dim_plo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Spoiler Κάθε εβδομάδα εως τα Χριστούγεννα, λαμβάνετε δώρα έκπληξη. Ενεργοποίηση ή αποστολή σε φίλο σας μέσω της εφαρμογής What's up/ COSMOTE. Δωρα 1ης εβδομάδας: > Data (15GB για 7 ημέρες) Spoiler Για να ενεργοποιηθεί το δώρο θα πρέπει να έχει γίνει τουλάχιστον μια ανανέωση χρηματικού υπολοίπου από 01/11/2022 και μετά. > Κουπόνι BOX (20% έκπτωση, XMAS20) Spoiler • Το κουπόνι ισχύει μόνο για παραγγελίες παράδοσης/delivery φαγητού και καφέ από 28/11/2022 έως και 4/12/2022. • Μέγιστη αξία επιστροφής ποσού 6€. • Ισχύει για παραγγελίες με τρόπο πληρωμής χρεωστική/πιστωτική κάρτα. > What's Up Experiences Spoiler Συμμετοχή σε κλήρωση για 3ημέρο ταξίδι για 2 άτομα στα Ζαγοροχώρια & τα Γιάννενα. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2022 από dim_plo 1 10
tiniakos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Για cosmote συμβόλαια έχουμε κάτι ανάλογο;
Errik Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Και σε εταιρική σύνδεση έπαιξε, πάνω που τα χρειαζόμουν! Ευχαριστώ!
runner69 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αντίστοιχα και σε Frog. @dim_plo άλλαξε τον τίτλο απο what's up σε cosmote κινητά (για την ωρα) . Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2022 από runner69
S1ou Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Να δω πως θα ξανα-βρούμε τις τιμές που είχαν δώσει κάποτε για το Gigamax Unlimited πρόγραμμα. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2022 από S1ou
Eddy_Gordo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, dim_plo είπε Απόκρυψη περιεχομένων Κάθε εβδομάδα εως τα Χριστούγεννα, λαμβάνετε δώρα έκπληξη. Ενεργοποίηση ή αποστολή σε φίλο σας μέσω της εφαρμογής What's up/ COSMOTE. Δωρα 1ης εβδομάδας: > Data (15GB για 7 ημέρες) Απόκρυψη περιεχομένων Για να ενεργοποιηθεί το δώρο θα πρέπει να έχει γίνει τουλάχιστον μια ανανέωση χρηματικού υπολοίπου από 01/11/2022 και μετά. > Κουπόνι BOX (20% έκπτωση, XMAS20) Απόκρυψη περιεχομένων • Το κουπόνι ισχύει μόνο για παραγγελίες παράδοσης/delivery φαγητού και καφέ από 28/11/2022 έως και 4/12/2022. • Μέγιστη αξία επιστροφής ποσού 6€. • Ισχύει για παραγγελίες με τρόπο πληρωμής χρεωστική/πιστωτική κάρτα. > What's Up Experiences Απόκρυψη περιεχομένων Συμμετοχή σε κλήρωση για 3ημέρο ταξίδι για 2 άτομα στα Ζαγοροχώρια & τα Γιάννενα. Διαλέγουμε ένα από τα τρία ή μπορουμε να τα έχουμε όλα;
DakRoche Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, dim_plo είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Κάθε εβδομάδα εως τα Χριστούγεννα, λαμβάνετε δώρα έκπληξη. Ενεργοποίηση ή αποστολή σε φίλο σας μέσω της εφαρμογής What's up/ COSMOTE. Δωρα 1ης εβδομάδας: > Data (15GB για 7 ημέρες) Απόκρυψη περιεχομένων Για να ενεργοποιηθεί το δώρο θα πρέπει να έχει γίνει τουλάχιστον μια ανανέωση χρηματικού υπολοίπου από 01/11/2022 και μετά. > Κουπόνι BOX (20% έκπτωση, XMAS20) Απόκρυψη περιεχομένων • Το κουπόνι ισχύει μόνο για παραγγελίες παράδοσης/delivery φαγητού και καφέ από 28/11/2022 έως και 4/12/2022. • Μέγιστη αξία επιστροφής ποσού 6€. • Ισχύει για παραγγελίες με τρόπο πληρωμής χρεωστική/πιστωτική κάρτα. > What's Up Experiences Απόκρυψη περιεχομένων Συμμετοχή σε κλήρωση για 3ημέρο ταξίδι για 2 άτομα στα Ζαγοροχώρια & τα Γιάννενα. Εγώ πάλι που έχω κάνει ανανέωση 11/11/22 δε μου τα βγάζει κάπου 🤷♀️
andreasgt21 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, Eddy_Gordo είπε Διαλέγουμε ένα από τα τρία ή μπορουμε να τα έχουμε όλα; Μπορείς όλα ή να τα στείλεις δώρο σε κάποιον. 1
panosno1com Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, DakRoche είπε Εγώ πάλι που έχω κάνει ανανέωση 11/11/22 δε μου τα βγάζει κάπου 🤷♀️ κανε ενημερωση της εφαρμογης 1
cabdik Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 εγω δεν καταλαβαινω........, αυτη την π@παρια με τους ποντους-μπονους στο ΒΟΧ, γιατι την εχουν ελευθερη σε ολη την επικρατεια, οταν σε μεγαλο μερος της επαρχιας δεν υπαρχει συμβεβλημενο καταστημα..........???????
