QUETELABOGO Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Καλημέρα σε ολους...ειμαι σε μια φαση με γνωστη αλυσίδα οσον αφορα για ενα controller ps5.... πήρα ενα bundle ps5 ειχε ενα έξτρα controller το οποίο ηταν ελαττώματικο...το έστειλα πισω και μου ειπαν οτι θα μου επιστρέψουν τα χρήματα... ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ομως ειναι οτι απλα θα βαλουν 50 ευρω στον λογαριασμό μου στο πλαίσιο για μια αγορα (ας πουμε κουπονι αξιας 50 ευρω για το κατάστημα τους)...ναι αλλα τα κοντρόλερ στο κατάστημα τους κανουν 70+ ευρω (το camouflage controller κοστολογείται 50 ευρω στην απόδειξη (ισως λογο black Friday)και εφόσον δεν κανουν αλλαγή προϊόντος στην ουσια δεν μου δίνουν και τα λεφτα ωστε να αγορασω απο το ίντερνετ καποιο με 50 ευρω... Και η ερώτηση μου ειναι το DOA έτσι δουλεύει? δλδ σε ενα ελαττώματικο προϊόν που δεν κάνουν αλλαγη αλλα απλα σου επιστρέφουν τα χρήματα σου σε μορφη "κουπονιού" για αναγκαστική αγορά κάποιου προϊόντος απο το ίδιο κατάστημα?
SilentVoice Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Αν το αρνηθείς κανονικά πρέπει να σου επιστρέψουν τα λεφτά στο χέρι. Αλλά δεν είμαι σίγουρος τι ισχύει στην συνδυαστική προσφορά που πήρες, καθώς δεν βγήκε ελαττωματικό το βασικό προϊόν που πήρες. Βγήκε ελαττωματική η προσφορά τους. Οπότε ίσως έχουν το δικαίωμα να μην στα επιστρέψουν στο χέρι τα λεφτά. Εναλλακτικά μάθε την ημερομηνία λήξης του κουπονιού και περίμενε καμιά άλλη προσφορά.
gianniz_k Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, QUETELABOGO είπε Καλημέρα σε ολους...ειμαι σε μια φαση με γνωστη αλυσίδα οσον αφορα για ενα controller ps5.... πήρα ενα bundle ps5 ειχε ενα έξτρα controller το οποίο ηταν ελαττώματικο...το έστειλα πισω και μου ειπαν οτι θα μου επιστρέψουν τα χρήματα... ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ομως ειναι οτι απλα θα βαλουν 50 ευρω στον λογαριασμό μου στο πλαίσιο για μια αγορα (ας πουμε κουπονι αξιας 50 ευρω για το κατάστημα τους)...ναι αλλα τα κοντρόλερ στο κατάστημα τους κανουν 70+ ευρω (το camouflage controller κοστολογείται 50 ευρω στην απόδειξη (ισως λογο black Friday)και εφόσον δεν κανουν αλλαγή προϊόντος στην ουσια δεν μου δίνουν και τα λεφτα ωστε να αγορασω απο το ίντερνετ καποιο με 50 ευρω... Και η ερώτηση μου ειναι το DOA έτσι δουλεύει? δλδ σε ενα ελαττώματικο προϊόν που δεν κάνουν αλλαγη αλλα απλα σου επιστρέφουν τα χρήματα σου σε μορφη "κουπονιού" για αναγκαστική αγορά κάποιου προϊόντος απο το ίδιο κατάστημα? Σε αυτά τα ηλίθια bundle της sony έχεις υποτίθεται ένα όφελος στην τελική τιμή. Στην περίπτωσή σου το dualsense έχει χρεωθεί 50€ αντί για 70€ ή 75€ που το βρίσκεις στο ράφι. Το σωστό είναι να σου κάνει αντικατάσταση με νέο χειριστήριο χωρίς επιπλέον δική σου επιβάρυνση
TheoAlex50 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, SilentVoice είπε Αν το αρνηθείς κανονικά πρέπει να σου επιστρέψουν τα λεφτά στο χέρι Δεν θα πρέπει να αναφέρεται στους όρους αυτό; Η μιλάτε από εμπειρία;
korakios Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, QUETELABOGO είπε Καλημέρα σε ολους...ειμαι σε μια φαση με γνωστη αλυσίδα οσον αφορα για ενα controller ps5.... πήρα ενα bundle ps5 ειχε ενα έξτρα controller το οποίο ηταν ελαττώματικο...το έστειλα πισω και μου ειπαν οτι θα μου επιστρέψουν τα χρήματα... ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ομως ειναι οτι απλα θα βαλουν 50 ευρω στον λογαριασμό μου στο πλαίσιο για μια αγορα (ας πουμε κουπονι αξιας 50 ευρω για το κατάστημα τους)...ναι αλλα τα κοντρόλερ στο κατάστημα τους κανουν 70+ ευρω (το camouflage controller κοστολογείται 50 ευρω στην απόδειξη (ισως λογο black Friday)και εφόσον δεν κανουν αλλαγή προϊόντος στην ουσια δεν μου δίνουν και τα λεφτα ωστε να αγορασω απο το ίντερνετ καποιο με 50 ευρω... Και η ερώτηση μου ειναι το DOA έτσι δουλεύει? δλδ σε ενα ελαττώματικο προϊόν που δεν κάνουν αλλαγη αλλα απλα σου επιστρέφουν τα χρήματα σου σε μορφη "κουπονιού" για αναγκαστική αγορά κάποιου προϊόντος απο το ίδιο κατάστημα? εξαρτάται καθαρά απο το τι θέλεις , αν θέλεις έξτρα controller καινούριο ή αν θες πιστωτικό ή λεφτά πίσω τους το λες , αν θες επιστρέφεις όλο το bundle κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα