StamTheMan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, aromeo είπε Τι πήγαν 10€ και τι σχέση έχει με το θέμα; Μάλλον κάπου τα έχεις μπερδέψει, ο άνθρωπος μιλάει για αποστολή από eshop (με κωδικό στην courier) και όχι σαν ιδιώτης. Δεν εγραφε οτι μιλαει για eshop στο αρχικο post,οποτε τιποτα δε μπερδεψα. Μετα απαντησα σε εσενα,δε διαβασα τα αλλα. Οι ταχυμεταφορες ειχαν παει την απλη αποστολη θυριδα θυριδα,στα 10 ευρω, αρχες ιουλιου νομιζω. Παμε παρακατω. Νορμαλ ειναι 4 ευρω για αποστολη απο καταστημα,χαλαρωστε. 9 ώρες πριν, aromeo είπε Γενικά αυτό με τις συμφωνίες του κάθε καταστήματος με την x courier ισχύει αλλά δεν έχει να κάνει με τον όγκο των παραγγελιών. Αν ξέρεις να μιλήσεις μπορείς να πάρεις τιμές χώμα με 10 αποστολές τον μήνα. Μια χαρα εχει να κανει. Και ακομα και αν παρεις οπως λες καλη τιμη,δε θα την κρατησεις εφοσον δεν κανεις αποστολες. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2022 από StamTheMan
rus Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 29/11/2022 στις 2:31 ΜΜ, Dennis077 είπε Γειά σας θέλω να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι η χρέωση 4,10€ για αποστολή ενός αντικειμένου κάτω των 2 κιλών με courier εκτός Αθήνας είναι λογική; Ευχαριστώ Πεσαν τοσο πολυ οι τιμες των κουριερ? πορτα-πορτα 2 κιλα εκτος Αθηνας στα 4,1ε ειναι τσαμπα. 3,5ε χρεωνουν τα ελτα για απλο δεμα θυριδα-θυριδα. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2022 από rus
aromeo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 15 ώρες πριν, StamTheMan είπε Δεν εγραφε οτι μιλαει για eshop στο αρχικο post,οποτε τιποτα δε μπερδεψα. Μετα απαντησα σε εσενα,δε διαβασα τα αλλα. Αν διάβαζες ένα post κάτω από το δικό μου που απάντησες δεν θα είχες μπερδευτεί. Γενικά καλό είναι να διαβάζουμε όλη τη σελίδα πριν απαντήσουμε, δεν υπάρχει λόγος βιασύνης. 15 ώρες πριν, StamTheMan είπε Οι ταχυμεταφορες ειχαν παει την απλη αποστολη θυριδα θυριδα,στα 10 ευρω, αρχες ιουλιου νομιζω. Παμε παρακατω. Δεν μας απασχολεί στο θέμα εδώ η αποστολή ιδιώτη, μιλάμε για αγορά από ηλεκτρονικό κατάστημα οπότε ναι πάμε παρακάτω. 15 ώρες πριν, StamTheMan είπε Νορμαλ ειναι 4 ευρω για αποστολη απο καταστημα,χαλαρωστε. Χαλαροί είμαστε, κουβέντα κάνουμε. Εμένα μου φαίνονται πολλά, σε εσένα normal, υπάρχουν μαγαζιά για όλες τις τσέπες άρα όλοι είμαστε ευχαριστημένοι. 15 ώρες πριν, StamTheMan είπε Μια χαρα εχει να κανει. Και ακομα και αν παρεις οπως λες καλη τιμη,δε θα την κρατησεις εφοσον δεν κανεις αποστολες. Έχεις ενεργό κωδικό σε Courier και σου άλλαξαν τιμές; Γιατί έχω σχεδόν σε όλες και η τιμή μου είναι σταθερή εδώ και αρκετά χρόνια ανεξάρτητα με το πόσες αποστολές έχω. Ενδεικτικά στη Speedex στέλνω μόνο αν μου το ζητήσει πελάτης οπότε έχουν υπάρξει μήνες που δεν έχω στείλει καθόλου. 9 ώρες πριν, rus είπε Πεσαν τοσο πολυ οι τιμες των κουριερ? πορτα-πορτα 2 κιλα εκτος Αθηνας στα 4,1ε ειναι τσαμπα. 3,5ε χρεωνουν τα ελτα για απλο δεμα θυριδα-θυριδα. Επειδή και εσύ μπερδεύτηκες σύμφωνα με το reaction σου στο post μου, μιλάμε για αποστολή απο eshop σε πελάτη και όχι από ιδιώτη σε ιδιώτη. Οι χρέωσεις δεν έχουν καμία σχέση ανάμεσα στις 2 περιπτώσεις.
Joshua21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, aromeo είπε Έχεις ενεργό κωδικό σε Courier και σου άλλαξαν τιμές; Γιατί έχω σχεδόν σε όλες και η τιμή μου είναι σταθερή εδώ και αρκετά χρόνια ανεξάρτητα με το πόσες αποστολές έχω. Ενδεικτικά στη Speedex στέλνω μόνο αν μου το ζητήσει πελάτης οπότε έχουν υπάρξει μήνες που δεν έχω στείλει καθόλου. Εμένα προσωπικά πριν κάποια χρόνια μου έκλεισε τελείως τον κωδικό η ACS όταν είδαν ότι τον προηγούμενο μήνα είχα κάνει μόλις 5 αποστολές. Και δεν είχα και καμιά special τιμή, 5€ με χρέωναν με το ΦΠΑ χωρίς αντικαταβολή. Πάντως τότε στη συγκεκριμένη κούριερ και σε άλλη μία (interattica) τη συμφωνία την έκανες με το υποκατάστημα και όχι με τα κεντρικά, το υποκατάστημα αποφάσιζε αν θα συνεχίσει τη συνεργασία μαζί σου και με ποιες τιμές, δεν ξέρω αν ίσχυαν για όλες αυτά και τι ακριβώς ισχύει σήμερα.
aromeo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Εμένα προσωπικά πριν κάποια χρόνια μου έκλεισε τελείως τον κωδικό η ACS όταν είδαν ότι τον προηγούμενο μήνα είχα κάνει μόλις 5 αποστολές. Και δεν είχα και καμιά special τιμή, 5€ με χρέωναν με το ΦΠΑ χωρίς αντικαταβολή. Πάντως τότε στη συγκεκριμένη κούριερ και σε άλλη μία (interattica) τη συμφωνία την έκανες με το υποκατάστημα και όχι με τα κεντρικά, το υποκατάστημα αποφάσιζε αν θα συνεχίσει τη συνεργασία μαζί σου και με ποιες τιμές, δεν ξέρω αν ίσχυαν για όλες αυτά και τι ακριβώς ισχύει σήμερα. Έτσι νομίζω είναι σε όλες, με τα υποκαταστήματα κλείνεις συμφωνία. Στην επαρχία που είμαι εγώ ίσως είναι πιο ελαστικοί και με τις τιμές και με το πόσο ενεργός είναι ο κωδικός σου. Πλέον υπάρχουν και πολλοί μεσάζοντες που κλείνεις συμφωνία μαζί τους και δουλεύουν με όλες τις courier με πολύ καλές τιμές και συνήθως καλύτερη εξυπηρέτηση, αν θες δες το.
Joshua21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, aromeo είπε Έτσι νομίζω είναι σε όλες, με τα υποκαταστήματα κλείνεις συμφωνία. Στην επαρχία που είμαι εγώ ίσως είναι πιο ελαστικοί και με τις τιμές και με το πόσο ενεργός είναι ο κωδικός σου. Πλέον υπάρχουν και πολλοί μεσάζοντες που κλείνεις συμφωνία μαζί τους και δουλεύουν με όλες τις courier με πολύ καλές τιμές και συνήθως καλύτερη εξυπηρέτηση, αν θες δες το. Ε για αυτό ακριβώς δεν είναι απόλυτο το "δεν έχει να κάνει με τον όγκο των παραγγελιών" που έγραψες, μπορεί τα υποκαταστήματα που συνεργάζεσαι εσύ να είναι πιο ελαστικά, ενώ άλλα να μην είναι. Επαρχία είμαι και εγώ, αλλά με την interattica είχα κλείσει συμφωνία με υποκατάστημα σε μακρινό νησί επειδή μου πρόσφερε καλύτερους όρους και τιμές από το τοπικό. Τώρα πλέον δεν κάνω αποστολές, μια στο τόσο με εξυπηρετούν φίλοι με τους κωδικούς τους.
aromeo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Ε για αυτό ακριβώς δεν είναι απόλυτο το "δεν έχει να κάνει με τον όγκο των παραγγελιών" που έγραψες, Σωστά. Δεν έχει να κάνει μόνο με τον όγκο των παραγγελιών, λάθος μου. 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε μπορεί τα υποκαταστήματα που συνεργάζεσαι εσύ να είναι πιο ελαστικά, ενώ άλλα να μην είναι. Συνδυασμός πραγμάτων είναι. Με το καλησπέρα δεν δίνει κανένας χαμηλές τιμές. Μέσα στο παιχνίδι του εμπορίου είναι και η συμφωνία με την courier, δεν νομίζω ότι έχει νόημα όμως να το αναλύσουμε παραπάνω. 1
rus Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, aromeo είπε Επειδή και εσύ μπερδεύτηκες σύμφωνα με το reaction σου στο post μου, μιλάμε για αποστολή απο eshop σε πελάτη και όχι από ιδιώτη σε ιδιώτη. Οι χρέωσεις δεν έχουν καμία σχέση ανάμεσα στις 2 περιπτώσεις. Φιλε μου πως ειναι δυνατον να μπερδευτηκα οταν μιλαω για το πρωτο ποστ του ts, το οποιο και quotaρησα? 🤨 Το ποστ αυτο δεν μιλαει για αποστολη απο eshop σε πελατη. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2022 από rus
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, rus είπε Φιλε μου πως ειναι δυνατον να μπερδευτηκα οταν μιλαω για το πρωτο ποστ του ts, το οποιο και quotaρησα? 🤨 Το ποστ αυτο δεν μιλαει για αποστολη απο eshop σε πελατη. Δεν διάβασες μάλλον το ποστ σε συνδιασμο με το τίτλο του θέματος
rus Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Inuyasha είπε Δεν διάβασες μάλλον το ποστ σε συνδιασμο με το τίτλο του θέματος δηλαδη για να απαντησεις σε ενα θρεντ πρεπει πρωτα να διαβασεις ολες τις απαντησεις που εχει παρει? Και αν απο αυτες τις απαντησεις εχει αλλαξει το ζητουμενο φταιει αυτος που απαντησε στο αρχικο? Και ποιο το νοημα του quote, αν αυτο που quotaρεις μπορει να μην ισχυει πια?
Dante80 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, rus είπε δηλαδη για να απαντησεις σε ενα θρεντ πρεπει πρωτα να διαβασεις ολες τις απαντησεις που εχει παρει? Και αν απο αυτες τις απαντησεις εχει αλλαξει το ζητουμενο φταιει αυτος που απαντησε στο αρχικο? Και ποιο το νοημα του quote, αν αυτο που quotaρεις μπορει να μην ισχυει πια? Μπαίνεις σε ένα νήμα με την επικεφαλίδα "Απορία για χρέωση μεταφορικών από κατάστημα." Και απαντάς στο αρχικό πρώτο ποστ του TS....ο οποίος και έγραψε την επικεφαλίδα. Και λες...πως δεν αναφέρεται σε κατάστημα. Με άλλα λόγια, δεν κατάλαβες καν το αρχικό ποστ. Συμβαίνει σε όλους μας, μην τσινάς. Reading comprehension. 😅 Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2022 από Dante80
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, rus είπε δηλαδη για να απαντησεις σε ενα θρεντ πρεπει πρωτα να διαβασεις ολες τις απαντησεις που εχει παρει? Και αν απο αυτες τις απαντησεις εχει αλλαξει το ζητουμενο φταιει αυτος που απαντησε στο αρχικο? Και ποιο το νοημα του quote, αν αυτο που quotaρεις μπορει να μην ισχυει πια? Να το γράψω καλύτερα, δεν εκανες το κόπο να συνδιασεις το τίτλο του νήματος σε συνδιασμο με το 1ο posts δεν σου έγραψα πουθενά να διαβάσεις όλες της απαντήσεις
rus Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Πραγματι, ο τιτλος μιλαει για καταστημα(διορθωθηκε με edit?), εγω παντως quoταρησα συγκεκριμενο κειμενο. Στις 2/12/2022 στις 7:00 ΠΜ, Dante80 είπε Μπαίνεις σε ένα νήμα με την επικεφαλίδα "Απορία για χρέωση μεταφορικών από κατάστημα." Και απαντάς στο αρχικό πρώτο ποστ του TS....ο οποίος και έγραψε την επικεφαλίδα. Και λες...πως δεν αναφέρεται σε κατάστημα. Με άλλα λόγια, δεν κατάλαβες καν το αρχικό ποστ. Συμβαίνει σε όλους μας, μην τσινάς. Reading comprehension. 😅 το αρχικο ποστ το καταλαβα και επ αυτου απαντησα, δε μπερδευτηκα δηλαδη. Αλλο αν δεν ελαβα υποψη μου τον τιτλο του θρεντ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα