Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 5/5/2025 στις 10:54 ΠΜ, Votritis είπε

βγήκε η c7k στα ελληνικά καταστήματα, αστειες τιμες σχεδον διπλάσιες απο την c805 χωρις να εχει καποια τρομερη διαφορα απ'οτι εχω καταλαβει , σε αυτα τα λεφτα περνεις oled ........ 

https://www.germanos.gr/product/televisions/top-technologies/mini-led/tcl-55c7k-55-premium-qd-miniled-4k-google-tv-tileorasi/?productId=20440602&fname=&fvalue=

https://www.germanos.gr/product/televisions/top-technologies/mini-led/tcl-65c7k-65-premium-qd-miniled-4k-google-tv-tileorasi/?productId=20440601&fname=&fvalue=

2 ώρες πριν, netakos είπε

Σημερα ή αύριο,  εξαρτάται πότε θα με πάρει η μεταφορική τηλ., παραλαμβάνω και μια 65c7k 

1 ώρα πριν, netakos είπε

Ναι πήρα κ αυτή κ θα μπει στο καθιστικό που ειναι το τζάκι,  η C7kθα μπει σε άλλο καθιστικό 

Καλοριζικες ,Τις πηρες απο τον γερμανο με 5ετη δωρο  ;Οταν τις εχεις κι τις δυο γραψε μας τις εντυπωσεις να ξερουμε κι εμεις ?

Εγω να πω την αμαρτια μου δεν θα την αγοραζα την 65C7k σε αυτην την τιμη .

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, power_1 είπε

Καλοριζικες ,Τις πηρες απο τον γερμανο με 5ετη δωρο  ;Οταν τις εχεις κι τις δυο γραψε μας τις εντυπωσεις να ξερουμε κι εμεις ?

Εγω να πω την αμαρτια μου δεν θα την αγοραζα την 65C7k σε αυτην την τιμη .

805 Γερμανό

C7k κωτσόβολο

Η 805 ειναι σε λειτουργία,  την C7K  θα την παραλάβω 8 η ώρα ,  λογικά αύριο μεσημέρι απόγευμα θα την ανοίξω.

Και γω σκεφτόμουν να πάω σε oled  αλλά έχω αλλάξει 2 φορές τα μόνιτορ  μου στο γραφείο λόγο burn in είμαι 98% αντίθετος ακόμα κ αν προσφέρει το απόλυτο μαύρο 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, power_1 είπε

H εξτρα εγγύηση ειναι μονο για τα παλια μοντελα για την c7k και τις αλλες καινούριες δεν εχει .

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, netakos είπε

805 Γερμανό

C7k κωτσόβολο

Η 805 ειναι σε λειτουργία,  την C7K  θα την παραλάβω 8 η ώρα ,  λογικά αύριο μεσημέρι απόγευμα θα την ανοίξω.

Και γω σκεφτόμουν να πάω σε oled  αλλά έχω αλλάξει 2 φορές τα μόνιτορ  μου στο γραφείο λόγο burn in είμαι 98% αντίθετος ακόμα κ αν προσφέρει το απόλυτο μαύρο 

Οι κριτικες για την c7k δεν εχουν να κανουν με τα μαυρα η το blooming η την αντιθεση .

Το προβλημα ειναι η φωτεινοτητα που αλλιωνει τα χρωματα κι μειωνει την λεπτομερεια .Αν αυτο αντιμετωπιστει (με firmware ελπιζω αν γινεται) τοτε η εικονα θα ειναι πολυ εντυπωσιακη.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, power_1 είπε

Οι κριτικες για την c7k δεν εχουν να κανουν με τα μαυρα η το blooming η την αντιθεση .

Το προβλημα ειναι η φωτεινοτητα που αλλιωνει τα χρωματα κι μειωνει την λεπτομερεια .Αν αυτο αντιμετωπιστει (με firmware ελπιζω αν γινεται) τοτε η εικονα θα ειναι πολυ εντυπωσιακη.

Οταν την βάλω σε λειτουργία θα σου πω τώρα κάθεται στο κουτί της μέχρι να κλείσω το γραφείο κ να πάω σπίτι,  που δε νομίζω να έχω κουράγιο να κάνω στήσιμο τέτοια ώρα που θα πάω 

Δημοσ.

Σήμερα έκανε για πρώτη φορά update η P635. Μπορούμε να βρούμε κάπου το changelog? Από περιέργεια, φαίνεται όλα να δουλεύουν όπως πριν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα 4ωρο με την C7K 

●Πολύ,  παρά πολυ καλύτερος ήχος απο την 805

●πολύ καλύτερα χρωματα

●γωνίες θέασης  πλησιάζει  k ακουμπαει oled 

●αν η OLED εχει 100% μαύρο,  θα της έδινα ενα 96-97%η ίσως και κοντά στον 99%

●πιο προσεγμένο packaging (λόγο δουλειάς τα προσέχω) αν κ θέλει άλλο τρόπο να ξεκολλάει η προστατευτικη μεμβράνη της τηλεόρασης

●δεν ειδα καθόλου το πρόβλημα που αναφέρθηκε παραπάνω με την φωτεινότητα 

● πιο συμπαγής σχεδιασμός της τηλεόρασης και καλύτερη αίσθηση του τηλεκοντρόλ τοσο στα κουμπιά όσο κ στην αφη κ πιο ελαφρύ 

(Με βάση τις 4Κ ταινιες και βίντεο που ειδα,oxi stream αλλα bray), xbox δεν έβαλα ακόμα)

Ένα κουφό πρόβλημα ειναι το app gallery της tcl που δε κάνει καθόλου update (ούτε στην 805 κάνει) 

Επεξ/σία από netakos
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα!!!

Πρόσφατα αγόρασα την παρακάτω τηλεόραση για το εξοχικό...

https://www.skroutz.gr/s/52831026/TCL-Smart-Tileorasi-43-4K-UHD-QLED-43C655-HDR-2024.html

Την σύνδεσα στο ιντερνετ της πέρασα τα κανάλια αλλά δεν έχω την επιλογή για hybrid σε κανένα κανάλι...

Ξέρετε τι φταίει;

Επεξ/σία από gagarin
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, gagarin είπε

Ξέρετε τι φταίει;

Χώρα έχεις βάλει Ελλάδα, πας ρυθμίσεις/σύστημα/ρυθμίσεις hbbtv 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, giannnis122 είπε

Δεν πείραξα κάτι τέτοιο...ΣΚ που θα πάω θα το κάνω!!!

Σε ευχαριστώ!!!

• Like 1
Δημοσ.

χα! την εχω πανω απο χρονο, το hbbtv ηταν απενεργοποιημενο, μολις το ενεργοποιησα, σε ευχαριστω πολυ Γιαννη!!!

• Like 2
Δημοσ.
On 14/05/2025 at 22:32, netakos said:

Ένα 4ωρο με την C7K 

●Πολύ,  παρά πολυ καλύτερος ήχος απο την 805

●πολύ καλύτερα χρωματα

●γωνίες θέασης  πλησιάζει  k ακουμπαει oled 

●αν η OLED εχει 100% μαύρο,  θα της έδινα ενα 96-97%η ίσως και κοντά στον 99%

●πιο προσεγμένο packaging (λόγο δουλειάς τα προσέχω) αν κ θέλει άλλο τρόπο να ξεκολλάει η προστατευτικη μεμβράνη της τηλεόρασης

●δεν ειδα καθόλου το πρόβλημα που αναφέρθηκε παραπάνω με την φωτεινότητα 

● πιο συμπαγής σχεδιασμός της τηλεόρασης και καλύτερη αίσθηση του τηλεκοντρόλ τοσο στα κουμπιά όσο κ στην αφη κ πιο ελαφρύ 

(Με βάση τις 4Κ ταινιες και βίντεο που ειδα,oxi stream αλλα bray), xbox δεν έβαλα ακόμα)

Ένα κουφό πρόβλημα ειναι το app gallery της tcl που δε κάνει καθόλου update (ούτε στην 805 κάνει) 

Αυτήν κοιτάω τώρα σε 55’ αλλά ως φρέσκο μοντέλο δεν υπάρχει πουθενά κάτω από 1100€

Δημοσ.
6 ώρες πριν, nekrik είπε

Αυτήν κοιτάω τώρα σε 55’ αλλά ως φρέσκο μοντέλο δεν υπάρχει πουθενά κάτω από 1100€

Οταν εννοεις ....πουθενα εννοεις στην Ελλαδα γιατι στην υπολοιπη ευρωπη στηχιζει  799€ κι το μοντελο Q7c που ειναι το ιδιο κι διακινηται διαδικτυακα 650€

Οι ελληνες καταναλωτες θα πρεπει να πληρωσουν 450-300€ επιπλεον (28%-40% της αξιας ) για να εχουν το ιδιο ακριβος  προιον στην ελλαδα.

Η εν λογο ελληνικη αντιπροσωπεια (που δεν ειναι η ιδια η TCL) θα εχει την αντιπροσωπεια μεχρι το 2025 ενω το 2026 θα εχουμε αντιπροσωπεια απο την ιδια την ΤCL ( ελπιζούμε οτι θα εχει πιο λογικες τιμες )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, power_1 said:

Οταν εννοεις ....πουθενα εννοεις στην Ελλαδα γιατι στην υπολοιπη ευρωπη στηχιζει  799€ κι το μοντελο Q7c που ειναι το ιδιο κι διακινηται διαδικτυακα 650€

Οι ελληνες καταναλωτες θα πρεπει να πληρωσουν 450-300€ επιπλεον (28%-40% της αξιας ) για να εχουν το ιδιο ακριβος  προιον στην ελλαδα.

Η εν λογο ελληνικη αντιπροσωπεια (που δεν ειναι η ιδια η TCL) θα εχει την αντιπροσωπεια μεχρι το 2025 ενω το 2026 θα εχουμε αντιπροσωπεια απο την ιδια την ΤCL ( ελπιζούμε οτι θα εχει πιο λογικες τιμες )

Αυτό εννοώ , Ελλάδα. Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα και μάλλον θα πάμε για αλλα μιας και 1100 δεν παίζει να δώσω  αυτήν. Που Μπορούμε να την βρούμε διαδικτυακά με αποστολή στην Ελλάδα σε καλύτερη τιμή ?

Επεξ/σία από nekrik
Δημοσ.
Στις 14/5/2025 στις 11:55 ΜΜ, giannnis122 είπε

Τελικά από τις ρυθμίσεις δεν είχα ενεργοποιήσει το hbbtv

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...