bonorov Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, cabdik είπε εγω δεν καταλαβαινω........, αυτη την π@παρια με τους ποντους-μπονους στο ΒΟΧ, γιατι την εχουν ελευθερη σε ολη την επικρατεια, οταν σε μεγαλο μερος της επαρχιας δεν υπαρχει συμβεβλημενο καταστημα..........??????? Η επαρχία δεν έχει δουλειές να δουλέψει ο κόσμος,τα συμβεβλημενα καταστήματα στο box μας πειραξαν;;😂 Στα σοβαρά τώρα μπορεί υποθετικα κάποιος από επαρχία να επισκεφτεί την Αθήνα και να χρησιμοποιήσει τους μαζεμενους ποντους.Δεν είναι κακο που τους δίνει σε όλους.
cabdik Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, bonorov είπε Η επαρχία δεν έχει δουλειές να δουλέψει ο κόσμος,τα συμβεβλημενα καταστήματα στο box μας πειραξαν;;😂 Στα σοβαρά τώρα μπορεί υποθετικα κάποιος από επαρχία να επισκεφτεί την Αθήνα και να χρησιμοποιήσει τους μαζεμενους ποντους.Δεν είναι κακο που τους δίνει σε όλους. η αθηνα εχει περισσοτερες και καλυτερες (προφανως) δουλειες (να 'ναι καλα τα 1000δες καφε-μπαρ.......κλπ...), στην επαρχια ψαχνουν για εργατες....!!! στα σοβαρα τωρα, οι ποντοι ισχυουν για παντα? δλδ αν εγω, που δεν ανεβαινω ευκολα αθηνα, ερθω μετα απο ενα χρονο, θα ισχυουν? και πιο σοβαρα ακομα, οοοταν θα ανεβω αθηνα, το πρωτο που θα σκεφτομαι, θα ειναι που θα χαλασω τους ποντους μου στο ΒΟΧ..........????
bonorov Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, cabdik είπε η αθηνα εχει περισσοτερες και καλυτερες (προφανως) δουλειες (να 'ναι καλα τα 1000δες καφε-μπαρ.......κλπ...), στην επαρχια ψαχνουν για εργατες....!!! στα σοβαρα τωρα, οι ποντοι ισχυουν για παντα? δλδ αν εγω, που δεν ανεβαινω ευκολα αθηνα, ερθω μετα απο ενα χρονο, θα ισχυουν? και πιο σοβαρα ακομα, οοοταν θα ανεβω αθηνα, το πρωτο που θα σκεφτομαι, θα ειναι που θα χαλασω τους ποντους μου στο ΒΟΧ..........???? Αγνόησε τους τότε φίλε μου. 1
sotiris123 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 εγώ από επαρχία μια χαρά χρησιμοποιώ τους πόντους σε παραγγελίες. και με βολεύει και πολύ να τους χαλάω για GB ειδικά τώρα που δίνει 2GB για 7 ημέρες και αν το ξαναπάρεις μέσα στις 7 μέρες μεταφέρονται όλα για άλλες 7 ημέρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα