Votritis Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου (επεξεργασμένο) βγήκε η c7k στα ελληνικά καταστήματα, αστειες τιμες σχεδον διπλάσιες απο την c805 χωρις να εχει καποια τρομερη διαφορα απ'οτι εχω καταλαβει , σε αυτα τα λεφτα περνεις oled ........ https://www.germanos.gr/product/televisions/top-technologies/mini-led/tcl-55c7k-55-premium-qd-miniled-4k-google-tv-tileorasi/?productId=20440602&fname=&fvalue= https://www.germanos.gr/product/televisions/top-technologies/mini-led/tcl-65c7k-65-premium-qd-miniled-4k-google-tv-tileorasi/?productId=20440601&fname=&fvalue= Επεξ/σία 5 Μαϊου από Votritis
Tony2025 Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 14 ώρες πριν, nikos xatz είπε Για uk θα πρέπει να έχεις το μοντέλο c805k που είναι για το Ηνωμένο Βασίλειο αλλιώς δεν πιστεύω να σου κάνει..έχουν κάποιες διαφορές με την υπόλοιπη Ευρώπη αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ο ψηφιακός δέκτης που φοράνε είναι διαφορετικός... Η τελευταία πάντως επίσημη έκδοση OTA είναι η v509 για την C805 λογικά κάποια στιγμή θα στην βγάλει και στην δική σου ότι είναι διαθέσιμη. Εμένα έχει v135 ακόμα με γυρισμενη την γλωσσα uk English ελεος δλδ
nikos xatz Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου (επεξεργασμένο) Άλλαξε γλώσσα και χώρα σε Ελλάδα και ξανά δοκίμασε.... είσαι πολύ πίσω σε αναβαθμίσεις.. αλλιώς αν δεν σου είναι κόπος κάνε εργοστασιακές ρυθμίσεις και ξανά από την αρχή με όλα στα ελληνικά καί Ελλάδα σε χώρα Επεξ/σία 5 Μαϊου από nikos xatz
Tony2025 Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου (επεξεργασμένο) Αν το κανω αυτό θα παρει αναβαθμίσεις?διότι τωρα γύρισα την γλώσσα ελληνικά αλλα δεν κάνει ενημέρωση την χώρα που την αλλάζω η εννοείς το ίδιο γλώσσα χώρα Επεξ/σία 5 Μαϊου από Tony2025
gkr41 Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου Τη χώρα εννοεί, αλλάζει από το πρώτο μενού στις ρυθμίσεις (channels and inputs). Δοκίμασε και με Ιταλία.
Tony2025 Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου Έκανα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων θα δω αν στρώσει τωρα.ρυθμισα απο εκει γλώσσα και χώρα Ελλαδα
power_1 Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Votritis είπε βγήκε η c7k στα ελληνικά καταστήματα, αστειες τιμες σχεδον διπλάσιες απο την c805 χωρις να εχει καποια τρομερη διαφορα απ'οτι εχω καταλαβει , σε αυτα τα λεφτα περνεις oled ........ https://www.germanos.gr/product/televisions/top-technologies/mini-led/tcl-55c7k-55-premium-qd-miniled-4k-google-tv-tileorasi/?productId=20440602&fname=&fvalue= https://www.germanos.gr/product/televisions/top-technologies/mini-led/tcl-65c7k-65-premium-qd-miniled-4k-google-tv-tileorasi/?productId=20440601&fname=&fvalue= Να τους μεινουν αμανατη να τις .......χαιρονται . Στην Ιταλια η 55c7k κανει 850€ εδω 1099 !!!!! κι 1099 η 65c7k εδω 1499 !!!!!! Στην Γερμανια η 55c7k κανει 799€ η 65c7k 999€ Στην Ισπανια η 65c7k κανει 955€ Η κοστολογηση στην Ελλαδα απο την εδω αντιπροσωπεια (που δεν ειναι η ιδια η ΤCL ) ειναι τουλαχιστον ....εξωπραγματικη . Απο το 2024 η εδω αντιπροσωπεια βρισκεται σε ενα παραλληλο ...συμπαν καμια επαφη με την πραγματικοτητα στην ευρωπη η 65C855(περσινο μοντελο) ειναι κοντα στα 1250€ εδω 1699€ !!! Δεν ειμαστε ..........dubai γιαυτο σου λεμε .....by by Επεξ/σία 5 Μαϊου από power_1
Snip Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου Η C6K σε σχέση με την C805 τί λέει; Γιατι βλέπω ότι πέρα από τις dimming zones (που στην 55άρα που με ενδιαφέρει είναι περίπου οι μισές) στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι πάνω κάτω ίδια, ίσως και λίγο καλύτερα; Δηλαδή για κάποιον που δεν μπορεί να πάρει την C7K δεν θα ήταν προτιμότερη η C6K από την C805?
Votritis Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 34 λεπτά πριν, Snip είπε Η C6K σε σχέση με την C805 τί λέει; Γιατι βλέπω ότι πέρα από τις dimming zones (που στην 55άρα που με ενδιαφέρει είναι περίπου οι μισές) στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι πάνω κάτω ίδια, ίσως και λίγο καλύτερα; Δηλαδή για κάποιον που δεν μπορεί να πάρει την C7K δεν θα ήταν προτιμότερη η C6K από την C805? η C6K υποτίθεται οτι θα ηταν η "οικονομικη" mini led και νομιζω θεωρητικά ειναι και λιγο κατώτερη απο την c805 γι αυτο δεν την περιμενα πανω απο 650Ε αλλα ηρθε σε τιμη πριμιουμ , γενικα απίστευτα ηψηλες τιμες τουλάχιστον στην ελλαδα χανει ολο το vfm που ειχαν οι TCL
power_1 Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 1 ώρα πριν, Snip είπε Η C6K σε σχέση με την C805 τί λέει; Γιατι βλέπω ότι πέρα από τις dimming zones (που στην 55άρα που με ενδιαφέρει είναι περίπου οι μισές) στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι πάνω κάτω ίδια, ίσως και λίγο καλύτερα; Δηλαδή για κάποιον που δεν μπορεί να πάρει την C7K δεν θα ήταν προτιμότερη η C6K από την C805? Οι δυο τηλεορασεις ειναι κοντα σε αποδοση σε καποια υπερεχει η μια σε καποια η αλλη .ΑΛΛΑ στην Ελλαδα μπορεις να αγορασεις την 55C6k στα 899 € ??????? . Η 65" C805 κανει 739€ στο bestprice 39 λεπτά πριν, Votritis είπε η C6K υποτίθεται οτι θα ηταν η "οικονομικη" mini led και νομιζω θεωρητικά ειναι και λιγο κατώτερη απο την c805 γι αυτο δεν την περιμενα πανω απο 650Ε αλλα ηρθε σε τιμη πριμιουμ , γενικα απίστευτα ηψηλες τιμες τουλάχιστον στην ελλαδα χανει ολο το vfm που ειχαν οι TCL Εδω οι τιμες ξεπερνουν oled. 1409 η 65" C4 LG κι η 65" C7k 1499 !!!!!! Για να καταλαβετε την λογικη της εδω αντιπροσωπειας . Η ΤCL ηταν μια σχεδον... αγνωστη μαρκα τηλεορασης στην Ελλαδα(μονο) μεχρι το 2023 εκανε το μπαμ με την mini led C805 τον αυγουστο του 2023 με αρχικη στα 1050 κι σε black friday πηγε 800-15% επιστροφη 680 τρελο vmf .Απο τωτε πουλα ακομη 2 χρονια μετα.Το 2024 η αντιπροσωπεια δεν εφερε ποτε τον αντικαταστατητης C765 κι φετος ο αντικαταστατης του C805 του 25 κανει αρχικη 1499€ στην Ελλαδα για κατι μικρο βελτιωσεις . Αντε ....γεια
Tribal21 Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου (επεξεργασμένο) Στις 5/5/2025 στις 1:02 ΜΜ, Tony2025 είπε Εμένα έχει v135 ακόμα με γυρισμενη την γλωσσα uk English ελεος δλδ Και εγώ την ίδια έκδοση έχω με χώρα Ελλάδα!! Βρήκες άκρη μήπως και αν ναι πως;; Επεξ/σία 7 Μαϊου από Tribal21
Tony2025 Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου Δεν κάνει ενημερώσεις με.τιποτα η τηλεόραση με χώρα Ελλάδα γλώσσα Ελλάδα.γυριζω γλώσσα uk/italy τίποτα.απο το system update network δεν κάνει αναβάθμιση
Tribal21 Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου 1 ώρα πριν, Tony2025 είπε Δεν κάνει ενημερώσεις με.τιποτα η τηλεόραση με χώρα Ελλάδα γλώσσα Ελλάδα.γυριζω γλώσσα uk/italy τίποτα.απο το system update network δεν κάνει αναβάθμιση Έτσι κ εμένα! Έχει κολλήσει στην V135!
SergioX Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου Κάτοχος της 55C655 εδω και 2 εβδομάδες περίπου και παρόλο που δεν το περίμενα,είμαι αρκετά ευχαριστημένος.Τα δυνατά της σημεία ( αν και όπως γνωρίζετε,το θέμα της τηλεόρασης είναι καθαρά υποκειμενικό) : - Πολύ καλή εικόνα σε netflix,disney κτλ όπου dolby vision-atmos και hdr 10+ δίνουν ρέστα -Αν και 60hz panel,πολύ καλή συμπεριφορά στο gaming με ps5 και series s -Google tv με ο,τι αυτό συνεπάγεται -Πολύ καλά μαυρα για τον συγκεκριμένο τύπο πάνελ (εννοείται πως δεν πλησιάζει τα μαυρα των oled) Πάμε και στα αρνητικά: -Χάλια θέαση απο γωνίες ( αναμενόμενο λόγω του πάνελ) -Άσχημο ,δυσχρηστο,ογκώδες τηλεκοντρόλ ( οκ,πείτε με παράξενο...) Ήχο δεν γνωρίζω καθώς σύνδεσα soundbar αμέσως Πρώτη φορά πήρα tcl και για 400 ευρω που πήρα την tv είμαι πολύ ευχαριστημένος,δεν το περίμενα...Ελπίζω να έχει αντοχή στον χρόνο. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα