Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Είναι πασίγνωστο οτι είναι το πιο βλαβερό αναψυκτικό, δεν χρειάζεται να πάθεις ζημιά για να το καταλάβεις.

Nα ήταν αυτό το μόνο βλαβερό που πίνουμε και τρώμε........

Επεξ/σία από dtk-386
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 24/12/2022 στις 2:39 ΜΜ, ElisavetKat είπε

Έχει παρατηρήσει κανένας άλλος πως έχει γίνει σχεδόν νερό; Καταλαβαίνω ελάχιστη γεύση κόκα κόλα και πια πίνεται σαν νερό. 

Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την απίστευτη δίψα που έχω (διαβήτης ftw, κατεβάζω 4 γεμάτα ποτήρια νερό σε 5 λεπτά) ή αν έχει χαλάσει ως προϊόν. 

Στις 24/12/2022 στις 3:59 ΜΜ, d_gkal είπε

Έχει χαλάσει χρόνια τώρα. 

Η zero είχε καλύτερη γεύση.

Πλέον η απλή είναι πιο γευστική. 

Προτείνω να δοκιμάσεις pepsi max η οποία φέρνει κοντά στην παλιά γεύση της coca cola. 

Χάλασε όταν μείωσαν την ποσότητα του ανθρακικού επειδή λέπτυναν τα μπουκάλια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/12/2022 στις 1:00 ΜΜ, The_Judas είπε

Ουτε οι γλυκαντικες ουσιες ειναι αθωες.

Επισης να ξερετε οτι παρολο που αναφερουν την στεβια σχεδον παντα θα δειτε στα συστατικα και αλλες γλυκαντικες ουσιες..

αυτο γινεται διοτι η στεβια σαν στεβια ειναι πιο ακριβη και περιπου 300 φορες πιο γλυκια απτη ζαχαρη,δηλαδη 1 γρ στεβια ισοδυναμει με 300 γρ ζαχαρη σε γλυκυτητα. Λογω αυτου ολα τα προιοντα στεβια που υπαρχουν στο εμποριο εχουν μηδαμινη στεβια αλλα αρκετα για γευση και περισσοτερο αλλα γλυκαντικα οπως ερυθριτολη κλπ

Επεξ/σία από geomrk
Δημοσ.
Στις 24/12/2022 στις 10:02 ΜΜ, Basilhs23___ είπε

Το ανθρακικό έχει μειωθεί επειδή έπεσε σύρμα από τις αρχές των ΗΠΑ ότι καταστρέφει τα δόντια, όπως και η ζάχαρη έχει μειωθεί αντίστοιχα λόγω διαβήτη και παχυσαρκίας. 

Η βλακεια είναι ότι αναγκάζουν μια εταιρεία να τροποποιήσει την συνταγή ενός προϊόντος της αντί να καταλάβουν ότι είναι προσωπικο θέμα του κάθε καταναλωτή πως και πόσο θα καταναλώνει ένα προϊόν. 

Εάν δεν τροποποιήσει την συνταγή θα πρέπει σε κάθε διαφήμιση να αναφέρει πως προκαλεί διαβήτη, έλκος στο στομάχι κτλ. Ποιος θα αγόραζε τέτοιο προϊόν; 

Στις 24/12/2022 στις 5:40 ΜΜ, Haldol είπε

Σε σχέση με πριν 25-30 χρόνια πριν, έχει αλλάξει πολύ η συνταγή, με κύρια αλλαγή το γλυκαντικό μέσο που χρησιμοποιούν.

Εάν δεν κάνω λάθος, έχουμε πάψει να την παράγουμε στην Ελλάδα και είναι εισαγωγή από Ρουμανία. Έτσι και αλλιώς πίνω καμία φορά μόνο οταν θέλω να να ξεκαπνισω το εντερακι μου και την συνοδεύω με βρώμικο, σουβλάκι ή πίτσα... 

Στις 25/12/2022 στις 12:58 ΠΜ, konandrio είπε

Ένα δηλητήριο είναι που κυκλοφορεί ελεύθερα όπως και πολλά άλλα.

Την καλύτερη γεύση έχει αυτή που θα συνηθίσεις.

Χρήστης 25 χρόνια 1.5lit+ την  ημέρα, με ζημιά εντερικά, ηπατικά, ένα βήμα πριν την ινσουλίνη.

Θλίβομαι για τον διαβητικό που ψάχνει την καλύτερη coca Cola. Ένα προϊόν που θα έπρεπε να έχει πολλές ταμπέλες όπως τα τσιγάρα αλλά δυστυχώς τα κεφάλαια της είναι ποιο δυνατά από οποιαδήποτε κράτος, τρώει μηνύσεις και κερδίζει αποζημιώσεις.

ΚΟΨΤΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΆ.

Κάνεις δεν έχει σκεφτεί πως ένα κουτάκι έχει έξι κουταλιές ζάχαρης. Έξι... Βάλτε σε οποιοδήποτε ρόφημα 6 κουταλιές και πείτε μου εάν μπορείς να το πιεις. Κάτι παρόμοιο ισχύει και με τις light εκδόσεις τους καθώς τα γλυκαντικό ενοχοποιουνται για προβλήματα ενώ σε εθιζουν στο πολύ γλυκό με αποτέλεσμα να σε παρασερνουν, να συνηθίζει ο οργανισμός και να τρως γλυκά συνεχώς. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, james01gr είπε

Εάν δεν τροποποιήσει την συνταγή θα πρέπει σε κάθε διαφήμιση να αναφέρει πως προκαλεί διαβήτη, έλκος στο στομάχι κτλ. Ποιος θα αγόραζε τέτοιο προϊόν; 

Εάν δεν κάνω λάθος, έχουμε πάψει να την παράγουμε στην Ελλάδα και είναι εισαγωγή από Ρουμανία. Έτσι και αλλιώς πίνω καμία φορά μόνο οταν θέλω να να ξεκαπνισω το εντερακι μου και την συνοδεύω με βρώμικο, σουβλάκι ή πίτσα... 

Κατι παρόμοιο με ότι το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά την υγεία η ότι τα χρηματιστηριακα προϊόντα και τυχερά παίγνια έχουν ρίσκο. Ίσως έπρεπε να είχε γίνει από χρόνια με όλα τα αναψυκτικά, δε νομίζω να υπήρχε ιδιαίτερη επίδραση στις πωλήσεις καθώς όλοι από μικροι ακούμε και ξέρουμε ότι έχουν συνέπειες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/12/2022 στις 6:34 ΜΜ, Basilhs23___ είπε

Πινω και θα πίνω μόνο zero φανατικά. 

τη κοκακολα zero λες με το καρκινογονο κυκλαμικο οξυ που εχει απαγορευτει στην Αμερικη??

Διαθηκη εχεις κανει?

Στις 24/12/2022 στις 7:30 ΜΜ, Basilhs23___ είπε

Ζάχαρη δεν έβαζαν και βάζουν ακόμα; 

ναι, και μαζι και μια αλλη ουσια (δε τη θυμαμαι αυτη τη στιγμη) ωστε να μπορεσει ο οργανισμος σου να την χωνεψει

images.jpg

Στις 24/12/2022 στις 10:25 ΜΜ, blackhill66 είπε

Ο παππους μου που πεθανε 100 ετων επινε παρα πολλα χρονια καθε μερα 1 κοκα κολα ,εχει συνταγη μακροζωιας ...μην κανετε καμμια μα@ακια και δεν πινετε....

ο δικος μου πηγε >90 και ηταν μανιωδης καπνιστης απο τα 16 του. Αρχιστε ολοι το φουμο συνεπως

Στις 25/12/2022 στις 10:02 ΠΜ, dtk-386 είπε

ελληνική Green Cola με στέβια μια στο τόσο. 👀

862.jpg

να εχετε υποψη σας οτι ολα τα προιοντα που γραφουν "στεβια" με μεγαλα γραμματα, εχουν μολις 1% στεβια και το υπολοιπο αλλες γλυκαντικες ουσιες. Αναφερεται πανω

Στις 25/12/2022 στις 12:36 ΜΜ, HALF EVIL είπε

Έτσι έλεγα και εγώ . Fan της zero. Αλλά τη συνηθίζεις. Και με το δεδομένο ότι δεν έχει ασπαρτάμη αλλά στέβια που λένε ότι είναι υγειηνοτερη 

Ναι. Κατα το 1% 👍

Στις 25/12/2022 στις 1:00 ΜΜ, The_Judas είπε

Ουτε οι γλυκαντικες ουσιες ειναι αθωες.

Ολες οι γλυκαντικες ουσιες πλην στεβιας ειναι χειροτερες απο τη κανονικη ζαχαρη. Αρχικα απευθυνονταν στους διαβητικους, αλλα μετα επικρατησαν παντου σαν φτηνο υποκατασταστο αλλα και ως συντηρητικο στις επεξεργασμενες τροφες του εμποριου.

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.
2 ώρες πριν, rus είπε

τη κοκακολα zero λες με το καρκινογονο κυκλαμικο οξυ που εχει απαγορευτει στην Αμερικη??

Διαθηκη εχεις κανει?

ναι, και μαζι και μια αλλη ουσια (δε τη θυμαμαι αυτη τη στιγμη) ωστε να μπορεσει ο οργανισμος σου να την χωνεψει

images.jpg

ο δικος μου πηγε >90 και ηταν μανιωδης καπνιστης απο τα 16 του. Αρχιστε ολοι το φουμο συνεπως

να εχετε υποψη σας οτι ολα τα προιοντα που γραφουν "στεβια" με μεγαλα γραμματα, εχουν μολις 1% στεβια και το υπολοιπο αλλες γλυκαντικες ουσιες. Αναφερεται πανω

Ναι. Κατα το 1% 👍

Ολες οι γλυκαντικες ουσιες πλην στεβιας ειναι χειροτερες απο τη κανονικη ζαχαρη. Αρχικα απευθυνονταν στους διαβητικους, αλλα μετα επικρατησαν παντου σαν φτηνο υποκατασταστο αλλα και ως συντηρητικο στις επεξεργασμενες τροφες του εμποριου.

Καμιά cola δεν είναι αθώα. Είτε κανονική είτε τύπου light. 

Όμως όπως και άλλα ανθυγιεινά τρόφιμα που παρ ότι το γνωρίζουμε τα καταναλώνουμε το πρώτο βήμα είναι η κατανάλωση να γίνεται με μέτρο. Πχ όταν έχεις όσπρια για φαγητό, ε η cola δεν κολλάει με τίποτα. Δύο τρεις φορές από ένα ποτήρι την εβδομάδα για αρχή και σιγά σιγά κατάργηση. 

Δημοσ.
Στις 26/12/2022 στις 5:40 ΜΜ, Basilhs23___ είπε

Κατι παρόμοιο με ότι το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά την υγεία η ότι τα χρηματιστηριακα προϊόντα και τυχερά παίγνια έχουν ρίσκο. Ίσως έπρεπε να είχε γίνει από χρόνια με όλα τα αναψυκτικά, δε νομίζω να υπήρχε ιδιαίτερη επίδραση στις πωλήσεις καθώς όλοι από μικροι ακούμε και ξέρουμε ότι έχουν συνέπειες. 

Φυσικά και θα επηρεάσει πολύ, έχει γίνει σε κάποιες χώρες σε πολλά προϊόντα  τύπου corn flakes, 30% κάτω σε πωλήσεις, όπως και οι ταμπελίτσες στα τσιγάρα απέδωσαν πολύ περισσότερο από όσο πιστεύουμε. Ο διαβήτης έχει αρχίσει να βαράει κόκκινα σε πολύ κόσμο ακόμα και σε 5 χρονα, επιβάλλεται να αλλάξουν πολλά πράγματα και άμεσα. Σε πολλές υποανάπτυκτες χώρες ποιο εύκολο είναι να αγοράσεις κόκα κόλα και chunk food παρά φασόλια και νερό.

Ο φανατικός zero καλό είναι να ξέρει ότι κάνουν την ίδια ζημιά όλες. Πολλά χρόνια από κλασική , light, zero, zero decaf.
Για την ιστορία όντως το γυάλινο μπουκάλι είναι ποιο ποιοτικό απ όλες.

Τώρα τρέχω 10χλμ την ήμερα, έχω χάσει 22 κιλά σε 3 μήνες μήπως και σώσω την κατάντια μου.

Υπάρχει πολύ σοβαρό θέμα με την διατροφή, όποιος δεν τρώει φαγητό σπίτι του με προσεκτική επιλογή πρώτων υλών και δεν κάνει συχνά εξετάσεις θα είναι δύσκολα μετά τα 35-40, πέφτει ο κόσμος συνέχεια ξαφνικά ανάσκελα και ψάχνουμε αν φταίει το εμβόλιο και ο κοβιντ.

• Like 3
  • 2 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...