Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

290182397_Screenshot_20221128-113518_WhatsUp.jpg.db5c9cda3e2d4b1fd172430a52c39c03.jpg

Κάθε εβδομάδα εως τα Χριστούγεννα, λαμβάνετε δώρα έκπληξη.

Ενεργοποίηση ή αποστολή σε φίλο σας μέσω της εφαρμογής What's up/ COSMOTE.

Δωρα 1ης εβδομάδας:

> Data (15GB για 7 ημέρες)

Spoiler

Για να ενεργοποιηθεί το δώρο θα πρέπει να έχει γίνει τουλάχιστον μια ανανέωση χρηματικού υπολοίπου από 01/11/2022 και μετά.

> Κουπόνι BOX (20% έκπτωση, XMAS20)

Spoiler

• Το κουπόνι ισχύει μόνο για παραγγελίες παράδοσης/delivery φαγητού και καφέ από 28/11/2022 έως και 4/12/2022.
• Μέγιστη αξία επιστροφής ποσού 6€.
• Ισχύει για παραγγελίες με τρόπο πληρωμής χρεωστική/πιστωτική κάρτα.

> What's Up Experiences

Spoiler

Συμμετοχή σε κλήρωση για 3ημέρο ταξίδι για 2 άτομα στα Ζαγοροχώρια & τα Γιάννενα.

Επεξ/σία από dim_plo
  • Like 1
  • Thanks 10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντίστοιχα και σε Frog.

@dim_plo άλλαξε τον τίτλο απο what's up σε cosmote κινητά (για την ωρα) .

Επεξ/σία από runner69
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να δω πως θα ξανα-βρούμε τις τιμές που είχαν δώσει κάποτε για το Gigamax Unlimited πρόγραμμα.

Επεξ/σία από S1ou
Δημοσ.
6 ώρες πριν, dim_plo είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

290182397_Screenshot_20221128-113518_WhatsUp.jpg.db5c9cda3e2d4b1fd172430a52c39c03.jpg

Δωρα 1ης εβδομάδας:

Απόκρυψη περιεχομένων

Για να ενεργοποιηθεί το δώρο θα πρέπει να έχει γίνει τουλάχιστον μια ανανέωση χρηματικού υπολοίπου από 01/11/2022 και μετά.

Απόκρυψη περιεχομένων

• Το κουπόνι ισχύει μόνο για παραγγελίες παράδοσης/delivery φαγητού και καφέ από 28/11/2022 έως και 4/12/2022.

> What's Up Experiences

Απόκρυψη περιεχομένων

Συμμετοχή σε κλήρωση για 3ημέρο ταξίδι για 2 άτομα στα Ζαγοροχώρια & τα Γιάννενα.

Διαλέγουμε ένα από τα τρία ή μπορουμε να τα έχουμε όλα; 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, dim_plo είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Δωρα 1ης εβδομάδας:

Απόκρυψη περιεχομένων

Απόκρυψη περιεχομένων

> What's Up Experiences

Απόκρυψη περιεχομένων

Εγώ πάλι που έχω κάνει ανανέωση 11/11/22 δε μου τα βγάζει κάπου 🤷‍♀️

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Eddy_Gordo είπε

Διαλέγουμε ένα από τα τρία ή μπορουμε να τα έχουμε όλα; 

Μπορείς όλα ή να τα στείλεις δώρο σε κάποιον.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DakRoche είπε

Εγώ πάλι που έχω κάνει ανανέωση 11/11/22 δε μου τα βγάζει κάπου 🤷‍♀️

κανε ενημερωση της εφαρμογης

• Like 1
Δημοσ.

εγω δεν καταλαβαινω........, αυτη την π@παρια με τους ποντους-μπονους στο ΒΟΧ, γιατι την εχουν ελευθερη σε ολη την επικρατεια, οταν σε μεγαλο μερος της επαρχιας δεν υπαρχει συμβεβλημενο καταστημα..........??????? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cabdik είπε

εγω δεν καταλαβαινω........, αυτη την π@παρια με τους ποντους-μπονους στο ΒΟΧ, γιατι την εχουν ελευθερη σε ολη την επικρατεια, οταν σε μεγαλο μερος της επαρχιας δεν υπαρχει συμβεβλημενο καταστημα..........??????? 

Η επαρχία δεν έχει δουλειές να δουλέψει ο κόσμος,τα συμβεβλημενα καταστήματα στο  box μας πειραξαν;;😂

Στα σοβαρά τώρα μπορεί υποθετικα κάποιος από επαρχία να επισκεφτεί την Αθήνα και να χρησιμοποιήσει τους μαζεμενους ποντους.Δεν είναι κακο που τους δίνει σε όλους. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bonorov είπε

Η επαρχία δεν έχει δουλειές να δουλέψει ο κόσμος,τα συμβεβλημενα καταστήματα στο  box μας πειραξαν;;😂

Στα σοβαρά τώρα μπορεί υποθετικα κάποιος από επαρχία να επισκεφτεί την Αθήνα και να χρησιμοποιήσει τους μαζεμενους ποντους.Δεν είναι κακο που τους δίνει σε όλους. 

η αθηνα εχει περισσοτερες και καλυτερες (προφανως) δουλειες (να 'ναι καλα τα 1000δες καφε-μπαρ.......κλπ...),  στην επαρχια ψαχνουν για εργατες....!!! 

στα σοβαρα τωρα, οι ποντοι ισχυουν για παντα?  δλδ αν εγω, που δεν ανεβαινω ευκολα αθηνα, ερθω μετα  απο ενα χρονο, θα ισχυουν?

και πιο σοβαρα ακομα, οοοταν θα ανεβω αθηνα, το πρωτο που θα σκεφτομαι, θα ειναι που θα χαλασω τους ποντους μου στο ΒΟΧ..........???? 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, cabdik είπε

η αθηνα εχει περισσοτερες και καλυτερες (προφανως) δουλειες (να 'ναι καλα τα 1000δες καφε-μπαρ.......κλπ...),  στην επαρχια ψαχνουν για εργατες....!!! 

στα σοβαρα τωρα, οι ποντοι ισχυουν για παντα?  δλδ αν εγω, που δεν ανεβαινω ευκολα αθηνα, ερθω μετα  απο ενα χρονο, θα ισχυουν?

και πιο σοβαρα ακομα, οοοταν θα ανεβω αθηνα, το πρωτο που θα σκεφτομαι, θα ειναι που θα χαλασω τους ποντους μου στο ΒΟΧ..........???? 

Αγνόησε τους τότε φίλε μου. 

• Like 1
Δημοσ.

εγώ από επαρχία μια χαρά χρησιμοποιώ τους πόντους σε παραγγελίες. και με βολεύει και πολύ να τους χαλάω για GB ειδικά τώρα που δίνει 2GB για 7 ημέρες και αν το ξαναπάρεις μέσα στις 7 μέρες μεταφέρονται όλα για άλλες 7 ημέρες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...