Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα/Καλησπέρα,

μπορείτε να μου πείτε αν αυτή τη επαναφορτιζόμενη μπαταρία από δράπανο επιτρέπεται να την έχει κανείς μαζί του στο αεροπλάνο;

Πτήση Φρανκφούρτη - Αθήνα. Lufthansa

Snap-2022-12-04-13-50-58.png

Επεξ/σία από dimigar
Δημοσ.

Θα πρέπει να δεις τους κανονισμούς της αεροπορικής εταιρείας με την οποία θα πετάξεις.

Η aegean πχ έχει περιορισμό για κάθε επιβάτη να μπορεί να μεταφέρει έως 20 μπαταρίες λιθίου συνολικής χωρητικότητας 100 βατώρες, και αυτή που δείχνεις είναι 18 * 4 = 72Wh άρα μπορείς να μεταφέρεις μόνο μία, και αυτό μόνο αν είναι στη χειροαποσκευή και στη συσκευασία της. Θεωρητικό το παραπάνω, στην πράξη δεν ξέρω αν είναι τυπικοί ή αν δείχνουν ελαστικότητα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτά διάβασα κι εγώ. Στον έλεγχο όμως δεν εμπλέκεται η αεροπορική εταιρία. Από εμπειρία θα ήθελα κάποιος αν έχει μεταφέρει κάτι παρόμοιο να μου πει.. Βέβαια εξαρτάται από το αεροδρόμιο..

Επεξ/σία από dimigar
Δημοσ.

Θα περάσεις τριπλό έλεγχο στη Γερμανία και θα σου σπάσουν μπάλες οι εκεί πολιτσάη. Εμένα μου σπασαν μπάλες για ένα Xiaomi powerbank 20.000MAh

Xiaomi-PowerBank-3-20000mAh-50W-Super-Fast-Flash-Charging-Power-Bank-1200x1200.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Ναι είναι παρακινδυνευμένο. Θα πω του φίλου που έρχεται να μην κάνει τίποτα γιατί θα χάσει και τις μπαταρίες..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...