Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σπερα θα ηθελα να μαθω εαν κανεις ξεπερασε το προβλημα με τους μυκητες στα νυχια των ποδιων  π εχει περασει ο ιδιος  ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ........και εαν δεν επιτρεπεται να γραφονται στο γενικο ας μου απαντηθει στο PM αλλα γιατι εχω παει σε ποσους γιατρους εχω παρει χαπια/κρεμες εχω βγαλει και νυχι αλλα δυστηχως δεν εχει υπαρξει λυση και εχει καταντησει κουραστικη ολη η φαση ειτε απο οικονομικο κοματι ειτε γενικα   και δεν εχει λυθει το θεμα  μεχρι τωρα δεν ξερω εαν πηγαινω στους λαθους γιατρους....Τελος παντων εαν καποιος ειχε το θεμα μπορει να μ πει πως το απαλαχτηκε απο τους μυκητες

Δεν ξερω αμα παιζει ρολο αλλα μ ειχαν πει το παθα απο αθληση βεβαια μ το αναλυσαν πιο συγκεκριμενα .....

Φχαριστω

Δημοσ.

Επειδή είχα ταλαιπωρηθεί 2 χρόνια με ολα αυτά που αναφέρεις, η λύση ήταν να βγει το νύχι. Όταν αφαιρεθεί θέλει πολύ προσοχή καθώς μεγαλώνει το νέο νύχι να μην υπάρχει ποτε η παραμικρή υγρασία μέσα στην κοιλότητα του νυχιού. 
Αν σε βοηθάει προσωπικά έπαιρνα το πιστολάκι για τα μαλλιά μετά από κάθε μπάνιο και το στέγνωνα προσεκτικά.

Τη δεύτερη φορά που βγήκε το νύχι ήταν και η τυχερή μου, όποτε ξένοιασα από αυτό τον μπελά. (Την πρώτη φορά υποτροπίασε και έπρεπε ξανά να αφαιρεθεί).

Καμία κρέμα δεν σώζει το νύχι, άπαξ και αναπτυχθεί ο μύκητας εσωτερικά, απλώς το ξεχνάς το νυχι.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...