slobou Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε ολους. Θα κινηθώ κι εγώ για την C805 75''. Η χρήση της θα είναι 40% ταινίες Plex (SDR-4K HDR), 40% αθλητικά (Cosmote Nova) , 20%PS5. Απόσταση θέασης 3,4 μετρα. Θα με καλύψουν τα χαρακτηριστικά της ; Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2024 από slobou
tzagaritos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Ετοιμάζομαι για μετακόμιση και έλεγα να πάρω και μια καινούρια 55αρα. Οι τιμές καθώς και διάφορα σχόλια εδώ με έκαναν να σκέφτομαι TCL αλλά στα σχόλια βλέπω πολλά προβλήματα με καμμένα πίξελ (ιδιαίτερη με τη γραμμή στη μέση της οθόνης). Οκ καλύπτει η εγγύηση αλλά το after sales support πως είναι? Γενικά όλοι εσείς που έχετε πάρει, θα τις προτείνατε?
WOLFMAN Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Καλησπέρα, ψώνισα και εγώ την tcl 65c655 τίμια τηλεόραση για τα λεφτά της και η δεύτερη tcl στην κατοχή μου και μέχρι στιγμής δεν είχα κανένα παράπονο. Έχω όμως ένα πρόβλημα με το cosmote app για κάποιο λόγο η εικόνα είναι λες και το έχω σε fast forward και δεν συγχρονίζει ο ήχος στην 65αρα στην tcl 55αρα κανένα πρόβλημα. Έχεις ή είχε κάποιος το ίδιο πρόβλημα και πως το έλυσε;
red66phone Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 σκέφτομαι για την αγορά της TCL 43C645 43'' QLED. €350 από Γερμανό, με το Eurobank Επιστροφή περίπου €300 θα μπει σε πολύ φωτεινό σαλόνι, σε τοίχο, σε βάση με βραχίονα και αρκετές φορές θα την γυρνάω να βλέπουμε έξω στο μπαλκόνι. θέαση 80% ελληνικά κανάλια, 20% youtube, όχι gaming. θα με ενδιέφερε να έχει καλές γωνίες θέασης λόγω μπαλκονιού. θα έχει "θέμα" στα χρώματα που θα είναι αρκετά φωτεινός ο χώρος ? (δεν θα πέφτει και πάνω ο ήλιος) το πανελ της είναι σαν καθρέπτης ? δλδ αντικατοπτρίζεται ό,τι έχει μπροστά ? Αν ήθελα οπωσδήποτε να το αποφύγω αυτό, τι πάνελ θα έπρεπε να κοιτάξω ?
-dL- Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) On 08/07/2024 at 13:28, red66phone said: σκέφτομαι για την αγορά της TCL 43C645 43'' QLED. €350 από Γερμανό, με το Eurobank Επιστροφή περίπου €300 θα μπει σε πολύ φωτεινό σαλόνι, σε τοίχο, σε βάση με βραχίονα και αρκετές φορές θα την γυρνάω να βλέπουμε έξω στο μπαλκόνι. θέαση 80% ελληνικά κανάλια, 20% youtube, όχι gaming. θα με ενδιέφερε να έχει καλές γωνίες θέασης λόγω μπαλκονιού. θα έχει "θέμα" στα χρώματα που θα είναι αρκετά φωτεινός ο χώρος ? (δεν θα πέφτει και πάνω ο ήλιος) το πανελ της είναι σαν καθρέπτης ? δλδ αντικατοπτρίζεται ό,τι έχει μπροστά ? Αν ήθελα οπωσδήποτε να το αποφύγω αυτό, τι πάνελ θα έπρεπε να κοιτάξω ? https://www.displayspecifications.com/en/comparison/f13d2b5a61 Η 645 είναι περσινό μοντέλο. Η 655 φετινό μοντέλο. Οι διαφορές είναι οτι το νέο μοντέλο έχει 420cd/m2 φωτεινότητα σε σχέση με τα 300 της περσινής (+40% φωτεινότερη στα χαρτιά), σύστημα ήχου ONKYO, wide viewing angle με μάτ επίστρωση. Η διαφορά σε τιμή απο οτι είδα στον Κωτσό είναι 100€ στα 399€. Η 43C645 πάντως στις ερωτήσεις, σου είναι αρκετά φωτεινή ως QLED και δεν γυαλίζει το γυαλί όπως την έχω δει και απο κοντά. Έχει βάλει κάποιος επίσης βιντεάκι με τις γωνίες θέασης και είναι μια χαρά. https://www.skroutz.gr/short_videos/51689/axiologisi-gia-tcl-smart-tileorasi-43-4k-uhd-qled-43c645-hdr-2023 Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2024 από -dL-
