Προς το περιεχόμενο

Το Twitter αναστέλλει τον λογαριασμό που παρακολουθούσε το ιδιωτικό τζετ του Elon Musk


alion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ώρες πριν, loulakion είπε

που αφήνει απλήρωτο προσωπικό και οφειλές, που έχει αφήσει να επιστρέψουν αρνητές ολοκαυτόματος και κάθε φασιστόμουτρο, που ένα χαρακτηριστικό είχε το twitter (το όριο στη φλυαρία) και αυτό το καταργεί, που τραμπουκίζει όσους έχουν μείνει, που πήγε να κάνει κομπίνα και τελικά το πλήρωσε στη διπλάσια τιμή από όσο άξιζε, που τμήματα συνεργαζόμενα με ΟΗΕ σχετικά με ανθρώπινα δικαιώματα (όχι σαν αυτά της Καϊλή) τα απέλυσε. 


Ποιο από τα παραπάνω επικροτείς ; 

Φυσικά μιας και μιλάς για "φασιστόμουτρα", όπως ο κάθε πειραγμένος που αραδιάζει τις λέξεις "ρατσιστής" και "φασίστας" σαν να μην υπάρχει αύριο, χρησιμοποιείς τα έτοιμα επιχειρήματα που σου δίνουν τα μίντια επειδή πιο πέρα δεν μπορείς να δεις ο ίδιος. Ούτε εβραίος ο ίδιος δηλαδή να ήσουν που οι "αρνητές ολοκαυτώματος" είναι το πρώτο ενοχλητικό ή φασιστικό πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό. Με τους αρνητές γενοκτονίας Αρμενίων, Ποντίων, Ελλήνων κ.λπ. είμαστε μια χαρά; Εάν έπρεπε να τους βάλεις όλους αυτούς τους αρνητές μαζικών εγκλημάτων σε σειρά προτεραιότητας, τι θα έβαζες πρώτα - ναι τους "αρνητές ολοκαυτώματος" θα έβαζες, το ξέρουμε. Κοινώς εσύ και άλλοι θα μας τα κάνετε τσουρέκια ανάλογα με το πως πηγαίνει η μόδα. Χόμπυ σας είναι, όχι πραγματική ευαισθησία.

Ελπίζω ο Μασκ να αφήσει τον ό,τι να 'ναι να γράφει οτινανιές στο Twitter. Δεν τον πηγαίνω τον τύπο. Απλά πηγαίνω πολύ λιγότερο εκείνους που εκνευρίζει.

  • Like 3
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

7 ώρες πριν, merphi είπε

Οι κανόνες του Twitter λένε ότι αν κάποιος υποκινεί άμεσα ή έμμεσα σε βία ή απειλεί κόσμο, μπανάρεται, μάλλον εκεί το στήριξαν.

Εναν... υποκινήταρο βίας πάντως που μου έρχεται στο μυαλό πρόχειρα, μια χαρά τον ξεμπάναρε...

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εδω να επισημανουμε οτι το αρθρο για καποιο περιεργο λογο ξεχασε να γραψει πως τα 5000 που υποσχεθηκε ο μασκ δεν τα δεχτηκε ο αλλος αλλα του ζητησε να προσθεσει ενα ακομα μηδενικο!!

περιεργο πως του αρθογραφου του ξεφυγε πως στην προκειμενη περιπτωση ενας αχρειος εκβιαστης εβαλε σε κινδυνο δημοσιο προσωπο 

επισης περιεργο πως και το αρθρο ειναι καταφανως υπερ της ελευθεριας του λογου σε παρακεινησε σε βια και κακουργημα αλλα παρολοα αυτα το αρθρο συνεχιζει να εστιαζει στην ελευθερια λογου ενος εκβιαστη και οχι στον κινδυνο που ενεχει η πραξη

ειδικα οταν μετα τα twittergate συνεχιζουμε να μιλαμε για ελευθερια του λογου και λογοκρισια απο τον μασκ οταν ενα ολοκληρο καθεστως αποδειχτηκε οτι μεροληπτουσε εναντιον κοσμου επιστημονων ακομα και του ιδιου του προεδρου!

 

  • Like 3
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 ώρες πριν, apos είπε

Εναν... υποκινήταρο βίας πάντως που μου έρχεται στο μυαλό πρόχειρα, μια χαρά τον ξεμπάναρε...

Θα προχωρήσω θεωρόντας ότι μιλάς για τον πορτοκαλί πρώην πρόεδρο. Επανέφερε τον λογαριασμό το Twitter και μπορείς να δεις μόνος σου αν όντως υποκινούσε βία αντί να επαναλαμβάνεις ότι σου λένε.
 

Επιπλέον ανεξάρτητα του τι λες εσύ, εγώ ή ο αγαπημένος σου "δημοσιογράφος", απο τα Twitter leaks (τα γραπτά, προφορικά δεν ξέρουμε τι ειπώθηκε) μάθαμε ότι η ίδια η ηγεσία του Twitter ΔΕΝ βρηκε καμία παραβίαση των κανόνων του Twitter, ούτε φυσικά υποκίνηση βίας και αναρωτιόντουσαν πως θα μπορούσαν να τον μπανάρουν και στην χειρότερη περίπτωση να σκαρφιστούν κάτι εκείνη την στιγμή ειδικά για τον πρόεδρο, όπως και έγινε.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 ώρες πριν, merphi είπε

Αυτό σου είπαν ότι ήταν το σκάνδαλο; Αν δεν το φιμώνανε θα ξέρανε περισσότεροι.

Η χρήση ναρκωτικών και τα λεφτά απο τις ουκρανικές εταιρίες ενέργειας (Burisma ) που δούλευε ο λεβέντης ως σύμβουλος ήταν το σκάνδαλο που κρύψανε λίγο πριν τις εκγλογές, όχι το @#$@# του υιου. Αυτά ήταν στα email στο laptop και φαίνεται ότι υπήρχε επικοινωνία και με τον πατέρα Biden για χάρες. Το  γυμνό υλικό ήταν απλά το πικάντικο κομμάτι.

Γιατί μια εταιρία στην άλλη άκρη του κόσμου (Ουκρανία), να προσλάβει τον υιό του αντιπροέδρου Biden με $50.000 το μήνα; Τι χάρες έκανε ο πατέρας (αν έκανε); Την εποχή που κόσμος έμπαινε φυλακή για μαριχουάνα γιατί ο υιός ήταν έξω για σκληρότερα (με αποδείξεις);

Ναι, το γεγονός ότι απαγορεύτηκε η συζήτηση για αυτά είναι περιορισμός της ελευθερίας του λόγου και το κίνητρο ήταν πολιτικό.

Για δώσε μας τα φώτα σου. Για δείξε μας τα τουί που κατέβηκαν:

Για δείξε μας τη πηγή σου για αυτά τα ψέματα, που ούτε το fox news δεν καταδέχτηκε να ανεβάσει πρώτο:

https://www.thedailybeast.com/fox-news-reportedly-turned-down-hunter-biden-laptop-story-first

Το ποιος έκανε περίεργες δουλειές στην Ουκρανία το ξέρουμε όλοι πλέον, είναι ο Paul Manafort, σύμβουλος του Τραμπ,

https://archive.ph/SCOFv

Κόψτε το pronews, σας έχει κάψει τον εγκέφαλο...

  • Like 4
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Για δώσε μας τα φώτα σου. Για δείξε μας τα τουί που κατέβηκαν:

Για δείξε μας τη πηγή σου για αυτά τα ψέματα, που ούτε το fox news δεν καταδέχτηκε να ανεβάσει πρώτο:

https://www.thedailybeast.com/fox-news-reportedly-turned-down-hunter-biden-laptop-story-first

Το ποιος έκανε περίεργες δουλειές στην Ουκρανία το ξέρουμε όλοι πλέον, είναι ο Paul Manafort, σύμβουλος του Τραμπ,

https://archive.ph/SCOFv

Κόψτε το pronews, σας έχει κάψει τον εγκέφαλο...

Δεν μιλάμε για την διαγραφή μεμονομένων tweets, φυσικά αν κάτι δεν ειναι ευπρεπες πρέπει να κατεβαίνει. Μιλάμε για απαγόρευση του να γίνεται συζήτηση για αυτό το θέμα γενικά. Μιλάμε για τα email, όχι για τα troll. Αυτό έλειπε να γκρινιάζουμε γιατί δεν έχουμε στην ροή μας τον κ*** του Biden.
 

Spoiler

To Fox, είναι σοβαρό κανάλι και θέλει αποδείξεις για να μιλήσει, δεν κάνει κίτρινο τύπο (άλλο η άποψη μερικών για τα show που έχουν το tag "opinion"). Ακριβώς αυτό κάνανε τα περισσότερα κανάλια και οι υπηρεσίες. Απο την στιγμή που το laptop πειράχτηκε απο τεχνικούς πριν τις υπηρεσίες ασφαλείας, δεν ξέρουμε πόσα απο αυτά μπορούμε να επιβεβαιώσουμε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι είναι ψέματα. Για την ακρίβεια οι ουκρανοί φαίνεται να πληρώνουν μισθό στον Biden ελπίζοντας, όπως και έγινε,  να τους συστήσει σε ανθρώπους με εξουσία. Αυτό απο μόνο του δεν είναι παράνομο, αλλά για κάποιο λόγο δεν έγινε ποτέ έρευνα.

Το Twitter όμως δεν είναι δημοσιογραφικός οργανισμός, είναι άνθρωποι που μιλάνε μεταξύ τους και ανταλλασουν απόψεις, δεν κάνουν ειδησιογραφεία. Καταλαβαίνεις ότι το dailybeast που έβαλες ως link είναι τόσο ακραίο όσο το pronews, σωστά; Υπάρχει λόγος που οι περισσότεροι δεν ενημερωνόμαστε απο καμία απο αυτές τις πηγές.

Τι μου λες για Paul Manafort και πράσινα άλογα. Ηταν ναι ή οχι σύμβουλος σε Ουκρανική εταιρεία με $50Κ το μήνα ο υιος; Οτι δηλαδή υπάρχει ένα άτομο που λαδώθηκε, αποκλείει έναν άλλο (υιός Biden) να λαδώθηκε απο τις ίδιες πηγές; Δηλαδή οι κυνηγοί ταλέντων στην ουκρανία καταλήξανε στο πρόσωπο του ναρκωμανή υιού του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, που ζει στην άλλη μεριά του κόσμου, ως το κατάλληλο πρόσωπο για να του δώσουν ένα σκασμό λεφτά για να είναι στο συμβούλιο;

Αυτά και άλλα θέλουμε να τα συζητήσουμε στο Twitter και όχι δεν το επιτρέψανε.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 ώρες πριν, SilverMachine είπε

Επιμενω οτι ο Μασκ ειναι μονο βιτρινα. Ξεκινησε απ τα 25 του με επενδυσεις που δεν τις κανουν εταιριες με πολυ μεγαλυτερα πορτοφολιο (απ αυτα που ειχε τοτε).... Κ ασχετα το τι λετε ολοι που νομιζετε οτι κατι τρεχει μαζι του, σε ολα ειναι της προοδευτικης ατζεντας. Κ για κλιματικη αλλαγη μιλαει, κ για περιβαλοντικη μολυνση, κ δεν αμφισβητει τους νομους που εχει εγκαθιδρυσει η αριστερα σε παγκοσμιο επιπεδο κ την Ουκρανια βοηθαει με οτι μεσο διαθετει. Αρα, σε ολα ακολουθει την προοδευτικη γραμμη, εκτος Τουιτερ. 

Δεν φαινεται λιγακι "ξεκαρφωτο" για απλη ικανοποιηση του εγω?

Μαλιστα διαβαζα τις προαλες για τον μπαμπακα του καποια πραγματακια που προστεθηκαν στην wikipedia (ειχα να κοιταξω κατι χρονια ειν η αληθεια). Πιο παλια δεν δειχναν απο που ηρθαν τα λεφτα. Τωρα αρχισαν να λενε οτι ο πατερας του ηταν συνεταιρος σε ορυχια πολυτιμων λιθων. Κ παρολο που -εννοειται- ειχε μαυρους ειλωτες να σκαβουν, ηταν αρχηγικη φυσιογνωμια στο αριστερο αντι-απαρχαιντ κομμα της Ν.Αφρικης παρακαλω!!!! Γινεται, λοιπον, ο Ελονας απ τα γενοφασκια του προοδευτικος, τωρα να γινει δευτερος Τραμπ?? Επετρεψε μου να αμφιβαλω. Κατι αλλο παιζει κ ακομα ειναι πολυ νωρις να το δουμε.

Σωστα. Αλλα ποσοι κ ποσοι δεν θα θελαν να ηταν στην θεση του... Χορευτες, ηθοποιοι, αθλητες, πολιτικοι, πλουσιοι, επιχειρηματιες, μουσικοι, ακαδημαικοι, ερευνητες, συγγραφεις, ποιητες, ζωγραφοι, μοντελες, απλες ξανθιες, δικηγοροι, μαφιοζοι, καζανοβες, γειτονες μας, συγγενεις μας κ βαλε.... βαλε..... 

Το γεγονος παντως ειναι οτι τα μεγαλα μιντια πουσαρουν το ζητημα του (κ μετα ακολουθουν τα μικροτερα, να παρουν λιγη "λαμψη" κ αυτα). Γιατι? Ισως γιατι κατι δεν παει καλα στην Αν.Ευρωπη. Ισως γιατι κατι δεν παει οπως θελουν στο Αμερικα. Παντως κατω απο αλλες συνθηκες, λες να ακουγαμε ακομα κ για το ποτε κλ@νει ο Μασκ? Μηπως επιτηδες ξεκινησε την ολη βαβουρα γιατι ερχεται καποια μεγαλη τρικυμια κ πρεπει τα ζωντανα να παραμεινουν ησυχα στη στανη για οσο γινεται περισσοτερο? Μακαρι να ξυπνησε στραβα μια μερα, να ειδε την αδικια κ να ειπε "ρε δε βοηθαω ολους αυτους τους κακομοιρους, που δεν εχουν ουτε ενα σοσιαλ δικο τους, να εκφρασουν καπου τις γνωμες τους κ αυτοι?!".

Αλλα εχω μεγαλωσει πολυ για να πιστευω σε θαυματα φιλε...... Ξαναλεω- all the world's a stage. Δυστυχως. Κουτοχορτο ειναι κ αυτο, καινουργιας μαρκας. Θα το δεις.

Να κάνουμε λίγο Debug  το παραπάνω:

Η γρήγορη ανάπτυξη: Οι επενδύσεις που έκανε του έφεραν πίσω εκατομμύρια, δίνοντας ψίχουλα μπροστά σε αυτά που πήρε. Δεν είναι όμως και τόσο γρήγορη η ανάπτυξη όσο πιστεύουμε. Η Space X δημιουργήθηκε το 2002 και η Tesla το 2004. Για εταιρείες που ξεκίνησαν με budget 9ψήφιο αριστερά της υποδιαστολής, θα έλεγε κανείς πως άργησαν κιόλας. Όλα αυτά είναι γραμμένα στις πρώτες παραγράφου της wikipedia

Ο Έλον ο Αλτρουιστής: Θα συμφωνήσω ως ένα σημείο ότι δεν είναι αλλά θα πω ότι όλα τα κάνει για το προσωπικό του εγώ. Όπως και ο κάθε φιλάνθρωπος  φυσικά. Όπως και ο κάθε άνθρωπος, μπορεί να φτιάξει η μέρα του, δίνοντας μια προτεραιότητα στον δρόμο και παίρνοντας ένα χαμόγελο. Φαντάσου να έχεις μία εταιρεία που πουλάει τεχνολογία η οποία κυριολεκτικά με το φως του ήλιου, μπορεί να πάει σχεδόν τον καθένα μας, απ το σπίτι στην δουλειά του. Άμα έχεις ακόμη μια η οποία κάνει το ταξίδι στο φεγγάρι πάλι εφικτό και ενδέχεται να κάνει και τον άνθρωπο διαπλανητικό είδος....εκεί σίγουρα η χαρά δεν περιγράφετε

Τα κάνει όλα για το κέρδος: Θα συμφωνήσω φυσικά καθώς σε αυτή την έκφραση υπάρχει και η εξής αλήθεια. Χωρίς κέρδος δεν μπορείς να τα κάνεις.

Παπά γιος διαόλου εγγόνι : Σίγουρα το σπίτι μας επηρεάζει σε ένα μεγάλο βαθμό, τον χαρακτήρα μας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι απαγορεύεται να γίνουμε καλύτεροι ή και χειρότεροι. Μπορεί οι πιθανότητες να είναι ενάντια στο παραπάνω, δεν σημαίνει όμως ότι είναι ανύπαρκτο το κομμάτι που μπορούν να κάνουν μία εξαίρεση, πραγματικότητα

 

  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

18 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Το άτομο έχει γίνει πλέον attention whore. 

 Κοιμάσαι, ξυπνάς κάτι για τον Μασκ θα διαβάσεις, ακούσεις. 

το γεγονος οτι τα media ποσταρουν ακομα και οταν πινει νερο φταινε όχι ο συγκεκριμενος που κανει ο,τι κινησεις κανει

18 ώρες πριν, klaftop είπε

Αυτό δεν είναι τίποτα. Αν το ψάξετε υπάρχουν καταγγελίες ότι ο μασκ έχει κατάργησει μαζικά πάρα πολλούς λογαριασμούς από ανθρώπους αριστερών πεποιθήσεων όντας ο ίδιος ακροδεξιός. Και όταν λέμε αριστερούς για τα δεδομένα της Αμερικής είναι ακόμα και ο Ομπάμα 

και για τα δεδομενα ελλαδας λεμε ακροδεξιο τον μητσοτακη 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 ώρες πριν, manolis940 είπε

Να κάνουμε λίγο Debug  το παραπάνω:

Η γρήγορη ανάπτυξη: Οι επενδύσεις που έκανε του έφεραν πίσω εκατομμύρια, δίνοντας ψίχουλα μπροστά σε αυτά που πήρε. Δεν είναι όμως και τόσο γρήγορη η ανάπτυξη όσο πιστεύουμε. Η Space X δημιουργήθηκε το 2002 και η Tesla το 2004. Για εταιρείες που ξεκίνησαν με budget 9ψήφιο αριστερά της υποδιαστολής, θα έλεγε κανείς πως άργησαν κιόλας. Όλα αυτά είναι γραμμένα στις πρώτες παραγράφου της wikipedia

Ο Έλον ο Αλτρουιστής: Θα συμφωνήσω ως ένα σημείο ότι δεν είναι αλλά θα πω ότι όλα τα κάνει για το προσωπικό του εγώ. Όπως και ο κάθε φιλάνθρωπος  φυσικά. Όπως και ο κάθε άνθρωπος, μπορεί να φτιάξει η μέρα του, δίνοντας μια προτεραιότητα στον δρόμο και παίρνοντας ένα χαμόγελο. Φαντάσου να έχεις μία εταιρεία που πουλάει τεχνολογία η οποία κυριολεκτικά με το φως του ήλιου, μπορεί να πάει σχεδόν τον καθένα μας, απ το σπίτι στην δουλειά του. Άμα έχεις ακόμη μια η οποία κάνει το ταξίδι στο φεγγάρι πάλι εφικτό και ενδέχεται να κάνει και τον άνθρωπο διαπλανητικό είδος....εκεί σίγουρα η χαρά δεν περιγράφετε

Τα κάνει όλα για το κέρδος: Θα συμφωνήσω φυσικά καθώς σε αυτή την έκφραση υπάρχει και η εξής αλήθεια. Χωρίς κέρδος δεν μπορείς να τα κάνεις.

Παπά γιος διαόλου εγγόνι : Σίγουρα το σπίτι μας επηρεάζει σε ένα μεγάλο βαθμό, τον χαρακτήρα μας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι απαγορεύεται να γίνουμε καλύτεροι ή και χειρότεροι. Μπορεί οι πιθανότητες να είναι ενάντια στο παραπάνω, δεν σημαίνει όμως ότι είναι ανύπαρκτο το κομμάτι που μπορούν να κάνουν μία εξαίρεση, πραγματικότητα

 

Πηγαινε ενα σκαλοπατι παραπανω φιλε μου, κ αμφισβητησε την wikipedia. Ναι, κ γω την χρησιμοποιω, αλλα δεν ειναι ουτε Βιβλος, ουτε Κορανι. Ενας ανθρωπακος σαν εμας εγραψε την σελιδα για τον Μασκ κ, ειλικρινα, αν του δωσαν κ κανα κατοσταρικο παραπανω, δεν βρισκω τον λογο γιατι να μην εγραψε οτιδηποτε του ειπαν να πληκτρολογησει. Τιποτα δεν περιοριζει τους συγγραφεις της wikipedia. Κ επ αυτου επετρεψε μου να αμφιβαλω στο οτι ο Μασκ κ η οικογενεια του εχουν ανοιξει τα φιλοκαρδια τους κ μας εχουν εξιστορισει -προς δικη μας τερψη κ ενημερωση- την οικονομικη τους ιστορια κ στρατηγικη. 

Κανενας δεν αρχιζει διαστημικες μπιζνες βαζοντας οτι εχει κ δεν εχει κ παιζοντας τα ολα κορωνα-γραμματα. Αρα καπου υπαρχουν καποιες τραπεζες που δινουν δανεια. Αυτο που το γραφει η wikipedia? Μετα, σε ολα αν προσεξεις, ο Ελονας ειναι μετοχος. Οι αλλοι ποιοι ειναι? Ουτε αυτο μας το λεει ο κανενας. Απο αυτα ομως, συνεπαγεται οτι δεν ξερουμε πραγματικα ουτε κ τι πολιτικη ακολουθουν οι εταιριες του Ελονα (κ οι "μετοχοι" πισω απ αυτον). Εμεις κανουμε το λαθος να τον βαζουμε μπρος σαν βιτρινα κ να προσωποιουμε τα παντα μετα σαν οπαδακια. Αλλοι παναθα, αλλοι γαυροι. Αλλοι τον αγαπαν, αλλοι τον μισουν. Σαπουνοπερα η κατασταση.... Αμ, η SpaceX, συμφωνα με την wikipedia παντα, ειναι μονο 44% δικια του. Τα αλλα 56%??? Ποιος ειναι πισω απο αυτα κ τι πολιτικη εχει αυτος,-οι ??? (ποιος τους θυμαται αυτους?χαχα)

Θα το ηθελα πολυ ενας καλοπροαιρετος συνομιλητης να με κανει debug. Χαιρομαι οταν καποιος μου δινει. Αλλα για να το κανεις, πρεπει να μου εξηγησεις τις προθεσεις κ αυτου του αγνωστου 56% (εδω ως παραδειγμα) σε καθε εταιρεια του Ελονα.... Αλλοιως υποχρεουσε να επιστρεψεις στα λεγομενα μου οτι ειναι ΒΙΤΡΙΝΑ ο τυπος, λογω ελλειψης πληροφοριων που δικαιολογημενα δεν εχεις. 

Μετα, λες οτι μπορει να ξεπερασει το οικογενειακο του περιβαλον κ να γινει καλυτερος. Θα σε προκαλεσω. ΟΧΙ. Γιατι δεν ειναι η οικογενεια του που βαζει κανονες εδω. Ειναι η Δυναμη. Η Εξουσια. Κ οπως η οικογενεια του προσαρμοστηκε στους κανονες της Δυναμης κ της Εξουσιας, ετσι θα κανει κ αυτος. Δεν υπαρχει ανθρωπος που να περνα απο μεσα του η Δυναμη κ η Εξουσια κ αυτος να καθοριζει τους νομους που τις διεπουν.  Αυτος θα προσαρμοστει, αλλοιως θα χαθει παντελως. Θα καταστραφει. Η οικογενεια του λιγο εχουν ως ανθρωποι να κανουν με ολα αυτα. Ειναι τοσο δυνατες οι θεσεις δυναμης/εξουσιας που κατεχει, που ο χαρακτηρας του ελαχιστα εχει να κανει με τις αποφασεις του (το λινκ που μου εβαλες εχει να κανει με εγκληματιες- δεν εχουν καμια πραγματικη εξουσια/δυναμη στις κοινωνιες).

Κ να σου τελειωσω με μια ερωτηση. Ναι, συμφωνω οτι ολα με τις εταιριες του Ελονα ειναι πραγματα που μας γεμιζουν με αισιοδοξια. Σου ομολογω οτι θελω να παρω Τεσλα, αν ποτε βγαλουν μοντελο για φτωχους (περιττο να πω οτι θα φτιαξω κ λογαριασμο στο Τουιτερ !! ΛΟΛ μονο για να βλεπω καποιους να αφριζουν!! χαχαχαχαααα). Οκ ολα αυτα.... Αλλα γιατι παλι ολα ερχονται απο την "παλιοπαρεα"?? Γιατι παλι ο πριγκιπας ειναι απο τον γνωστο θιασο? Παλι Χολλυγουντ? Αλλες χωρες δεν υπαρχουν? Αλλοι "καλιτεχνες" γιοκ? Αλλα "θερμοκηπια" δεν βγαζουν "φρουτα" ?? Γιατι αισιοδοξε φιλε μου, καλα τα μακαρονια με καπαρι, καλα κ τα μακαρονια με κιμα, καλα κ αυτα με σολωμο, κ αυτα με εξτρα ντοματα-τυρι, καλα κ αυτα με μανιταρια, αλλα καποτε δεν πρεπει να αναρωτηθουμε "Ποτε θα σταματησουμε να τρωμε μακαρονια???".

Χαχαχαα... φιλε μου αρεσε η αισιοδοξια σου. Αν πιναμε καφε θα εκανες πολυ καλη κουβεντα κ θα εφτιαχνες ολη την παρεα. Σορυ αν το παιζω δικηγορος του διαβολου. Συνεχισε να εισαι αισιοδοξος. Χρειαζεται. Ειλικρινα.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

18 ώρες πριν, billdanos είπε

Τα ιδιωτικά αεροπλάνα έχουν διαφορετικούς κανόνες και ίχνη σε σχέση με το αυτοκίνητο ή το ποδήλατο του billdanou. :) 

Αυτό δεν είναι απάντηση στην ερώτηση: "Θα ήθελες κάποιος να δημοσιεύει "αυτόματα" τις "δημόσιες μετακινήσεις σου" εδώ μέσα;" 😉

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, SilverMachine είπε

Πηγαινε ενα σκαλοπατι παραπανω φιλε μου, κ αμφισβητησε την wikipedia. Ναι, κ γω την χρησιμοποιω, αλλα δεν ειναι ουτε Βιβλος, ουτε Κορανι. Ενας ανθρωπακος σαν εμας εγραψε την σελιδα για τον Μασκ κ, ειλικρινα, αν του δωσαν κ κανα κατοσταρικο παραπανω, δεν βρισκω τον λογο γιατι να μην εγραψε οτιδηποτε του ειπαν να πληκτρολογησει.

Δεν έχεις ιδέα πως λειτουργεί η wikipedia σίγουρα, τι είναι οι μικροσκοπικοί αριθμοί που αντιστοιχούν στις πηγές και σιγά βέβαια μην ξέρεις τι είναι και οι πηγές.

Άκου ένας άνθρωπος !

Αξίζει να διαβάσω παρακάτω ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators
2 ώρες πριν, NiKoSmile είπε

Αυτό δεν είναι απάντηση στην ερώτηση: "Θα ήθελες κάποιος να δημοσιεύει "αυτόματα" τις "δημόσιες μετακινήσεις σου" εδώ μέσα;" 😉

Αν οι δημόσιες μετακινήσεις μου συνοδεύονται και από δημόσια δεδομένα, τότε δεν θα έπρεπε να με απασχολεί.

Και αφού γελάσαμε αρκετά από τη μέρα που ολοκλήρωσε την αγορά του Twitter, ελπίζω να καταλάβατε όλοι πως η «ελευθερία του λόγου και της έκφρασης» που οραματιζόμασταν, αφορούσε μόνο αυτά με τα οποία συμφωνεί μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων  και το «αφεντικό» του Twitter! 😛 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...