Προς το περιεχόμενο

Αγορά πολυμηχανήματος για offline χρήση


Επισκέπτης
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από CyanBlue,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγόρασα ένα πολυμηχάνημα HP και ουσιαστικά με υποχρεώνει να κάνω εγγραφή στην υπηρεσία HP+ και να είμαι μονίμως συνδεδεμένος στο ίντερνετ για να μπορέσω να εκτυπώσω ή να σκανάρω κάτι. Μιλάω για εκτύπωση από τον υπολογιστή, όχι απομακρυσμένα ή οτιδήποτε. Χωρίς να κάνω account HP+ και χωρίς να συνδεθώ σε αυτό, ουσιαστικά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το πολυμηχάνημα ούτε για τα βασικά.

Επειδή εγώ το θέλω για offline χρήση, σκέφτομαι να το πάω πίσω και να το αλλάξω με άλλο πολυμηχάνημα άλλης εταιρείας. Το θέμα είναι πως δεν ξέρω αν και στον άλλον εκτυπωτή ισχύει αντίστοιχη υποχρέωση.

 

Ψάχνω για ένα πολυμηχάνημα που θα το συνδέσω, θα περάσω του drivers και θα μπορώ να το χρησιμοποιώ χωρίς accounts ή internet, όπως τα ήξερα τα πολυμηχανήματα πριν λίγα χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, σκέφτομαι να πάρω αυτό το μοντέλο Canon Pixma TR4550.

Γνωρίζει κανένας αν το συγκεκριμένο μοντέλο ή η canon γενικότερα, ακολουθούν την τακτική της HP;

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Λύση

Δεν έχω μεγάλη εμπειρία με Canon, αλλά πριν 2 μήνες που εγκατέστησα έναν Canon Pixma TS5353A, είχε ακριβώς την ίδια φιλοσοφία. Μου έσπασε τα νεύρα για να εγκαταστήσω ένα τεράστιο σε μέγεθος driver (που τον κατεβάζει σε πραγματικό χρόνο) ζητώντας συνεχώς πρόσβαση στα πάντα. Βιαζόμουν και δεν ασχολήθηκα περισσότερο. Μάλλον εκευπωτές όπως "κλασικοί" Epson που έχω δεν υπάρχουν πια. Αν δεν ήταν τόσο όμορφη συσκευή (για αυτό και αγοράστηκε για την μικρή) θα τον είχα επιστρέψει. Πέρα από το θέμα πως διψάει στο να διαβάζει (και να στέλνει εκεί έξω) δεδομένα, είναι ψεύτικο και προβληματικό μηχάνημα με ασύμφορα σε κόστος μελάνια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...