red66phone Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) μάλιστα, διαφωτιστική η απάντηση σας και η σύγκριση! την 43C655 (aka 43T7B, 43C61B, δεν το είχα προσέξει αρχικά ότι πρόκειται για το ίδιο ακριβώς μοντέλο) την είχα βιαστικά και επιφανειακά απορρίψει, διότι στα χαρακτηριστικά του skroutz που συνέκρινα, έλεγε ότι δεν έχει Chromecast αλλά Miracast, το οποίο δεν ήξερα τι είναι. υποθέτω είναι κάτι αντίστοιχο με το Chromecast ή με απλά λόγια "θα μπορώ να βλέπω π.χ youtube, netflix χωρίς άλλα καλώδια, tv boxes, κτλ" ? της TCL το Miracast είναι δοκιμασμένο, αξιόπιστο, απροβλημάτιστο ? Διαβάζοντας εδώ και εκεί - αν και ήθελα να το αποφύγω - μήπως ένα IPS panel είναι καλύτερο για την περίπτωση μου (πολύ φωτεινός χώρος και γωνίες θέασης) ? υπάρχει ήδη ανάλογο thread εντός forum, οπότε το βασαν... εεε η αναζήτηση συνεχίζεται ... Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2024 από red66phone
greekboy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) καλημερα, ερωτηση: οταν μπαινει σε screen saver (που δειχνει τοπια και διαφορες αλλες φωτο) γινεται να ρυθμισουμε οταν επιστρεφουμε να μας γυρναει εκει ακριβως που ηταν και οχι στην αρχικη οθονη του googletv? εμενα πχ μου συμβαινει παρα πολυ συχνα με το plex, κανω pause για λιγη ωρα και μετα πρεπει να ξανανοιξω το plex, να ξαναβρω το αρχειο που επαιζε και να το συνεχισω. επισης καποιες μερες τωρα ενω λειτουργουσε κανονικα, σταματησε να ανοιγει η ηχομπαρα (LG) οταν ανοιγω την τηλεροαση. πρεπει να την ανοιξω ξεχωριστα απο το χειριστηριο της. καμια ιδεα σε αυτο? Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2024 από greekboy
Fan Δημοσ. 13 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2024 Προσανατολίζομαι σε αυτή την TCL https://www.websupplies.gr/tileorasi-tcl-55c655-55-4k-qled-hdr10-google-tv?skr_prm=WyIyZGY2YzZjMS05ODU3LTRjNTctYWU0MS1mZTM4NmI2ODVmN2YiLDE3MjA4MTkxOTc0MDYseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiYiIsInRhZ3MiOiIifV0 Πιστεύετε ότι αξίζει τα λεφτά της; Δεν βρήκα κάποιες αξιολογήσεις γιατί είναι καινούρια 1
Tribal21 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, Σε 50c645 5 μηνών προχτές εμφανίστηκε μία σκιά στο κάτω μέρος. Σε λευκό φόντο ή αν ανεβάσω την φωτεινότητα φαίνεται πολύ περισσότερο. Λέτε να πάρω τηλέφωνο το κατάστημα που πήρα την tv ή να μιλήσω κατευθείαν με την tcl; Οπως φαίνεται και απο τις φώτο είναι δίπλα από το σήμα της TCL και είναι λες και κόβεται ο φωτισμός σε εκείνο το σημείο. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2024 από Tribal21
tzagaritos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Για 43" που θα μπει στο υπνοδωματιο ειμαι αναμεσα στις: - 43C645 HDR (2023) - 43C61B HDR (2024) Απο αποψης χρηματων ειναι περιπου το ιδιο (σχεδον 350 και οι 2). Το μοντελο του 23 υπαρχει και στον γερμανο Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2024 από tzagaritos
tzagaritos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 2 ώρες πριν, Gogotsa είπε Σε 43 ιντσες δυσκολο να δεις καποια διαφορα. Ρωταω περισσοτερο απο αποψη επεξεργαστη κλπ που ισως επηρεασει την ταχυτητα επειδη ειναι ενα χρονο πιο παλια
tzagaritos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, CaptainChris είπε Εννοείται την φετινή θα πάρεις. Εχω ριξει παραγγελια απο γερμανο αλλα με αντικαταβολη (παραλαβη απο καταστημα). Με τρωει να παρω την καινουρια απλα δεν την βλεπω αμεσα διαθεσιμη σε καποιο αξιολογο μαζι στην αθηνα.(λογω δουλειας θελω παραλαβη απο το καταστημα) EDIT: ακυρο την εχει στο welcome stores Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2024 από tzagaritos
bill27 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 καλησπερα,εχω την tcl 55 p735 και αντιμετωπιζω θεμα με τις εφαρμογες vf tv & eon το προβλημα ειναι οτι εκει που δειχνουν καλα για 10 δευτερολεπτα μετα pixelιαζουν και συνεχεια γινεται το ιδιο...προσπαθησα να αλλαξω τους dns στην τηλεοραση αλλα δεν ξερω πως ακριβως γινεται,μπορει καποιος να με βοηθησει?? ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα