Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 223
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, power_1 είπε

Ξερεται ποσο χρονο κανει (σε εργασιμες μερες) να ερθει με courier στο σπιτι ?

Νομίζω 3 εργάσιμες γιατί το έφερε courier χωρίς προηγουμένως να έχω λάβει tracking number ή μήνυμα για να απαντήσω με σιγουριά. Πάντως για Πρωτοχρονιά, προλαβαίνεις... νομίζω...

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, driver4 είπε

Νομίζω 3 εργάσιμες γιατί το έφερε courier χωρίς προηγουμένως να έχω λάβει tracking number ή μήνυμα για να απαντήσω με σιγουριά. Πάντως για Πρωτοχρονιά, προλαβαίνεις... νομίζω...

Αν το στειλουν Τριτη η Τεταρτη συγουρα μεχρι την Παρασκευη θα το εχω.

Θα πρεπει να αλλαξω κι simΓ ιατι ηταν το κινητο με πορτακι .

κοστος αλλαγης sim στη vodafone ?

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, power_1 είπε

Αν το στειλουν Τριτη η Τεταρτη συγουρα μεχρι την Παρασκευη θα το εχω.

Θα πρεπει να αλλαξω κι simΓ ιατι ηταν το κινητο με πορτακι .

κοστος αλλαγης sim στη vodafone ?

5€ πριν 3-4 χρόνια που την άλλαξα, τώρα 7€ πρέπει να κοστίζει.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεις να δοκιμασεις να κοψεις με ψαλιδι την SIM που εχεις ηδη. Εαν εισαι προσεκτικος μπορεις ευκολα να το πετυχεις, ειδικα εαν εχεις καποια αλλη μικρη SIM σαν οδηγο.
Εαν αποτυγχει ετσι και αλλιως θα αλλαζες...

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, safridia είπε

Μπορεις να δοκιμασεις να κοψεις με ψαλιδι την SIM που εχεις ηδη. Εαν εισαι προσεκτικος μπορεις ευκολα να το πετυχεις, ειδικα εαν εχεις καποια αλλη μικρη SIM σαν οδηγο.

Καλα καλύτερα αυτό το πείραμα να γίνει Δευτέρα βράδυ μη μείνει 3 μέρες χωρίς κινητό 😉.

Επίσης χρειάζεται ένα καλό ψαλίδι Η/και κοπιδι για να κοπεί σωστα. Με  κινέζικα ψαλίδια σαν αυτά που βάζουν στις κουρευτικες δε γίνεται δουλειά.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, safridia είπε

Αν η Σιμ που εχει είναι προπολεμικη δεν θα πιάνει 5g

• Like 3
Δημοσ.
9 ώρες πριν, manthos_27 είπε

Καλησπέρα καί χρόνια πολλά η συσκευή υποστηρίζει 33 watt για φόρτιση ή υποστηρίζει μόνο 18?

Όχι, αυτή η έκδοση υποστηρίζει 18w μόνο.

• Like 1
Δημοσ.

Οντως δεν καταγράφει βίντεο στα 1080p/60 fps; Εμφανίζει την επιλογή αλλά είναι κλειδωμένο; Γιατί στα χαρακτηριστικά γράφει έως 1K 30 fps.

Πχ ο Snapdragon 720G που είναι κατώτερος, νομίζω πως καταγράφει σε 60 fps.Οπως και ο 732G.

https://nanoreview.net/en/soc/qualcomm-snapdragon-695

Δημοσ.

Για αλλαγή από redmi Note 9T 5G αξίζει;Με δελεάζει πολύ η τιμή αλλά τουλάχιστον να είναι και μια αναβάθμιση.. Αν και πλέον μου το δείχνει μη διαθέσιμο στο site 

Δημοσ.

Αν ειχε 33w φορτιση θα το ειχα παρει για δευτερο αλλα με 18w θα ειναι υποβαθμιση σε σχεση με αυτο που εχω.

Δημοσ.

Η γρήγορη φόρτιση καταστρεφει πιο γρήγορα την μπαταρία  .

Οσο αφορά το βιντεο στα 60fps δοκιμη με άλλο προγραμμα να ειστε σίγουροι .

Δεν ξέρω αν υπάρχει gcam να λειτουργει καλα για αυτο μοντέλο ,συνήθως βγαζoυν επιλογές για fps

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/12/2022 στις 1:02 ΠΜ, BritishKnight είπε

Χρόνια πολλά σε όλους! Ξέρει κανένας αν μπορώ να ενεργοποιήσω το Google Discover με δεξί swipe;

(Δώρο στη μάνα μου = Lifetime technical support)!

Μπορείς μέσω Nova launcher (που στην prime έκδοσή του είναι σε προσφορά στα 0.09 €) να το βάλεις εκεί.

Επεξ/σία από stark
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...