Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, SergioX said:

Κάτοχος της 55C655 εδω και 2 εβδομάδες περίπου και παρόλο που δεν το περίμενα,είμαι αρκετά ευχαριστημένος.Τα δυνατά της σημεία ( αν και όπως γνωρίζετε,το θέμα της τηλεόρασης είναι καθαρά υποκειμενικό) :

- Πολύ καλή εικόνα σε netflix,disney κτλ όπου dolby vision-atmos και hdr 10+ δίνουν ρέστα

-Αν και 60hz panel,πολύ καλή συμπεριφορά στο gaming με ps5 και series s

-Google tv με ο,τι αυτό συνεπάγεται

-Πολύ καλά μαυρα για τον συγκεκριμένο τύπο πάνελ (εννοείται πως δεν πλησιάζει τα μαυρα των oled)

Πάμε και στα αρνητικά:

-Χάλια θέαση απο γωνίες ( αναμενόμενο λόγω του πάνελ)

-Άσχημο ,δυσχρηστο,ογκώδες τηλεκοντρόλ ( οκ,πείτε με παράξενο...)

Ήχο δεν γνωρίζω καθώς σύνδεσα soundbar αμέσως

Πρώτη φορά πήρα tcl και για 400 ευρω που πήρα την tv είμαι πολύ ευχαριστημένος,δεν το περίμενα...Ελπίζω να έχει αντοχή στον χρόνο.

..και γω στο 10ημερο που την εχω μια χαρα ικανοποιημενοs ειμαι..σε οτι ειπεs..ναι σε ολα..οκ για το τηλεκοντρολ δεν το λεs και παντοφλα..αλλα λιγο μακρυναρι ειναι...οσο για τον ηχο..ηχομπαρα δεν εχω..αλλα και χωριs αυτην ζω..μια χαρα δυνατο ηχο εχει..λογω subwooferακι πισω απο Onkyo..εχω περασει τελευταιο firmware v.441..(απο avforum..)..και ολα ειναι οκ...ειχε v.269 αν θυμαμαι καλα..τι βελτιωσε δεν εχω ιδεα..απλα λεs οκ..την εχω με το τελευταιο firmware update..

Επεξ/σία από Christos_Tz
  • Like 2
  • Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
36 minutes ago, Christos_Tz said:

..και γω στο 10ημερο που την εχω μια χαρα ικανοποιημενοs ειμαι..σε οτι ειπεs..ναι σε ολα..οκ για το τηλεκοντρολ δεν το λεs και παντοφλα..αλλα λιγο μακρυναρι ειναι...οσο για τον ηχο..ηχομπαρα δεν εχω..αλλα καο χωριs αυτην ζω..μια χαρα δυνατο ηχο εχει..λογω subwooferακι πισω απο Onkyo..εχω περασει τελευταιο firmware v.441..(απο avforum..)..και ολα ειναι οκ...ειχε v.269 αν θυμαμαι καλα..τι βελτιωσε δεν εχω ιδεα..απλα λεs οκ..την εχω με το τελευταιο firmware update..

Σκέφτηκα να περάσω το τελευταίο firmware αλλά να σου πώ την αλήθεια βαριέμαι.Αν έρθει ΟΤΑ,καλώς...

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά να κάνω μια ερώτηση σκέφτομαι να πάρω 75 tcl κ έχω δει c805 και την c765 και θέλω να ρωτήσω δικαιολογεί τα 600 ευρώ πάνω γιατί σκέφτομαι να περιμένω μήπως την βρω σε προσφορά ή να πάω στη 805 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kimipao13 είπε

Καλησπέρα παιδιά να κάνω μια ερώτηση σκέφτομαι να πάρω 75 tcl κ έχω δει c805 και την c765 και θέλω να ρωτήσω δικαιολογεί τα 600 ευρώ πάνω γιατί σκέφτομαι να περιμένω μήπως την βρω σε προσφορά ή να πάω στη 805 

γιατι τι εχει παραπάνω για να αξιζει 600Ε? μεσα σε 2 χρονια εχει ανεβασει 100% τις τιμες απο τα 1000Ε η 75c805  σε 2000Ε η 75c7k!

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, phanispal είπε

Δεν είχε 1.000€ η 75C805, η C745 είχε φτάσει τόσο στο BF.

Ισχύει όμως ότι έχουν ανέβει πολύ οι τιμές.

εγω παιρνω τα δεδομενα απο οτι βλεπω σημερα στους μεγαλους ριτειλερ δεν ειπα οτι δεν μπορουσε να την βρει καποιος φθηνοτερα σε προσφορα  , 1000Ε το 2023 μοντελο , 2000Ε του 2025  

https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20433049&skuId=ger_20433049

https://www.germanos.gr/product/televisions/top-technologies/mini-led/tcl-75c7k-75-premium-qd-miniled-4k-google-tv-tileorasi/?productId=20440600&srsltid=AfmBOopoaz5oTLVqIDtlIz0zZDVwr4j-FAr3_vjSvqTQ_9v98XR9KhwZSW4

Δημοσ.

Εχει νομίζω τριπλάσιες ζώνες που σημαίνει πολύ καλύτερα μαύρα γι αυτό ρώτησα εκτός κ τώρα που βγήκαν οι καινούργιες θα την ρίξουν 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Kimipao13 είπε

Εχει νομίζω τριπλάσιες ζώνες που σημαίνει πολύ καλύτερα μαύρα γι αυτό ρώτησα εκτός κ τώρα που βγήκαν οι καινούργιες θα την ρίξουν 

ναι απο λιγο που το εψαξα  λενε οτι ειναι ανωτερη αλλα για 600Ε οπ'οτι καταλαβα δεν αξιζει και δεν το βλεπω να πέφτουν με τις τιμες που βγηκαν οι καινουριες και εγω αυτο ήλπιζα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, CaptainChris είπε

Βρε παιδιά αλήθεια, η C655 δεν σας αρέσει που έχει και χαμηλή τιμή; Εγώ την βρίσκω τέλεια.

προσωπικά την θελω για ps5 και μαλον θα την συνδεσω και με  pc αποτε ψαχνω μονο native 120hz+ , δεν αμφιβάλω οτι ειναι value η c655 αλλα πιστευω αμα την δεις διπλα σε αντίστοιχη mini-led η διαφορά θα ειναι αισθητή.

Δημοσ.

Πόνεσε το κεφάλι μου και εμένα με τόσες σκέψεις για τηλεόραση. Θα πάω αύριο στο Γερμανό να πάρω την C805, έχουν δωρεάν την επέκταση εγγύησης και θα δω μήπως από κοντά κερδίσω και τίποτα παραπάνω.

Αν δεν μου είχε σπάσει ο μικρός την τηλεόραση πιστεύω δεν θα είχα τόσο άγχος για αγορά τηλεόρασης χεχε

• Like 1
Δημοσ.

Σημερα ή αύριο,  εξαρτάται πότε θα με πάρει η μεταφορική τηλ., παραλαμβάνω και μια 65c7k 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, netakos είπε

Σημερα ή αύριο,  εξαρτάται πότε θα με πάρει η μεταφορική τηλ., παραλαμβάνω και μια 65c7k 

δεν ειχες παρει την c805 ? την αλλαξες η θα τις εχεις και τις δυο? 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Votritis είπε

δεν ειχες παρει την c805 ? την αλλαξες η θα τις εχεις και τις δυο? 

Ναι πήρα κ αυτή κ θα μπει στο καθιστικό που ειναι το τζάκι,  η C7kθα μπει σε άλλο καθιστικό 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...