poulinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 52 minutes ago, Brainmorf said: Καλησπέρα, σωστά δεν χάνει το SSID. Έχω δοκιμάσει με το κουμπάκι όμως ίδιο αποτέλεσμα. Δεν έχω υπολογιστή για να δω το web interface με καλώδιο. Θα το ψάξω και βλέπουμε. Ευχαριστώ μπορεις να το δεις και ασυρματα το web interface.δεν αλλαζει κατι εννοειται οτι δεν χρησιμοποιεις το default ssid επισης προσεχε γιατι σε καποια router αν πατησεις το reset μπορει ειτε να κανει απλα Reboot ή να κανει hard reset.εχει να κανει με τον χρονο που το παταει κανεις.
tasosmed Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Εχω το Vodafone Power Station SHG-3060. Μπορω να κανω ενα memory dump τη flash μνημη για οποιον ενδιαφερεται να ξεκλειδωσει το firmware/χακαρει/βελτιωσει. Εαν καποιος ενδιαφερεται,πειτε μου και μολις το κανω θα σας στειλω προσωπικο PM.
georghi Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 59 λεπτά πριν, tasosmed είπε Εχω το Vodafone Power Station SHG-3060. Μπορω να κανω ενα memory dump τη flash μνημη για οποιον ενδιαφερεται να ξεκλειδωσει το firmware/χακαρει/βελτιωσει. Εαν καποιος ενδιαφερεται,πειτε μου και μολις το κανω θα σας στειλω προσωπικο PM. Νομίζω υπάρχουν για ρούτερ Vodafone-Sercomm και ξένα φόρα (από Ιταλία μέχρι Τουρκία). Αν δε σου είναι κόπος, άμα βρεις και εξάγεις το αρχείο firmware, πόσταρε εδώ τουλάχιστον το πλήρες όνομα του αρχείου όπως είναι απείραχτο. Ας πούμε ότι ενδιαφέρει για αρχή το όνομα του αρχείου που φαντάζομαι θα είναι με κατάληξη .img (;).
poulinos Δημοσ. Παρασκευή στις 02:06 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:06 μμ On 14/10/2025 at 19:44, georghi said: Νομίζω υπάρχουν για ρούτερ Vodafone-Sercomm και ξένα φόρα (από Ιταλία μέχρι Τουρκία). Αν δε σου είναι κόπος, άμα βρεις και εξάγεις το αρχείο firmware, πόσταρε εδώ τουλάχιστον το πλήρες όνομα του αρχείου όπως είναι απείραχτο. Ας πούμε ότι ενδιαφέρει για αρχή το όνομα του αρχείου που φαντάζομαι θα είναι με κατάληξη .img (;). η βλακεια ειναι οτι τα περισσοτερα ειναι custom firmware Παρα generic με οτι αυτο συνεπαγεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα