN_ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 58 λεπτά πριν, marymary1 είπε Καλησπερα, πρεπει να κανω μαγνητικη στη μεση σε δημοσιο νοσοκομειο. Ο ορθοπεδικος με καθοδηγησε να την κανω στο τμημα του Αγιου Σαββα στην Αλεξανδρας μα δυστυχως εκει μου ειπαν να ξαναπροσπαθησω για ραντεβου το Δεκεμβρη, ωστε να κλεισω απο Ιανουαριο. Μηπως γνωριζετε καποιο αλλο νοσοκομειο που μπορω να παω; Ευχαριστω Τσέκαρε και στον Ερυθρό . εμενα μου ειχαν πει λιγότερο απο μήνα αναμονή
marymary1 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Δυστυχώς η διάρκεια της εξέτασης είναι τέτοια που άνετα σε δημόσιο νοσοκομείο πας από 2 μέχρι παραπάνω μηνες αναμονή. Και σε ιδιωτικό έχει τύχει να με βάλουν σε 1 μήνα αναμονή, τα ιδιωτικά είναι τόσο πολλά βέβαια που εδώ Αθήνα θα βρεις σίγουρα. Επίσης, σε κέντρα με πολύ κόσμο αργούν και τα αποτελέσματα. θα κανω οτι μπορω, ευχαριστω 2 ώρες πριν, CONAN_ είπε Τσέκαρε και στον Ερυθρό . εμενα μου ειχαν πει λιγότερο απο μήνα αναμονή ωραια, ευχαριστω πολυ!
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Σε πολλά ιδιωτικά κέντρα κοστίζει περίπου 150€ οπότε αν θες ψάξτο καλύτερα 1
Conan2046 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Ενδεικτικά: https://www.doctoranytime.gr/diagnostikes-eksetaseis/magnitikes/magnitiki-tomografia-omss 1
The_Judas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παρε τηλέφωνο σε ολα τα νοσοκομεία με σειρά να δεις ποιο είναι το πιο πρόσφατο διαθέσιμο. Στα ιδιωτικα αν πληρώσεις ολο το ποσό βρίσκεις άμεσα ... αν έχεις παραπεμπτικο εοπυυ σου λενε σε 1 μηνα Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2022 από The_Judas 1
vamvakoolas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 16 ώρες πριν, The_Judas είπε Παρε τηλέφωνο σε ολα τα νοσοκομεία με σειρά να δεις ποιο είναι το πιο πρόσφατο διαθέσιμο. Στα ιδιωτικα αν πληρώσεις ολο το ποσό βρίσκεις άμεσα ... αν έχεις παραπεμπτικο εοπυυ σου λενε σε 1 μηνα πολυ σωστα. Ειχε και το σισμανογλειο αλλα αφου ειχε γινει covid δε ξερω τι απεγινε. Εχετε υποψη οτι ειδικα στην Ελλαδα χαλανε συχνα ή ειναι εκτος επειδη λειπει εξαρτημα/συντηρηση οποτε.... Αν βαλουμε μεσα και τις βαρδιες/ελλειψη προσωπικου...τρεχα γυρευε Επισης ειναι ορθο οτι αν πας σε ιδιωτικο και πληρωσεις (χωρις παραπεμπτικα) θα εχεις ψιλοαμεσα ραντεβου 1
marymary1 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 22/11/2022 στις 2:29 ΜΜ, Fir3fly είπε Στο Αρεταίειο που έκανα εγώ , βρήκα ραντεβού σε 5 μέρες για μαγνητική, τόσο που νόμιζα στην αρχή πως έλεγε για τον επόμενο μήνα 😂 Τους καλεσα για να κλεισω ραντεβου και εκανα την μαγνητικη την αμεσως επομενη μερα. Οι κοπελες εκει ηταν καταπληκτικες, με βοηθησαν παρα πολυ. Σε ευχαριστω πολυ και παλι, να εισαι καλα! Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2022 από marymary1 6
Fir3fly Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, marymary1 είπε Τους καλεσα για να κλεισω ραντεβου και εκανα την μαγνητικη την αμεσως επομενη μερα. Οι κοπελες εκει ηταν καταπληκτικες, με βοηθησαν παρα πολυ. Σε ευχαριστω πολυ και παλι, να εισαι καλα! Μπράβο, τα καλά να λέγονται, εύχομαι και καλά αποτελέσματα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα